Corrado

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cacanin
    CBC Senator XXL
    • 10.10.2005
    • 343
    • Cacak

Svaka cast "killaz" red je da se cove predstavi ako nista drugo !

Comment

• astrafan
      CBC Senator
      • 08.05.2005
      • 221
      • BG - PA

NO COMMENT..............

Mozda je iz R32 motor.................... zezam se naravno.........
      .. just fun, nothin more..

Comment

• 24v
        CBC Senator XXL
        • 11.12.2004
        • 479
        • Beograd, Karaburma

Originally posted by zoranbg
        svi ovi motori su se ugradjivali u corrado i svi imaju ECU.
        ima i motori sa K-glavom.
        ovde sam naveo samo ove sa ECU... znaci postoje...

2000ccm
        2E 85 (115) 5400 r-cat 1993-94
        ADY 85 (115) 5400 r-cat 1994-95

2000ccm 16v
        9A 100(136) 5800 r-cat 1992-95

2800ccm
        AAA 132(179) 5800 r-cat 1992-94

2900ccm
        ABV 140(190) 5800 r-cat 1992-95

nek ti kaze broj motora iz saobracajne , pa da "skratimo pricu " ...
        Od svih ovih motora koje si naveo samo 9A nema ECU a to je upravo taj o kome on prica!!!

Taj motor sam imao ja u Corradu. I bas taj je i u Golfu 3 GTI 16v ali sa el. ubrizgavanjem i ima 150ks. U CORRADU JE SA K-GLAVOM!

E sad moze i to da se stavi na corrada ali onda moraju da se menjaju i bregaste i usis i jos milion stvari!
        I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• DC2R
          CBC Senator XXL
          • 06.12.2005
          • 334
          • Perth Australia

A da nema mozda NOS, shot od jedno 100KS i to je odprilike to
          mislim sve je moguce sto da ne, a mozda ima i turbo ali mu je na low boost pa ima samo 200KS, ako stavi na high bice i vise.

Dajte bre ljudi ostavite ovo otvoreno, bas je zanimljivo, moze se fino nasmejati ;?

Comment

• dfast
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2005
            • 1302
            • Hoofddorp NL /Bgd

Je..iga, nagrdiste coveka, malo se izleteo kao i mnogi koji nalete ovde, a to je mozda i razlog, jer nije ni prvi ni poslednji, a nema se vise zivaca za prebrojavanje tj. sabiranje nagomilanih konja duz auta. Treba to malo mekse, bar radi dobrodoslice. Moguce da je Corrado u nekoj hobi varijanti sa jacom transplatacijom i nagurao te konje pod haubu ali to jednostavno ne znamo kao sto ni "neradnik" ne zna.

Comment

• civi
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1492
              • Pozarevac

da ali bar ne mora da tvrdi ma ima ne znate vi REKAO MI JEDAN COVEk
              Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
              - Kako to misliš, kočim?

Comment

• neradnik
                CBC Član
                • 31.05.2006
                • 44

hvala na podrsci ali nisam se izleteo. ja sam samo prenio sta je meni receno i pitao sam za misljenje!!! vjerovatno da znam kako je dosao do toga i valja li i jeli ovako ili onako ne bi postavljao pitanje nego bi napisao hocu da kupim to i to auto tj. pohvalio se. a ovako, zna se stara izreka PAMETNIJI POPUSTA pa se ni ja neubjedjujem dzaba nek pisu sta hoce i nek se smiju koliko hoce! i ja se isto smijem kad vidim kako CORRADO ide a oni pisu to nemoze tako nego ovako, nemoze sa tim nego sa ovim i slicno!!!

Znaci sto se mene tice TEMA je ZATVORENA!!! valjda imam pravo da je zatvorim kad sam je vec odpoceo! hvala svima na misljenju i VELIKOJ pomoci nisam mogao bolje ni ocekivati

Comment

• sn00py
                  CBC Senator XXL
                  • 15.08.2005
                  • 851
                  • Belgrado

A aj sad kad si vec tako skroman i pametan napisi sta je radjeno na autu... Fabricki ne moze da ima toliko konja, to je sigurno, sta je radjeno pa se doslo na ovu cifru...

BMS team

Comment

• neradnik
                    CBC Član
                    • 31.05.2006
                    • 44

eeeee najzad posle dugo cekanja i nagadjanja i ubjedjivanja i ostaloga dobio sam poruku o motoru i ostalome.
                    dakle sledi:

motor: klasicni 1.8 i ima 8 ventila

radjeno: klipovi sa klipnjacama, ventili i opruge ventila, bregasta, cip za interval ubrizgavanja, cip za pojacavanje struje i regulisanje ugla predpaljenja, sport honester, izduv manja remenica 5 7 na g laderu, prosireni izuvni i usisni kanali i honesterov mjerac gustine zraka

ima veliki intercooler i drugi kompijuter i glavu motora, samo mu fali jedna cijev za g lader da se digne na 248 ks. cijev je od magnezijuma i kosta 450evrica....

eeee znaci ovo sam dobio porukom od covjeka koji je to radio pa sad vidite mozeli to ili ne..... ako ima gresaka ili tako nesta u mom pisanju ebga ipak je to prepis! sad fino legnete na krevet i smijte se koliko hocete!

Comment

• neradnik
                      CBC Član
                      • 31.05.2006
                      • 44

206 + nos, r1cer ikakveh pitanja nedoumica???? vas dvojica ste me najvise prozivali i trazili slike opise i ostalo??? odoh u grad sad pa se cujemo kad dodjemo kuci.... e ja kako sliku da postavim da vidite kako izgleda?

Comment

• Kanarinac
                        CBC Senator XXL
                        • 08.10.2004
                        • 2870
                        • BG,Weedikovac

Cheka sad ispada da je to G60 u pitanju ipak?

I love my

Comment

• neradnik
                          CBC Član
                          • 31.05.2006
                          • 44

nigdje nisam ni spomeno znaci nisam reko ni da jest ni da nije.

Comment

• neradnik
                            CBC Član
                            • 31.05.2006
                            • 44

od opreme:
                            abs, servo, el.stakla, el.retrovizore, el.siber, cent. brava, grijace u retrovizorima,podesavanje volana, recaro, mjenjac honester, i kenwod cd. ima jos. i ja za onu moju prvu poruku treba dodati da je istekla registracija!

znaci ako moze bez prozivanja i gluposti sad da se kaze misljenje o autu. meni se cini maks za taj tip automobila

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Al vas izradio ovaj neradnik ko bi rekao.

Sa G-om nista ne moguce i ne dostizno.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Posto je covek pitao da li da kupi za 2400 ili ne, a sada znamo da je G lader u pitanju, odgovor je jasan - ne! Da je 1000 vise pa da razmisljamo, ovako je cena tipicna za G60 - molim Boga da ga prodam!

Comment

Working...
                                X