Pa "one" su ionako krenule u akciju da "poginu".
Da li je zabranjeno voziti auto, a na nogama imati papuce...
Collapse
X
-
Koliko se ja secam ZOBS-a bilo je reci o neprikladnoj obuci, ali ista nije precizno definisana, i vise mi taj clan deluje kao preporuka nego kao zahtev. Licno sam misljenja da da peta mora cvrsto da stoji na podlozi, a noga u obuci. Probao sam jednom da vozim bos
. Prava mora!
Što više za što manje
Comment
-
-
znas nekoliko sucajeva iz RS kada je policija kaznjavla za voznju boso, u papucama i razvezanih cipela. ne znam zakonsku osnovu ali nemam nista protiv
a da malo rasirim temu - znam lika koji je platio kaznu jer je vozio go do pojasa. navodno je zabranjeno (bilo vruce pa skinuo majicu)
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
sada verovatno mislite da sam debil sto vozim u papucama, ali meni je sigurnost najbitija u voznji i kada sam prvi put probao da vozim u papucama video sam da je isto kao u patikama, mozda ne bih vozio juga u papucama zato sto su previse priblizene pedale, ali svoja kola mogu...
Comment
-
-
To da vozis go do pojasa i treba da se kazni iz dva razloga, prvo je nekulturno, a drugo je opasno. Zamisli situaciju kad bi to zakonom bilo dozvoljeno....i onda skine neka cura sa dobrim ****ma majcu i vozi se kroz grad....sta mislis, koliko bi udesa bilo za to vreme...?
Comment
-
-
ma slazem se da je nekulturno a i opasno
samo ne znam da li to regulise neki propis.
BTW vidio sam jednom dvije bas "masala" djevojke u autu - vozacica u grudnjaku a saputnica topless
dobro sam ziv ostao...
jos su imale pojaseve
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
U Avganistanu su to sa obnazenim zenama lepo resili - nema nista da se vidi, i kraj price! Mada je verovatno tamo voznja Pezoa 504 u papucama sasvim normalna stvar
(\__/)
(='.'
This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
Mi smo poznat narod po kulturiOriginally posted by @lixMozda i neki muski ima dobre "sise" pa ribe prave prekrsaje
Krajnje je nekulturno. I sugurno mu nije bilo zbog toga hladnije...
tako da ....
Ja sam probao u papuchama da vozim i super je! Inache uglavnom leti nosim sandale.Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
Comment
-
-
Iz licnog iskustva....nezgodno i opasno je voziti u papucama...al zato je super voziti bos.....mada samo na autima koji imaju siroke papucice
Comment
-

Comment