evo trazene slike!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

narednik pogreshno si shvatio sve.

Chovek nije mislio na skuplji auto nego na ovaj.Dao ti je drugarski savet.G60 su poznati po tome da im taj g lader crkava i poipravka te mozhe koshtati recimo 300 evra, a ko nz au kakvom je ovaj stanju.
    I ja sad trebam da pazarim corada 2.0 16v.Tako da razmisli dobro dal zhelish da pazarish taj auto.Chak i da izbaci tih 200 konja ko zna kako je to radjeno.

I love my

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

@ neradnik...
      Daj ne zesti se...
      nije 206 nishta loshe mislio...
      SVASHTA...

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Originally posted by neradnik
        za 206:

vjerovatno si u pravu! najvjerovatnije sam ja na pogresnom mjestu! posto je situacija kod tebe bolja, mozes da vozis auto bar 5000e skuplje od onoga sto ja planiram da kupim! vidis ja nemem tu mogucnost da kupujem auto 2000 god, a da imam sigurno ne bi ni ja bio LUD pa otisao gledati auto 15 godina staro! posto sam ja LUD sto to radim... necu da se izrazavam neprikladno. naisao sam na adresu ovog foruma na krstarici, i mislio sam da mogu dobiti prijateljski savjet uclanio sam se i sta sam dobio? evo sada JAVNO:
        JA SAM POGRIJESIO I NECU DALJE DA RASPRAVLJAM NI O CEMU. POVLACIM SVE SVOJE IZJAVE I NAPISANE PORUKE, I VJEROVATNO CU SE ISCLANITI IZ OVOG FORUMA. A MOZDA I NE, HOCU DA PRAVIM DRUSTVO 206ci
        Niko nije pominjao skuplji auto vec su ti samo rekli da je G60 veoma kvarljiva roba i da treba da pazis sta kupujes. Ja licno nemam iskustva sa tom masinom ali eto ima ljudi koji imaju (i to uglavnom negativna). Samo su ti rekli sta su slabe tacke. A ne zelis valjda da zumes auto izpod kog ces lezati svaki bozji vikend?

Bolje kepo pogledaj taj auto i vidi da li mozes za iste pare da uzmes nesto sa manje ks ali u boljem stanju. Ipak kod polovnjaka je valjda bitnije (narocio ako je cena bitan faktor) da je pouzdan a ne za koje vreme bije 100km/h i koja mu je max brzina?

Ispravi me ako nisam u pravu.

Neznam sto sve odmah shvatas licno - ljudi samo zele da ti pomognu da se ne zakopas sa autom sumnjivog kvaliteta a i istorije - ipak to garazno budzenje koje se radi na Balkanu obicno se radi na "o-ruk" i ne pazi se kako bi se to odrazilo na trajnost motora. Kazem ponovo - cast izuzecima.

Cak i ako je radjen pitanje je - pre koliko vremena i zasto bi neko prodavao auto u koji je (kako si sam rekao) prilicno ulozio?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

@ neradnik
          Na kraju ktrajeva... otidjite u Centar BOBAN kod EGON-a i Igora...
          Najavite kad idete... pa da dodje josh par nas...
          i Videtjesh da li to shto pricha Taj BAJA... Pije vodu ili......
          Mislim da je tu sve onda jasno...

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Mogli bi da iznajmimo onu montaznu tribinu, pa da dodjemo i da gledamo k`o na stadionu
            Ljudi, problem je u tome sto covek nije cuo ono sto bi zeleo da cuje, a zaljubio se u auto...samo mu kvarite snove

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Da znas da si u potpunosti u pravu. Ja vise o Corradu necu da diskutujem a ko hoce - neka izvoli.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Viper
                CBC Senator XXL
                • 25.11.2004
                • 700
                • Kać

Izgleda da dzabe pisete chovek je otisao sa foruma razocaran a to nije dobro.
                I DONT NEED SEX
                goverment fucks me every day!

