Svaka cast "killaz" red je da se cove predstavi ako nista drugo !
Corrado
Collapse
X
-
Originally posted by zoranbgsvi ovi motori su se ugradjivali u corrado i svi imaju ECU.
ima i motori sa K-glavom.
ovde sam naveo samo ove sa ECU... znaci postoje...
2000ccm
2E 85 (115) 5400 r-cat 1993-94
ADY 85 (115) 5400 r-cat 1994-95
2000ccm 16v
9A 100(136) 5800 r-cat 1992-95
2800ccm
AAA 132(179) 5800 r-cat 1992-94
2900ccm
ABV 140(190) 5800 r-cat 1992-95
nek ti kaze broj motora iz saobracajne , pa da "skratimo pricu " ...
Taj motor sam imao ja u Corradu. I bas taj je i u Golfu 3 GTI 16v ali sa el. ubrizgavanjem i ima 150ks. U CORRADU JE SA K-GLAVOM!
E sad moze i to da se stavi na corrada ali onda moraju da se menjaju i bregaste i usis i jos milion stvari!I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
A da nema mozda NOS, shot od jedno 100KS i to je odprilike to
mislim sve je moguce sto da ne, a mozda ima i turbo ali mu je na low boost pa ima samo 200KS, ako stavi na high bice i vise.
Dajte bre ljudi ostavite ovo otvoreno, bas je zanimljivo, moze se fino nasmejati ;?
Comment
-
-
Je..iga, nagrdiste coveka, malo se izleteo kao i mnogi koji nalete ovde, a to je mozda i razlog, jer nije ni prvi ni poslednji, a nema se vise zivaca za prebrojavanje tj. sabiranje nagomilanih konja duz auta. Treba to malo mekse, bar radi dobrodoslice. Moguce da je Corrado u nekoj hobi varijanti sa jacom transplatacijom i nagurao te konje pod haubu ali to jednostavno ne znamo kao sto ni "neradnik" ne zna.
Comment
-
-
da ali bar ne mora da tvrdi ma ima ne znate vi REKAO MI JEDAN COVEkJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
hvala na podrsci ali nisam se izleteo. ja sam samo prenio sta je meni receno i pitao sam za misljenje!!! vjerovatno da znam kako je dosao do toga i valja li i jeli ovako ili onako ne bi postavljao pitanje nego bi napisao hocu da kupim to i to auto tj. pohvalio se. a ovako, zna se stara izreka PAMETNIJI POPUSTA pa se ni ja neubjedjujem dzaba nek pisu sta hoce i nek se smiju koliko hoce! i ja se isto smijem kad vidim kako CORRADO ide a oni pisu to nemoze tako nego ovako, nemoze sa tim nego sa ovim i slicno!!!
Znaci sto se mene tice TEMA je ZATVORENA!!! valjda imam pravo da je zatvorim kad sam je vec odpoceo! hvala svima na misljenju i VELIKOJ pomoci nisam mogao bolje ni ocekivati
Comment
-
-
eeeee najzad posle dugo cekanja i nagadjanja i ubjedjivanja i ostaloga dobio sam poruku o motoru i ostalome.
dakle sledi:
motor: klasicni 1.8 i ima 8 ventila
radjeno: klipovi sa klipnjacama, ventili i opruge ventila, bregasta, cip za interval ubrizgavanja, cip za pojacavanje struje i regulisanje ugla predpaljenja, sport honester, izduv manja remenica 5 7 na g laderu, prosireni izuvni i usisni kanali i honesterov mjerac gustine zraka
ima veliki intercooler i drugi kompijuter i glavu motora, samo mu fali jedna cijev za g lader da se digne na 248 ks. cijev je od magnezijuma i kosta 450evrica....
eeee znaci ovo sam dobio porukom od covjeka koji je to radio pa sad vidite mozeli to ili ne..... ako ima gresaka ili tako nesta u mom pisanju ebga ipak je to prepis! sad fino legnete na krevet i smijte se koliko hocete!
Comment
-
-
od opreme:
abs, servo, el.stakla, el.retrovizore, el.siber, cent. brava, grijace u retrovizorima,podesavanje volana, recaro, mjenjac honester, i kenwod cd. ima jos. i ja za onu moju prvu poruku treba dodati da je istekla registracija!
znaci ako moze bez prozivanja i gluposti sad da se kaze misljenje o autu. meni se cini maks za taj tip automobila
Comment
-
-
Al vas izradio ovaj neradnik ko bi rekao.
Sa G-om nista ne moguce i ne dostizno.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment