'bem ti pauka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vladan
    CBC Senator
    • 18.08.2005
    • 248
    • Vuko.ebina
    • e46 325i

Cek, evo jos jedne. 'ajde bar da se pretvaramo da su ih stvarno digli

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

vega
      Potpuno si u pravu , ali kakva drzava takva i pravila , sta je tesko zakaciti nekome kaznu na sajbu , ALI nezavrsiti se samo na kacenju , ako je neplati na vreme , onda tu osobu sudski poterati .
      u USA kazna za parkiranje je 15-20 $$ ako parkiras gde pise da se nesme , naravno tih 15-20 $ neracuna se za storge prekrsaje parkranja
      znaci 15-20 $ zavisi od dela grada , imas fore 15 dana da platis kaznu , posaljes cek ,zoves telefonom i das im broj kreditne ili odes direkno u policijsku stanicu , ako neplatis na vreme ,cena skace za 10 $ svakih 10 dana , neznam tacno posle kog vremena , stigne ti opomena , ako i dalje neplatis , suspenduju ti vozacku i raspisu poternicu za hapsenje , znaci ako te zaustave i vide da imas poternicu , strpaju te u zatvor i onda ides na sud i tu dobijes po usima , ako i posle toga neplatis e onda te zakalazu na malo duzi period .
      i sta je tu toliko tesko ici tim stopama
      gledaj samo bulevar , parkiraju na sve strane , neki ni nedaju zmigavac , vozis iz nekoga , coka samo naglo stane i istrci iz auta , blokira tramvaje , blokira ulicu , katastrofa ...
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• low rider
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2006
        • 613
        • Beograd

Ovo lomljenje me je potsetilo na nesto.

Odem sa devojkom do njene majke. Žena živi u ulici u kojoj su uglavnom kuće i tek po neka zgrada sa 2-3 sprata. Sve ovo u relativno prometnom delu grada. I sada su vlasnici kuca ladno svako ispred svoje kuce lepo obelezili svoja parking mesta, postavili neke džakove, iscrtali kao linije. I gde god se parkiras, neko se dere iz kuce to je moje mesto, a to pored je komšijino pa u $"!$%#$%&$%&/, 500 m ulice ne možeš nigde da se parkiraš. Naravno trotoar nije njihov i nemaju nikakvo pravo da zabranjuju parkiranje, pored toga gotovo svi imaju graža i dvorište. Ali reko ajde. Napokon se negde uparkiram, da bi kad smo se vraćali video auto bez brisača i na autu tonu nekog granja i drveta, srećom brisači u tom granju.
        Idioti.

Za Vojvode Stepe moram reći da stvarno nervira, i da preteruju, ja ovo najbolje znam jer sam u V.S. dugo godina živeo. Ali sa druge strane kada pogledaš, ako autom dolazis u VS tokom dana da nešto kupiš, uzmeš itd. Koja je alternativa. Nema šansi da najdeš neko parking mesto. Pločnik je uvek zauzet, sporedne ulice takodje, tako da se svi zaustavljaju na ulici. Nekako to treba regulisati, nekom zonom u toku dana ili sl.

Comment

• vega
          CBC Senator XXL
          • 21.02.2006
          • 324
          • Beograd

@saab power
          Pa to i pricam. Ima i ovde kazna za nepropisno parkiranje (dal je 1000 ili 1500 din, onaj ostatak do 8000 din kad ti odnesu auto uzme parking servis), al nesto ne vidjam po sajbama da stoje. Stoji nekad policajac pored tih kola parkiranih na sred ulice i ceka pauka?!? Lepo brate zadjes pa udri redom... dok ne dodje Toyota sa hidraulikom mozes da polepis 20 kazni.

