Koliko se ja secam ZOBS-a bilo je reci o neprikladnoj obuci, ali ista nije precizno definisana, i vise mi taj clan deluje kao preporuka nego kao zahtev. Licno sam misljenja da da peta mora cvrsto da stoji na podlozi, a noga u obuci. Probao sam jednom da vozim bos . Prava mora!
Stvarno, nikom ne bih preporucio voznju u papucama . Ja sam probao jednom, i to na jako kratkoj relaciji. Imao sam bas dosta problema, zafalilo mi je samo L na zadnjem braniku !
znas nekoliko sucajeva iz RS kada je policija kaznjavla za voznju boso, u papucama i razvezanih cipela. ne znam zakonsku osnovu ali nemam nista protiv
a da malo rasirim temu - znam lika koji je platio kaznu jer je vozio go do pojasa. navodno je zabranjeno (bilo vruce pa skinuo majicu)
sada verovatno mislite da sam debil sto vozim u papucama, ali meni je sigurnost najbitija u voznji i kada sam prvi put probao da vozim u papucama video sam da je isto kao u patikama, mozda ne bih vozio juga u papucama zato sto su previse priblizene pedale, ali svoja kola mogu...
To da vozis go do pojasa i treba da se kazni iz dva razloga, prvo je nekulturno, a drugo je opasno. Zamisli situaciju kad bi to zakonom bilo dozvoljeno....i onda skine neka cura sa dobrim ****ma majcu i vozi se kroz grad....sta mislis, koliko bi udesa bilo za to vreme...?
ma slazem se da je nekulturno a i opasno samo ne znam da li to regulise neki propis.
BTW vidio sam jednom dvije bas "masala" djevojke u autu - vozacica u grudnjaku a saputnica topless dobro sam ziv ostao...
jos su imale pojaseve
U Avganistanu su to sa obnazenim zenama lepo resili - nema nista da se vidi, i kraj price! Mada je verovatno tamo voznja Pezoa 504 u papucama sasvim normalna stvar
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
voznja u papucama je sacuvaj boze, ali voznja bez obuce je vrh . a sto se tice voznje bez odece malo je nepristojno i zabranjeno je sto posto. ako se nekom bas toliko vozi bez imalo odece nek zatamni stakla 100 % i eto mu uzivancije
Comment