Ono što mrzim(o)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HotDog
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 965
    • BSG 75 (011)

Ono što mrzim(o)

- šizofrenični ubacivači: izleti iz sporedne ulice, ubaci se ispred tebe ko manijak, misliš kad se već ubacio tako nastaviće bez da moraš da usporiš, ali se naprasno pretvara u puža golaća, on se ubacio gde je hteo i lepo mu, dok lagano kočiš do 12kph.
    - nervozni ablenderi: koj mi moj u gradu gde su trake usmerene ablenduješ da ti se sklonim? Ako to se nešto ne sviđa izvoli sam pređi u desnu traku pa radi šta ti je volja, ja da se prebacujem u drugu traku pa posle da se guram nazad u svoju, ne pada mi napamet.
    - bezuslovni uslovni: imaš uslovno, ali taksista ispred je izabrao tvoju traku zato što ima više mesta, i naravno ne pada mu napamet da se pomeri pola metra napred kad se tebi otvori pomenuto uslovno. Ovi iza ti dodatno idu na živce trubljenjem
    ......
  • Bebac
    CBC Član
    • 27.05.2006
    • 35

uuuuuuuuuuuu ovde ima toliko mnogo stvari ,ali ajd samo osnovne i one koje me najvise smaraju:
    1.Taxi vozaci i njihovo ponasanje u voznji, znaci likovi koji krse sve moguce i nemoguce propise.
    2.Promena trake i zaustavljanje bez upotrebe sva 4 , e to je stvar koju ne podnosim znaci poenta price je ....daj migavac/sva 4 ,pa onda ubaci svoj auto/stani ili vec radi sta god hoces,uvek kad vozac da signalizaciju moze da se ubaci ispred mene ili da mi stane i u najbrzoj traci na auto putu(i to je ok ,upozorio me je ) , ali kad god to nije slucaj gledam da mu zagorcam to ubacivanje(tako sto ubrzam,koliko god mogu)/usporavanje bez sva4(tako sto ga obidjem pa onda ja idem 4km/h)
    3.Likovi koji voze 50% sporije od ogranicenja(i to su obicno ili taxi ili likovi iz Rume(cast izuzecima od 0.005%ljudi iz Rume koji voze normalno) ili matorci ) moje vidjenje cele price da auto sluzi da bi se brzo(brze i udobnije nego da pesacis ili ides nekim drugim vidom transporta) i SIGURNO(po sebe i po druge ) covek prevezao,a ne da mi sluzi kako bih sto vise iznervirao druge ucesnike u saobracaju zato sto danas nisam dobre volje i da zakljucim ako sedas u auto onda ga vozi a ako nisi dobre volje/zena ti nije dala/smorio si se jer ti sljiva nije rodila dobro kao prosle godine/1000 drugih gluposti , uzmi brate taxi ili GSP ili peske pa smaraj tamo ljude.

Comment

• Bebac
      CBC Član
      • 27.05.2006
      • 35

da umalo da zaboravim, jedna od najbezobraznijih fora, a koja moze da se vidi na otvorenim putevima je navlacenje automobila ,kao put je slobodan majstore mozes da me preteknes i izbaci migavac (narocito kamioni NP) ti krenes kad iz suprotnog pravca ima sta da vidis.......po meni najbolesnija igra tudjim zivotima u saobracaju.

Comment

• vega
        CBC Senator XXL
        • 21.02.2006
        • 324
        • Beograd

Dobijem instantno kljucanje krvi kad mi na semaforu trubne jos na zuto pre zelenog!
        Broj dva su pederi iskompleksirani u kojekakvim boljim kolima: vozi BUKVALNO 50 kroz krivinu, a kad izadje na pravac odleti ne bi li mi pokazao kako ima bolji auto?!?! Nabi ga na onu stvar mozda i poj***s nesto kako treba Dam migavac, krenem u preticanje i vidis majmuna kako bezi... i tako 3-4 puta. Neka, ima leka i za takve
        ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• CikaKure
          CBC Senator XXL
          • 14.08.2005
          • 668
          • Beograd

U bre, al se vi sekirate zbog svacega...

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Bebac, imamo isto misljenje i isto se ponasamo u saobracaju. Ni ja ne razumem zasto je nekome problem dati migavac i ja cu ga uvek pustiti, ali bez migavca nema sanse...
            Power of dreams !!!