@low rider
          Moje lomljenje je iz potpuno druge price u odnosu na to sto se tebi dogodilo.
          I druga stvar -koliko puta sam ludeo sto nemam gde da ostavim auto iako se zadrzavam 5 min. max, pa ga opet nisam ostavio na sred ulice. Jbga kruzis okolo, zavuces ga negde koliko-toliko da ne smeta drugima. Nece biti kako bog zapoveda ali opet niko ne mora da te preskace da bi isao svojim putem.
          Ej, pa cim udjem iz cara dusana u francusku i krenem uzbrdo odmah posle 50 metara znam da li je neko stao na dorucak kod Tome pekara ili ne. Neke stvari nisu u redu...
          ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• low rider
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2006
            • 613
            • Beograd

@vega
            Ne mislim da je isto, kažem samo me potsetilo.
            Jeste Francuska katastrofa, često skrenem u neku paralelno da se ne smaram dva sata.

Dosta tih stvari ima veze sa kulturom vožnje, posebno zaustavljanje gde ko god hoće. Udari 4 pa nasred raskrsnice.

Parkiranje koje ne smeta odvijanju saobraćaja ne smeta ni meni, nervira me kada po 45 min tražim parking, ali mislim da je ovo tek pocetak, tek će biti z******.

Rešenje zatvaranje delova grada za saobraćaj i definitivno naplaćivanje kazni kako je SAAB PoWeR napisao. Nema potrebe korisiti pauk, ako vozilo nikome ne smeta.

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Pa u svakoj normalnoj zemlji zna se kad pauk radi ,a to je u onim momentima kada si blokirao prolaz drugim ucesnicima!
              Ovi nasi uopste nemaju obzira ,budite realni samo molim Vas ,parkirate recimo auto od 10-15000eur(koje ste ZARADILI!!!) odete nesto na 15-20min da zavrsite pri tom ne ometate nikog u saobracaju i kad se vratite nema auta!!! Kako bi ste vi odreagovali!? Bilo bi Vam sve jedno?!
              Iskreno receno ja bi bio u predinfarktnom stanju ili bi me isti zadesio!!! Samo idu i seju znakove koje kakvih zabrana ,zemlja hajducia!

Sto se tice V.S. ,prekljuce je palo cistiliste samo tako ,odnesose sve sto su mogli da podignu kola ,kante ,trafike ...... Salim se malo ali napravili su stvarno pravu raciju!!!
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Laki, u zakonu ne postoji odredba "samo da nesto zavrsim" vec dozvoljeno ili ne.

Ako parkiras tamo gde je dozvoljeno, niko ni auto nece odneti, vredeo on 100 ili milion E.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

A ovo?

Udje taksista u ulicu, suprotnim smerom. Gledaju ga svojca pandura i ne reaguju. Ne cima im se. A on, covek, lagano i opusteno. Naravno, znak na pocetku ulice je vidljiv iz svih uglova...

`ladno su ga pubovi ispratili pogledom, bez ikakve reakcije...

...mozda zato sto je is`o peske. Ne znam...

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394

kao sto sri rece
                    @laki
                    pa tih 15-20 minuta i jesu problem , ti tako uradis onaj drugi pa onaj treci i tako redom
                    jasam svega tri puta dobio parking kazne
                    dva puta jer mi je parking permit istekao i jednom sa motorom , jer sam izigravao ljencinu i parkiram izmedju dva parkinga za invalide , ovde imaju prostor izmedju takva dva parkinga da bi jos jedna auto stao , ali meni ljeno ici na kraj parkinga ja tu parkiram ,samo sto sam izasao iz radnje , zandar pise kaznu , ja reko pa samo sam stao na 10 minuta , on ce meni o nema problema ja sam stao na pet minuta da napisem kaznu ovde i fino mi uruci u ruke kaznu od 200 $ i od tada nikad vise ...
                    jos sam dobro i prosao da mi je trazio vozacku za motor tek bi onda nadrljao , jer je ni nemam

kodnas pali fora na raspravljane sa zandarima i kukanjem pa te puste , ali ovde u USA to nepali , cika tebi zabiberi kaznu pa ti kukaj koliko hoces , zabole njega , on tako zaradjuje ....
                    samo da se zakon sprovodi kakotreba sve bi bilo dobro ...

