Lamborghini
Collapse
X
-
Fancy unutrasnjost kod Versace verzije, nema sta...Uglavnom, vidim da ste pominjali stil i egzotiku kod Reventona i Murcija. I pored cinjenice da su to zaista izuzetni automobili, meni nijedan od novijih lambo-a ne moze ni da prismrdi legendama kao sto su Miura i Espada. Ti automobili su imali tako prefinjen i unikatan dizajn koji je prosto odisao specificnom vrstom aristokratije i imao sve elemente zlatnog doba sportskih automobila. Eh, velicanstvene '60-te...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
zasto... jambo jeste pravio cetvorosede, ali nikad sa cetvoro vrata, trebali su to tako da ostve, kad bi ostavili tu liniju, samo izbacili zadnja vrata bio bi jedan od meni najlepsih automobila u prodaji, i ovako je, ali cemu cetvoro vrata....
Comment
-
-
Originally posted by lucizasto... jambo jeste pravio cetvorosede, ali nikad sa cetvoro vrata, trebali su to tako da ostve, kad bi ostavili tu liniju, samo izbacili zadnja vrata bio bi jedan od meni najlepsih automobila u prodaji, i ovako je, ali cemu cetvoro vrata....Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
ah LM002, vozilo koje ima V12 iz countacha i aerodinamicke osobine sikstinske kapele... trosio je kao omanji prekookeanski tanker, taj auto je bio toliko lud da se sve okretalo... to je ono sto ocekujem od lamba lude stvari, to je i poenta, ali nazalost takve stvari su oterale fabriku u propast... a nemci ne znaju za emocije kad je posao u pitanju tako da ovo je logican epilog svega toga....
Comment
-
Comment