Comment

• Vladan
              CBC Senator
              • 18.08.2005
              • 248
              • Vuko.ebina
              • e46 325i

A pa ne, ne treba davati migavac. Neko moze to da vidi i da kaze : vidi sonja postuje pravila. Ovako lepo pravis sranja i ponasas se ko poslednji seljak(mislivsi da ti tako skace rejting) i dalje si pun kompleksa ali je bitno da si isterao svoje. E da i obavezno sacekas nekoliko sekundi na semaforu nakon sto se upali zeleno cisto da pokazes ovima iza sebe da se nikoga ne plasis i da je to stvar tvoje dobre volje sto si uopste krenuo. Uh al bih ja to govnjivom motkom po ledjima

Comment

• HotDog
                CBC Senator XXL
                • 06.05.2005
                • 965
                • BSG 75 (011)

Originally posted by Bebac
                da umalo da zaboravim, jedna od najbezobraznijih fora, a koja moze da se vidi na otvorenim putevima je navlacenje automobila ,kao put je slobodan majstore mozes da me preteknes i izbaci migavac (narocito kamioni NP) ti krenes kad iz suprotnog pravca ima sta da vidis.......po meni najbolesnija igra tudjim zivotima u saobracaju.
                hm, nisam siguran da dobro razumem i vizualizujem, ajde malo pojasni

Zaboravio sam na taksisticku foru voznjom dve trake odjednom-npr bulevar-hoce da moze da se zaustavi ako treba musterija, ali ipak nece da ide trakom gde se svi parkiraju na svakih 30 metara, i onda pola pola, a ti se hebi

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Originally posted by Vladan
                  E da i obavezno sacekas nekoliko sekundi na semaforu nakon sto se upali zeleno
                  Ovo ja redovno radim, ali kad pocnu da mi sviraju na zuto
                  Power of dreams !!!

Comment

• M626
                    CBC Senator
                    • 12.01.2006
                    • 200
                    • Beograd, Konjarnik

hm, nisam siguran da dobro razumem i vizualizujem, ajde malo pojasni
                    Pa imas onu foru da kamioni i autobusi daju desni migavac kao znak da mozes da ih preteknes (ako je put neprohodan ili sl. pa ne mozes lepo da vidis suprotan smer). Nisam imao problema sa time do sada, svi su bili korektni.
                    Da je neko pokusao da me nasamari na taj nacin, pa znas sta, demolirao bih mu kamion
                    Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• Bebac
                      CBC Član
                      • 27.05.2006
                      • 35

Lepo objasnjeno ,ovo je samo prijateljski savet, da dobro pogledate kada vam daju migavac narocito ako su NP table(posto su mi se takve situacije desavale iskljucivo sa njima)

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

narocito ako su NP table(posto su mi se takve situacije desavale iskljucivo sa njima)
                        Ma daj, ne budi paranoičan...

Comment

• nikolans78
                          CBC Senator
                          • 16.03.2006
                          • 277
                          • Vankuver, Kanada

mene posebno nervira kada neko hoce da skrene, ima lepo traku za skretanje, ali on skrece iz trake za pravo, tako sto uspori skroz celu kolonu pa onda skrene, uglavnom pri tom ni ne dajuci zmigavac.
                          Takodje, kada je recimo traka zakrcena (neko stao) i cela kolona ceka da obidje tog (jer idu vozila iz suprotnog smera) i onda kada je slobodno, onaj od nazad ne ceka onog ispred da krene prvi, nego se gura, kao da zeli da ga neko udari.
                          Dalje, hoces da se prestrojis, lepo das zmigavac, i nije neka guzva, a onaj sto je u toj traci iza tebe da gas da ne bi slucajno bio ispred njega i pritom skoro izazove udes.
                          Takodje, kada je kolona iz nekog razloga u jednoj traci, a neko izadje iz kolone, obidje sve i ubacuje se negde napred i to onako kvarno se gura, na foru da li ces ti da se uplasis da te on ne ogrebe. Takve tipove ne bih pustio ni da mi totalnu stetu na kolima napravi, ali uvek se nadje neko da takve pusti.
                          Tipovi koji hoce da skrenu, ali im je kolona u traci za levo, pa oni skrecu iz trake za pravo, pri tome zaustavljajuci celu kolonu, ili praveci problema vozacima koji idu levo iz suprotnog smera.
                          Ovo su samo standardi svakodnevni bezobrazluci koji idu na zivce, mada masta i ideje takvih ljudi su neogranicene

Saobracaj je pun iskompleksiranih likova koji svoje frustracije i komplekse lece misleci da su neke face sto ne postuju ni propise ni ostale vozace, a u stvari samo pokazuju sta su i kakvi su.

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

1.Taxi vozači, šta god da rade ponašaju se kao da su ulice samo njihove.
                            2.Likovi koji obavezno uzjašu po dve trake .
                            3.Oni koji ne drže propisano rastojanje, a pogotovo kada to čine vozači velikih vozila i onda jednostavno nemaš gde da se udeneš!
                            4.Kreteni koji ne paze na motocikliste!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Ivvan
                              Moderator
                              • 29.09.2004
                              • 1574
                              • Nis
                              • SAAB 9000

Tetak zaboravio si na motoriste(uglavnom skuterasi) i bicikliste koji ne paze na saobracaj

A najvise me nervira kad svi ovi gore navedeni nesto urade,a u blizini se nalazi drug u plavom koji na to odreaguje,kao da nista nije bilo
                              Doduse moram da budem iskren da cesce odreaguju adekvatno.
                              Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

Working...
                              X