6.5-liter V12 with 650 horsepower, that it has 4-wheel drive, that it is named after the bull that killed Felix Guzman in 1943, and that it costs one million euros before taxes.
As many commenters have noted, the Spanish name of the million-euro Lambo, Reventón, is a bit of a surprise. The accent over the 'o' changes the stress, but it apparently doesn't change the meaning of the word in Spanish: blown tire.
Previshe mi je ovaj Reventon napucan u fazonu space shatla tako da su mi predhodni modeli tipa Diablo,Murcielago...dosta lepshi shto se tiche dizajna...
Blizu moje kuće je jedan od najpoznatijih restorana pre 20-30 godina u Beogradu i tu je u to vreme dolazio neki krimos sa Miurom S.
Kada mu je gazda rekao jednom prilikom da smiri doživljaj ovaj je rekao "nemoj da ti bacim bombu na restoran"... gazda je na to hladnokrvno odgovorio "nemoj da ti bacijem ciglu na put, nećeš moći ni da dođeš dovde..." aludirajući na to koliko je Miura S spuštena ...
Uf...ovo kad sam prvi put cuo,preslusavao sam ga jos 500 puta nakon toga... Nepostoji lepsi zvuk..imaju i neki ferariji na youtube-u sa istim tim kriessieg izduvom ali oni su kesa za Countach...
Legenda!
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment