Cacanin - to si u potpunosti u pravu da vise nema losih automobila. Cak i oni "kvarljiviji" tipa Fiat to kompenzuju na druge nacine - dizajnom, i jeftinijim odrzavanjem a i nizom cenom u startu (mada su mnogo manje "kvarljivi" nego sto ih bije glas - potvrdice oni koji voze Italijane). Sto se mene tice meni odgovara to sto npr Alfa na zapadu ima reputaciju kvarljivog automobila jer se kao polvna moze kupiti po dosta povoljnoj ceni
.
Po meni problem sa Seatom je taj sto je razlika u ceni izmedju njega i VW toliko mala da kada boh kupovao nov automobil VW koncerna nebih ni trenutak razlisljao da li Leon ili Golf. Ipak kad se sedne u golfa oseti se prosto cvrstina a u Leonu to nije slucaj - bar ja nemam takav osecaj. Sve se zavrsava "dobrim pokusajem".

Po meni problem sa Seatom je taj sto je razlika u ceni izmedju njega i VW toliko mala da kada boh kupovao nov automobil VW koncerna nebih ni trenutak razlisljao da li Leon ili Golf. Ipak kad se sedne u golfa oseti se prosto cvrstina a u Leonu to nije slucaj - bar ja nemam takav osecaj. Sve se zavrsava "dobrim pokusajem".
Comment