Sve teže ukrasti automobil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • The Punisher
    CBC Senator XXL
    • 01.03.2006
    • 503
    • Beograd Wozhdovatz
    • Ford Taunus TC1

Taj slucaj je bio u novinama.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Originally posted by TETAK
      Verovatno je odnet, nemate pojma koliko se to često radi sa šlepom a nije retkost(pogotovo na zapadu) da se iskoristi i pauk za isti posao!
      Nisam znao da je taj nacin kradje jos aktuelan kod nas.
      @TETAK napisi nesto o tome ako imas svezih informacija.

Comment

• The Punisher
        CBC Senator XXL
        • 01.03.2006
        • 503
        • Beograd Wozhdovatz
        • Ford Taunus TC1

Meni su auto iz potpisa (Ford Taunus, 1975) ukrali u julu 2001. sa parkinga isped zgrade. Dosao covek sa Mercedesom kao osmatracnicom i dzipom i shlep prikolicom, natovario i odneo. I to sve pred ocima mojih komsija u 12:00 U PODNE !!! Jos mi dolaze komsije i kazu, sto ne castish, prodao si auto?!? Nije im bilo sumnjivo sto prodajem auto a nisam pored njega. A uopste nisam ni prodavao auto. Da skratim pricu, auto je za sat vremena nasao komsija koji se upravo kretao u vikendicu na Avali i dok je prolazio pored jednog auto otpada posle Jajinaca u selu Rakovica, ladno su videli moj auto parkiran na otpadu odmah do ulice, vratili se i obavestili me, ja obavestio MUP. Moj auto nije bio registrovan (bila promena tablica sa zvezde na zastavu) i ovaj LIK je ladno imao dozvolu od opstinskih vlasti SPO na Vozdovcu da nosi sa parkinga SVE NEREGISTROVANE automobile. Necu da kazem ali moze da se desi da su svi automobili sa njegovog otpada dosli tamo na ovaj nacin. Dok sam slucaj prijavljivao u MUP-u, pored mene je bio covek kome je istog dana, na isti nacin odvezen auto, i to dosta noviji Shkoda Favorit, covek nije imao para da je registruje, pa je cekao bolje dane. Ni moj ni njegov auto sigurno nisu bili za otpad. Posle pronalaska automobila, policija mi je saopstila da oni njega znaju od ranije i da je vec 10-ak puta privodjen zbog slicnih stvari, ali baja ima zaledje u vlasti (SPO) tako da se i moj i svi ostali slucajevi zavrsili na tome da "nema osnova za sluzbeno gonjenje, nego vi imate pravo da podnesete privatnu tuzbu protiv okrivljenog".
        Da se po sudovima povlacim sa auto mafijom? NISAM LUD!!!

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Neverovatno, znam taj otpad ako je to onaj skroz dole u rupi pre sela Rakovica. Covek je otvorio otpad i vrlo brzo napunio plac vozilima, bas sam se pitao kako, a pri tom vrlo malo havarisanih vozila kojih uglavnom najvise i ima na otpadima. Znaci to je taj sistem bio.

Comment

• The Punisher
            CBC Senator XXL
            • 01.03.2006
            • 503
            • Beograd Wozhdovatz
            • Ford Taunus TC1

Upravo taj. Na samoj krivini sa leve strane kad se ide ka Avali. Pogledaj koliku je kucu digao pozadi. Jos je sad i skratio otpad, ranije je bio i na povrsini gde mu je sad okucnica. Jos cuvam resenje od Petog opstinskog javnog Tuzilashtva. Vlasnik otpada se zove Trifkovic Radivoj.

Comment

• Cacanin
              CBC Senator XXL
              • 10.10.2005
              • 343
              • Cacak

Ma opasni su sa svime se sluze , cuo sam kad ne mogu da upale , priteraju drugi auto i branik uz branik odguraju na "sigurno " mesto !

