Taj slucaj je bio u novinama.
Sve teže ukrasti automobil
Collapse
X
-
Originally posted by TETAKVerovatno je odnet, nemate pojma koliko se to često radi sa šlepom a nije retkost(pogotovo na zapadu) da se iskoristi i pauk za isti posao!
@TETAK napisi nesto o tome ako imas svezih informacija.
Comment
-
-
Meni su auto iz potpisa (Ford Taunus, 1975) ukrali u julu 2001. sa parkinga isped zgrade. Dosao covek sa Mercedesom kao osmatracnicom i dzipom i shlep prikolicom, natovario i odneo. I to sve pred ocima mojih komsija u 12:00 U PODNE !!! Jos mi dolaze komsije i kazu, sto ne castish, prodao si auto?!? Nije im bilo sumnjivo sto prodajem auto a nisam pored njega. A uopste nisam ni prodavao auto. Da skratim pricu, auto je za sat vremena nasao komsija koji se upravo kretao u vikendicu na Avali i dok je prolazio pored jednog auto otpada posle Jajinaca u selu Rakovica, ladno su videli moj auto parkiran na otpadu odmah do ulice, vratili se i obavestili me, ja obavestio MUP. Moj auto nije bio registrovan (bila promena tablica sa zvezde na zastavu) i ovaj LIK je ladno imao dozvolu od opstinskih vlasti SPO na Vozdovcu da nosi sa parkinga SVE NEREGISTROVANE automobile. Necu da kazem ali moze da se desi da su svi automobili sa njegovog otpada dosli tamo na ovaj nacin. Dok sam slucaj prijavljivao u MUP-u, pored mene je bio covek kome je istog dana, na isti nacin odvezen auto, i to dosta noviji Shkoda Favorit, covek nije imao para da je registruje, pa je cekao bolje dane. Ni moj ni njegov auto sigurno nisu bili za otpad. Posle pronalaska automobila, policija mi je saopstila da oni njega znaju od ranije i da je vec 10-ak puta privodjen zbog slicnih stvari, ali baja ima zaledje u vlasti (SPO) tako da se i moj i svi ostali slucajevi zavrsili na tome da "nema osnova za sluzbeno gonjenje, nego vi imate pravo da podnesete privatnu tuzbu protiv okrivljenog".
Da se po sudovima povlacim sa auto mafijom? NISAM LUD!!!
Comment
-
-
Neverovatno, znam taj otpad ako je to onaj skroz dole u rupi pre sela Rakovica. Covek je otvorio otpad i vrlo brzo napunio plac vozilima, bas sam se pitao kako, a pri tom vrlo malo havarisanih vozila kojih uglavnom najvise i ima na otpadima. Znaci to je taj sistem bio.
Comment
-
-
Posle pronalaska automobila, policija mi je saopstila da oni njega znaju od ranije i da je vec 10-ak puta privodjen zbog slicnih stvari, ali baja ima zaledje u vlasti (SPO) tako da se i moj i svi ostali slucajevi zavrsili na tome da "nema osnova za sluzbeno gonjenje, nego vi imate pravo da podnesete privatnu tuzbu protiv okrivljenog".
Da se po sudovima povlacim sa auto mafijom? NISAM LUD!!!
Ne bi mu pomogla ni zaledjina u SPO.
Comment
-
-
Da, samo dok nekom ne pukne film i naj..e im se majke!Najgore je kad se namere na poštenog čoveka, koji je u znoju lica svog kupio vozilo.Zbog toga se oni radije i odlučuju za likove koji su "podesniji" i koji će teže i da prijave "delo" a kasnije da lepo "saradjuju" u eventualnom otkupu!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by DurangoMozete da poznajete koga god hocete, ali nazalost, Auto Mafija nikom ne prasta!
Nece oni da gaze na tvrd orah kad toliko ima onih koji nisu tvrd orah.
Primer nije auto mafija ali je svakako neka mafija:
Tip drzi ugostiteljski objekat imao je pokusaj reketiranja tamo negde u drugoj polovini devedestih. Tip je inace malo lud u pozitivnom smislu, momke koji su ga reketirali-prvo ih je nahranio dobro pljeskavicama (u fazonu samo vi jedite sacu ja), posle ih je odveo sa drugovima koji su iz policije u neki podrum, i tu ih je tukao dok nisu sve ispovracali sto su jeli-satima znaci. Porucio im je da sledeci put dodju samo ako ce da ga ubiju, posto ce u suprotnom on ubiti njih!
Sta mislite da li su ga ponovo reketirali
Prica je istinita znam ljude koji su bili prisutni tu
Recept je primenjiv i na automafiju samo treba imati m*da i zaledjinu (bilo sa ove ili one strane zakona)
Comment
-
Comment