Ono što mrzim(o)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HotDog
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 965
    • BSG 75 (011)

zaboravio sam, a pominjao sam u drugim temama, biciklisti koji se ponasaju kao hibrid bicikliste i pesaka, kako im odgovara (tipa ide levom trakom, tebi u susret, ili jos bolje kad je desno od mene bajk, ja imam uslovno desno i krenem, ali on naskoci na trotoar i vozi po pesackom prelazu ulice u koju ulazim

Comment

• Bebac
      CBC Član
      • 27.05.2006
      • 35

bicikliste mogu nekako da razumem, ali ni njih npr. na NBG-u gde postoje gotovo svuda staze za pesake koje mogu mnogo bolje da upotrebe za voznju.Nisu mi jasni likovi koji voze skutere i to tako da zauzmu celu traku ,a idu 40km/h, e sada vozaci "grbavaca" su druga prica, oni su ponekad bahati ali brzo te prodju pa na njihove bezobrazluke brzo i zaboravis...

Comment

• Player
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2006
        • 458
        • Novi Sad
        • Alfa Romeo GTV V6 TB

Ja sam otprilike kao onaj shtrumf shto mrzi sve, pa kad bi krenuo da nabrajam trebalo bi mi 4 foruma za to

Ali uglavnom potpuno se slazhem sa nikolomns78 i Bebcem... Mada i sam ponekad (retko) koristim traku za pravo da skrenem levo, ali tako da ne smetam nikome.

Najvishe mrzim kad me neko usporava, volim brzu vozhnju... E sad ako dotichni ispred mene ne voli neka ga, neka vozi 50-60kmh i necu se uzrujavati, ali kad vozi 30-40, pa ubio bi ga mestu. Josh kad si na bulevaru pa se nadju dva idiota jedan pored drugog i idu 40, a iza njih kolona do Tokia
        A tek kretanje na semaforu Ja recimo peti u koloni, zeleno traje 40 sekundi i nestignem da prodjem. Pali se zeleno i prvi u koloni sav bitan to skonta posle 5 sek. i lagano ubacuje u prvu i dizhe obrtaje na 35000rpm i polako otpushta kvachilo kao da svaki dan menja lamelu, posle 5 sek. onaj iza njega skonta da je ovaj krenuo i ponavlja postupak...... Tako je nekako u NS-u preko dana, dok u Italiji za to vreme prodje 80 auta kroz zeleno...

A tek klinci na skuterima, njih 7-8 zajashi na bulevaru sve trake i voze 30 i ako im svirash ima da te biju jer su "opasni momci" i zhive "kriminalno"
        Ili po tri ribice na jednom skuteru bez kaciga i pandur koji ih u prolasku sa smeshkom posmatra, a meni s*re za prednju tablicu (nalepnica) kao krshim bezbednost!?! jer ne mozhe da me opali laserom!?!

Kad na otvorenom krenesh da obilazish nekog, a on doda gas-iskomplesirana ****** koja hoce da ti pokazhe kako njegov auto nije za baciti... ili kad te smara 80, ti ga obidjesh i vozish 110, posle nekog vremena stizhe on- obilazi te i vozi 105!!

Kad neko stoji u traci za uslovno skretanje zato shto on ide pravo, a ti ako hocesh da skrenesh hebi se... i kad iz srednje trake skrece desno pola sata, ko da ne mozhe da se prestroji prvo, ali i on je u sushtini "u pravu" jer se tom trakom"ne vozi" nego sluzhi kao parking takvim idiotima kao shto je on... Pa kad se "lepo" parkira onda upali sva 4, pa dodje drugi takav iza njega i nabije mu se u ****, a ti onda kad nailazish vidish samo onaj levi zhmigavac i usporish jer mislish da ce majmun da ti izleti...

Mrzim peshake koji prelaze na crveno samo zato shto je kolima crveno, a ti ako hocesh na uslovno hebi se....

I mrzim taxiste u svakoj formi!!! Pogotovo kad u nekoj ulici ima prolaz za dva auta, a on stane na sred puta da izadje mushterija, a naravno mushterija placa u gvozdenima po dinar pa broje triput da neko ne bude oshtecen sluchajno....

Ima toga josh.........

Sorry ako sam vas smorio, ali morao sam da se izjadam Idem sad da popijem bensedin da se smirim
        Objects in the mirror appear
        TO BE LOSING !!!

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

sve si lepo rek'o ali samo da napomenem, kad je tebi uslovno skretanje pesacima je zeleno, i imaju prednos'

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Ma ja sam za to da se svima oduzme vozacka i da idemo pesaka

Mrzim prdavce (skutere), imam stresove od njih po BG-u. Pre neki mesec vozim desnom trakom na brankovom mostu i hocu da se iskljucim dole ka ekonomskom faxu, dam migavac, proverim nema nikoga u desnom retrovizoru i taman da se prebacim ucini mi se da sam video nesto na unutrasnjem... Kada ono lik na skuteru, koga sam prestigao jos pre mosta, krenuo da me obilazi sa desne strane, a meni migavac upaljen vec par sekundi... I posle bih ja bio krivicno odgovoran da mu se nesto desilo.