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Pa koliko znam poenta foruma nije govoriti ono sto bi neko zeleo da cuje nego sagledavanje stvari s vise uglova, ako neko ne zeli da mu se kvare snovi ko sto rece Tonca, onda i ne treba da trazi misljenje od drugih.
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• neradnik
                    CBC Član
                    • 31.05.2006
                    • 44

eee raja... to nisu moji snovi, nepatim ja toliko za autom niti me to interesuje... pojma nemem oko auta, meni se najvise svidja golf2, i imo sam ga ali mi ga drugi slomise.... sad kod nas znaci KOD NAS U GRADU a grad je mali svaka bjeda vozi golfa, jedino sam htio da se malo izdvojim da nebude opet golf... raspitivao sam se za korada i covjek mi je rekao da se obratim Gedori, nazvao sam i odatle dobio pomenutu ponudu i odmah je postavio ovdje, jbg sa malim greskama. sve u svemu neznam kako da komentarisem vase komentare i kako da odgovorim... a sto se tice dolaska u bg... doci cu cim ga kupim posto sam odlucio da ga kupim kad mi vec covjek daje garaciu, a sve cu se pismeno dogovorite sa njem... znaci vama za ljubav, iako mi treba 150e docicu cim ih skupim... a nadam se da cemo se negdje i prije sastati na kakvo takmicenju ako bude u bih, ima sad kod nas reli bice prvo dzipijada, pa onda pocinje sa kolima, neki poligon i tako to tek smo u razvitku po tom pitanju... neznam kako bi bilo da dodjete i vi malo da uljepsamo taj dogadjaj, pa i kakvo bi se bolje takmicenje odrzalo, ima mjesta za sve! eto ja vas pozivam pa vidite.... kad podjete da mi ponesete ono sto ide na sofersajbu cannonball foruma!

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

A odakle si ti, inace?

Comment

• neradnik
                        CBC Član
                        • 31.05.2006
                        • 44

necitas predstavljanje clanova... iz foce doskora srbinje ali je vracen predratni naziv.

Comment

• civi
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1492
                          • Pozarevac

Poz , za neradnika..... i da ti je sa srecom sa autom....
                          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• neradnik
                            CBC Član
                            • 31.05.2006
                            • 44

hvala.

ako ste zainteresovani da dodjete da se fino dogovorimo, da vidim sa direktoricom gore da nam obezbjedi smjestaj, bar jeftiniji, uvijek bude koncert, rostiljada, dzabe naravno, vidim da se to nekome svidilo na god foruma... u ostalome to je sve u sastavu nacionalnog parka pa mozemo i da kampujemo pravimo i mi zurke, ako hocete da otvorimo posebnu temu o ovome pa da vidimo ko je zainteresovan i ostalo!

Comment

• BRABUS
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2004
                              • 2399
                              • London

Neradnik, opusti se brate, ne moras nama za volju nista da radis....ko kaze da uopste imamo volju za tako nesto.

Na kraju, Corrado je dovoljno brz i sa 160 ks. Kao sto ti rekose ljudi, a evo i ja cu da ti potvrdim (kad sam kupovao Corrado, pogledao sam preko 15 njih), nisam video ni jedan G60 motor na ovim prostorima da je dobar, sto zbog loseg odrzavanja i nacina voznje, sto zbog konstrukcije samog G-punjaca.

Ja bih pre isao na varajantu Corrada sa 1.8 16v ili jos bolje na 2.0.

Zelim ti srecu u svakom slucaju, i ja sam bio lud za Corradom, i niasm bas slusao sta mi drugi kazu.....samo pukom srecom sam se izvukao bez nekih vecih problema

Comment

• 206
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Originally posted by neradnik
                                necitas predstavljanje clanova... iz foce doskora srbinje ali je vracen predratni naziv.
                                Pa...ne citam

Pa, eto iz ja sam iz RS, pa kad budes terao taj Corrado do Beograda usput ti je da svratis do mene da bacim brz pogled

Comment

Working...
                                X