Da ne treba malo vise tih kesica za ceo auto,ipak se one stavljaju u kutije male zapremine u odnosu na kola
Chime se boriti protiv zamagljivanja prozora?
Collapse
X
-
Rezervoar za Suvu Loptu (TorrBoll) je oko 1/2 L i u jednoj kampkucici opstane oko 3 meseca. Dakle ok je za zatvoren prostor gde vlaga nema pristupa nanovo u vecoj kolicini. Malo sam skeptican za auto
Naime fabrika koja je patentirala sve ovo se nalazi na 3 km od mene na drugoj strani gradaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
pa neznam kod nas se zove odstranjivach vlage i koshta oko 500dinara dimenzija 20*15*25cm plavo bele boje i znam da radi u kuci tj podrumu , ali za kola mi nikad nije palo na pamet ma da nije losha ideja da se stavi , za karavane mora da radi ako stavish u gepek, ali ja imam klimu i dok nju ne ukljucim nishta , ili to ili klasichno da chekam pola sata i da se skuvam u kolima.Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Originally posted by Dutchmanpa neznam kod nas se zove odstranjivach vlage i koshta oko 500dinara dimenzija 20*15*25cm plavo bele boje...
Ako znaš gde ima - javi.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Uzeo sam danas neki Sonaxov sprej i nisam ni malo zadovoljan: stvara neku "skramu" na staklima, mada verujem da se svi ti preparatiisto ponašaju.
Buni me upustvo za upotrebu koje kaže otprilike sledeće: našpricati prozore kada su zamagljeni pa posle obrisati krpom, ili naneti na suve prozore i sačekati da se sami osuše.
Probao sam ovo drugo i rezultat je poražavajući, nema šanse da se sve ravnomerno nanese, odmah počne da se sliva.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Neckermann je veoma korektna firma a sto komunikacije sa Balkanom ne funkcionisu to je druga stvar. Nije ovo reklama jer je firma takodje i veoma skupa jer se isti proizvodi na drugim mestima veoma cesto prodaju jevtinije. Definitivno ne kupujte nista od tehnickih stvari dok ne proverite cene na drugim mestima. Pozdrav
Comment
-
-
Evo da se i ja malo umesham i upoznam vas sa mogucim reshenjem...
Postoji sprej koji se koristi za chishcenje, prevenciju protiv zamagljivanja i ima antistatic dejstvo...
To je sve super, ALI (ovo ali je klasika) sprej je zapakovan u bochicu od 30ml i koshta oko 3.5-4.5 eura.
Zashto?
Pa radi se o spreju koji se koristi u optici (odrzhavanje optichkih sochiva kod dioptrijskih okvira i sunchanih naochara), iskreno, nisam ga isprobao kako deluje na vecim povrshinama, ali eto dobre ideje, probacu, pa javljam... Ako vam ova cifra ne predstavlja problem (u odnosu na pakovanje), sprej se mozhe naci u bolje opremljenim optikama a proizvodi ga Centrostyle-Italia...
Comment
-
-
ja sam se odavde ukljucio jer nemam vremena da pregledam sve postove pa izvinite ako sam ponovio vec receno
ova dva dole deluju 100%
Jelenova kozha-jednim potezom
ako nemate kozhu(jelensku-sta ste vi mislili????)
onda upalish grejanje i malo otvoris prozor ali na to treba pricekati,jer motor treba biti zagrejan(radi grejanja) i opet treba da prodje neko vreme da bi kondenzacija isparila sa stakala
Comment
-
-
Obavezno prvo proveriti filter za polen, to ume da bude glavni razlog! Normalno, kod automobila koji ga imaju. Na Opel Astri mi se jednom uhvatio led sa UNUTRAŠNJE strane stakla na relaciji PN-BG. Kad sam promenio filter, mirikl. Bacite pogled na astre ove zime, one prvi model, kod njih je to baš upečatljivo, a retko ko zna da one uopšte i imaju taj filter.
Comment
-
Comment