Maaaa... Pokusavam sto manje da se nerviram, jer kapiram da i ja znam da napravim gloopost, ali kada se ubacuju ispred mene bez migavca tu mi je tolerancija 0.

Comment

• nikolans78
              CBC Senator
              • 16.03.2006
              • 277
              • Vankuver, Kanada

Originally posted by lanMi
              sve si lepo rek'o ali samo da napomenem, kad je tebi uslovno skretanje pesacima je zeleno, i imaju prednos'
              Nije odmah. Kada se tek upali crveno a uslovno desno zeleno (ili levo) postoji nekoliko sekundi zadrske taman da moze nekoliko automobila da prodje. a pesaci nagrnu odmah i zeznu stvar.

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

ima toga podosta ali najvise me nervira sljedece:
                -kreten ide iza tebe 10m sa upaljenim dugim svjetlima i ne gasi...i pokazujes mu na sve moguce nacine da ugasi (4 zmigavca, maglenke, gasis svjetlo, ...) ali njega zaboli
                -ides lijevom trakom (malo brze) a neki kreten odluci bas tad ta prestize i ti se uvali pred nos (obicno vozi 2X sporije od tebe i prestize auto koje ide 5km/h sporije nego on...)
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Kad sam pomenuo motocikliste mislio sam na one prave a skuteraši su kao muve zunzare.....eh, da ima neki "PIPS".....
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Player
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2006
                    • 458
                    • Novi Sad
                    • Alfa Romeo GTV V6 TB

Originally posted by lanMi
                    Da, kao shto kazhe nikola nije odmah. Ja sam mislio na uslovno za levo po bulevarima. Kada se upali crveno za kola, pali se uslovno i traje 10-tak sekundi i tek onda se pali zeleno peshacima. Mozhe ladno proci 7-8 auta, poshto svi imaju zalet. A oni chim vide zhuto i da kola usporavaju-krecu ko muve bez glave

Nikad necu zaboraviti jednu scenu sa drugarom. Vracali smo se sa sahrane svi neraspolozheni. Nas pet u njegovom dzipu i pali se uslovno, a jedno 30-tak ljudi krece na crveno. Ovaj moj drugar odlepi i PUN gas- sa jedno 80 kmh legne na sirenu 10 metara od njih ... ja sam mislio da je gotovo, genocid... medjutim razleteli su se kao lishce na vetru Kao je ispred nas ishao nevidljivi kamion i sve ih raspuco po raskrsnici, samo sam video ruke i noge na sve strane. Srecom nikog nije idiot udario i ne opravdavam ga, ali tih 30 je nauchilo shta je to uslovno levo
                    Objects in the mirror appear
                    TO BE LOSING !!!

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

ccccc pa za mene bi ti Tetak trebao jedan veeeliki PIPS.
                      Da ja vozim skuter sredinom trake ali najmanje 70km/h. vozim sredinom jer jedino tako mogu da budem siguran da ce neki od mentola iza mene shvatiti da i ja tuda idem. Inace voznja krajnjom desnom stranom nije preporucljiva jer ce neki od mentola pokusati da te obidje mimoilazeci se sa autobusom iz suprotne trake i sta mislite ko ce tu da izvuce deblji kraj?
                      Inace i ja mrzim skutere sa leve strane u gradu u mrtvom uglu, presecanja puta zujanja okolo. Ali ako covek normalno vozi mora da se postuje.
                      Najvise od svega mrzim nesretnike koji idu trecom trakom autoputa kroz BGD i zabiju ti se u branik i ablenduju ko blesavi a ispred tebe kolona. E za njih imam mali prekidac koji pali stop svetla i onda jadnike istraumiram...
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Sto se skutera tice, u BGD je bas rizicno sa skuterom ici uz desnu stranu.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Karbo
                          CBC Senator
                          • 16.02.2006
                          • 225
                          • Sydney - Land of Downunder

Mrzim da vidim Kineza za volanom ispred mene, mada ni sa strana nije nista bolje, jos ako je zena. Uhhhh trudim se il da ubrzam i da se sklonim. Oni su opsta opasnost za sve zivo na putu.
                          I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                          a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                          It will take your breath away!!!
                          by David E. Davis

Comment

• vega
                            CBC Senator XXL
                            • 21.02.2006
                            • 324
                            • Beograd

Originally posted by djukic
                            Najvise od svega mrzim nesretnike koji idu trecom trakom autoputa kroz BGD i zabiju ti se u branik i ablenduju ko blesavi a ispred tebe kolona. E za njih imam mali prekidac koji pali stop svetla i onda jadnike istraumiram...
                            Za njih imam pedalu koja pali stop svetla! Ko ono u malom fudbalu kad gradis loptu ****tom
                            ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• marinac
                              CBC Senator
                              • 13.03.2006
                              • 277
                              • Beograd
                              • Alfa 156 JTS

A tek vozaci koji u magli danju ne pale farove, a drugi koji pale maglenke a od magle ni m...

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Pogotovo iritira zadnja maglenka u gradu.
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X