Comment

• jovan30
                CBC Senator
                • 07.05.2006
                • 322
                • Beograd

Posle pronalaska automobila, policija mi je saopstila da oni njega znaju od ranije i da je vec 10-ak puta privodjen zbog slicnih stvari, ali baja ima zaledje u vlasti (SPO) tako da se i moj i svi ostali slucajevi zavrsili na tome da "nema osnova za sluzbeno gonjenje, nego vi imate pravo da podnesete privatnu tuzbu protiv okrivljenog".
                Da se po sudovima povlacim sa auto mafijom? NISAM LUD!!!
                A znam ja kako bih se nosio sa takvim tipovima. Vrlo brzo bi on shvatio ko je koliko jak igrac i gde mu je mesto pod suncem.
                Ne bi mu pomogla ni zaledjina u SPO.

Comment

• The Punisher
                  CBC Senator XXL
                  • 01.03.2006
                  • 503
                  • Beograd Wozhdovatz
                  • Ford Taunus TC1

Ma razmishljao sam i ja tako, ali za taj trenutak ludila, bih mogao da ispastam posle ceo zivot.

Comment

• jovan30
                    CBC Senator
                    • 07.05.2006
                    • 322
                    • Beograd

nisam ja mislio na "to"
                    nego bi mu preko nekih tipova koje poznajem namestio nesto od cega bi mu zivot preseo ... nadam se ipak da necu dolaziti u takvu situaciju.

Comment

• The Punisher
                      CBC Senator XXL
                      • 01.03.2006
                      • 503
                      • Beograd Wozhdovatz
                      • Ford Taunus TC1

Zbog ovakvih stvari vredi poznavati nekog kao iz Zemunskog klana.

Comment

• jovan30
                        CBC Senator
                        • 07.05.2006
                        • 322
                        • Beograd

naravno da-da
                        kako ja to kazem, vredi poznavati i ljude sa ove i sa one strane zakona.

Comment

• Durango
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2006
                          • 590
                          • Zemun, Srbija

Mozete da poznajete koga god hocete, ali nazalost, Auto Mafija nikom ne prasta!
                          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Da, samo dok nekom ne pukne film i naj..e im se majke!Najgore je kad se namere na poštenog čoveka, koji je u znoju lica svog kupio vozilo.Zbog toga se oni radije i odlučuju za likove koji su "podesniji" i koji će teže i da prijave "delo" a kasnije da lepo "saradjuju" u eventualnom otkupu!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Cacanin
                              CBC Senator XXL
                              • 10.10.2005
                              • 343
                              • Cacak

Nedaj boze da ga samo zateknem u kradji ( jos jednom ne daj boze ) , bilo gde kuca , stan u ovom slucaju AUTO , oko bi mu iskopao , kunem Vam se zivotom !

Comment

• jovan30
                                CBC Senator
                                • 07.05.2006
                                • 322
                                • Beograd

Originally posted by Durango
                                Mozete da poznajete koga god hocete, ali nazalost, Auto Mafija nikom ne prasta!
                                samo je bitno pokazati da imas m*da (i naravno stvarno da ih imas) a moze i da si malo lud (recimo lak na potezanje oruzija, ili potezanje cigle u glavu).
                                Nece oni da gaze na tvrd orah kad toliko ima onih koji nisu tvrd orah.

Primer nije auto mafija ali je svakako neka mafija:
                                Tip drzi ugostiteljski objekat imao je pokusaj reketiranja tamo negde u drugoj polovini devedestih. Tip je inace malo lud u pozitivnom smislu, momke koji su ga reketirali-prvo ih je nahranio dobro pljeskavicama (u fazonu samo vi jedite sacu ja), posle ih je odveo sa drugovima koji su iz policije u neki podrum, i tu ih je tukao dok nisu sve ispovracali sto su jeli-satima znaci. Porucio im je da sledeci put dodju samo ako ce da ga ubiju, posto ce u suprotnom on ubiti njih!
                                Sta mislite da li su ga ponovo reketirali
                                Prica je istinita znam ljude koji su bili prisutni tu
                                Recept je primenjiv i na automafiju samo treba imati m*da i zaledjinu (bilo sa ove ili one strane zakona)

Comment

Working...
                                X