Comment

• bozza1979
                      CBC Veteran
                      • 08.01.2007
                      • 112
                      • Beograd

samo da se zakon sprovodi kakotreba sve bi bilo dobro ...
                      U tome i jeste najveci problem, kad oni koji treba da ga sprovode prvi krse propise... Meni naplacuje kaznu zbog voznje s maglenkama po oluji!!! Kaze, nije magla... a pogledajte one dripce u Pajerima, UVEK voze s upaljenim maglenkama... ko zna koliko puta sam video policijski auto kako je parkiran na mestima za invalide, nasred pesackog prelaza i slicno... cak i civilni... Hyundai Sonata, parkiran na samom cosku, nasred dva pesacka prelaza, a unutra cedulja MUP Srbije... Okolo mesta za parking koliko hoces!
                      Voze bez vezanog pojasa, u suprotnom smeru... Ma muka mi je od njih!
                      Pre neki dan, baja u 307 se prestrojava, bez zmigavaca, ne gleda, i zamalo me izgura s puta, ja kocim i sviram, a on mi sve po spisku... More m'rs u biiiip... Bio sam prisutan i jednoj situaciji, kad pandur u vojvode stepe staje nasred pruge i ide do trafike, tri-cetiri minuta ga nema, a tramvaj iza stoji i ceka...
                      Nece narod nauciti da se ponasa u saobracaju, dokle god nam je policija takva kakva je...
                      Cast izuzecima, ali, nazalost, cini mi se da ih je jako malo...

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

Ja ni jednog trenutka nisam opravdao to zaustavljanje ,a da nebude kazne!!!! O.k. je da te kazne ali zasto da mi nose auto kad nikom nesmeta ,pa znam coveka koji je infarkt doziveo zbog jbenog auta kad je video da ga nema ali ajde sad ti iz parking servisa kad im covek plati kaznu nek mu vrate zdravlje!!!!

Nikad nisam platio kaznu za parkiranje niti planiram ,postujem to gde sme i koliko sme. Znaci jos jednom napominjem da nije stvar u kazni nego u odnosenju vozila koje nesmeta nikome!!!

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Originally posted by sri98
                          u zakonu ne postoji odredba "samo da nesto zavrsim" vec dozvoljeno ili ne.
                          U tom istom zakonu stoji odredba koja kaze da je samo u slucaju da vozilo ometa normalno odvijanje saobracaja dozvoljeno paukom premestiti vozilo na prvo slobodno parking mesto, a tek u nedostatku istog vozilo odneti na mesto posebno za to predvidjeno.
                          Isto tako ako se ne varam niko nema pravo da te ometa u koriscenju privatne svojine ali ti taj isti parking servis koji ti je pre toga nezakoniti odneo vozilo sprecava da isto koristis do im ne platis harac

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Ne postoje veći smradovi od pauk službe. Eventualno današnji lekari...
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Eto to je najgore ,postoji zakon ,a oni ga krse i to svesno ,e onda ti se zalis i kazes pa gospodo to nije po zakonskoj uredbi ,a oni tebi kazu platite ili idite kuci pesaka pa se vucarajte po sudovima jedno 2,3,4....god zboj J....6000din !

I sta covek tu moze (osim ako nema vezu u parking servisu )

Ebem li im da im ebem

Comment

• SAAB PoWeR
                                CBC Senator XXL
                                • 26.04.2005
                                • 1394

U tom istom zakonu stoji odredba koja kaze da je samo u slucaju da vozilo ometa normalno odvijanje saobracaja dozvoljeno paukom premestiti vozilo na prvo slobodno parking mesto, a tek u nedostatku istog vozilo odneti na mesto posebno za to predvidjeno.
                                ---------------------
                                koja se od tih usluga onda naplacuje , ili obe ...

Comment

Working...
                                X