'bem ti pauka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Ljudi izbrisite od SAAB-a post!!!!!!!
    Ako neko iz parking servisa procita ovo *ebali smo jeza u ledja ,ima da nam samo premestaju automobile sa jednog mesta na drugo

Sala naravno ,ali iskreno da Vam kazem mislim da bi se ovaj gornji(moj text) ostvario jer i ovako jedva cekaju da nalete na ZRTVU
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• djunta
      CBC Član
      • 22.01.2007
      • 60
      • Beograd

Najgore od svega je sto pauk ne pravi razliku sta ugrozava saobracaj a sta je nepropisno parkiranje.Primerice radi,nose auta sa trotoara ako nema do zida 160cm.Nekada je bilo samo sa kolovoza a na trotoaru su se pisale samo kazne.Takodje, postojala je neka varijanta da se auto podigne i naknadno plati kaznu jer ko danas ima toliki novac kod sebe, a i mogucnost da se plati preko suda jer nije uvek nosenje bilo po zakonu.Niko nema pravo da nam zadrzava imovinu jer je to klasicna iznuda ili reket, vec je normalno da se vozilo podigne uz neki potpis bilo o prihvatanju ili ne.Pa svuda postoji opcija da se plati kasnije ukljucujuci i policiju, a i postoji sud.Mislim da bi neko od pravnika trebao da pojasni ovo.Tako su pale i lisice kao ne ustavne.

Inace, zivim na Miljakovcu i ima dosta zgrada gde ne postoji ispravan i brojcano adekvatan parking a oni nose.Pa zar je alternativa kilometar dalje u sumi.

Comment

• zec
        CBC Senator XXL
        • 05.01.2005
        • 450
        • bgd

Pa zar je alternativa kilometar dalje u sumi
        Na zelenoj povrsini?
        Na zeleno se vozi, na zeleno se ne parkira - zeleni pauk
        "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by djunta
          Najgore od svega je sto pauk ne pravi razliku sta ugrozava saobracaj a sta je nepropisno parkiranje.Primerice radi,nose auta sa trotoara ako nema do zida 160cm.
          U zakonu pise koliko najmanje mora biti prostora ostavljeno presacima, a to je tih 160cm.

Posto je i pesak ucesnik u saobracaju, nepropisnim parkiranjem ugrozava se njegovo kretanje, tj saobracaj pesaka i eto ti dovoljnog (formalnog) razloga za pauka.

To ce isto i svaki sudija za prekrasje da napise u obrazlozenju resenja o kaznjavanju. Jes' da glupo zvuci, ali sa stanovista tumacenja prava (zakona) je tako.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Ja dok sam bio klinac, otisao sa ocem na sajam Tehnike u BGD(inace nisam bio tada tamo), i uparkirali mi masinu Reno 4, i vracamo se posle 3-4 sata nema kola, a ja se usrao, kako cemo sada kuci i ostaloNego poenta je da auto nije nikome smetao, pored nas je bilo jedno milion vozila isto tako parkiranih, i nije bilo znaka, i ajde rekosmo da stanemo.
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• djunta
              CBC Član
              • 22.01.2007
              • 60
              • Beograd

Paradoks je da je masa ulica bez trotoara, kao gde ja stanujem, trotoar negde nije ni metar a cak ima i obelezenog parkinga na trotoaru gde nema tih famoznih 160cm.Ocigledno postoje razliciti arsini koji se ipak i ne slazu sa formalnim.Kao vozac i pesak,uvek vodim racuna dvostruko i uvek me nerviraju bezobrazni i pesaci i vozaci.Ali, nije ugrozavanje saobracaja ako ne mogu 3 pesaka da idu paralelno, vec samo dvoje.Nekad davno, radio sam u jednoj firmi u centru Beograda, imali smo svoj ulaz na nas parking i ulaz u salon.Cesto su nas bezobrazni vozaci zatvarali i nikada nisam uspeo da pozovem pauka, dok normalno nisam pronasao vezu.

Nisam mislio na zelenoj povrsini u sumi vec na putu za Miljakovac 3 koji je kroz sumu.

Comment

• zvrle
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2005
                • 961
                • Beograd, Batajnica
                • Golf 4

Malo da izbunarim temu

Juce idem na fax ( masinac ) i skrecem desno iz Kneza Danila u Ivankovacu ( jer nije zona ). Odmah na pocetku sa desne strane parkiran jugo i "dva mesta" prazna, parkiram se koso i ostavljam jos jedno mesto prazno. Dok sam izlazio iz auta staje pauk pored juga, ja zakljucavam auto i krecem kada pandur: Momak dodji. Dodjem i pita me jesi polagao voznju, reko jesam. A ako si polozio onda znas da treba da ispostujes min. rastojanje izmedju zgrade i auta, ja reko znam ali parkirao sam se koso da moze jos neko da se parkira. Pandur odgovara moze da se parkira ali nepropisno. Na kraju mi kaze ajde preparkiraj paraleno sa ulicom, ja se parkiram paraleno a on ode da dize juga.

Nisam verovao da pauk radi po Ivankovackoj jer od kada idem na fax uvek sam parkirao koso, od sada koristim garazu ili zonu jer je ne moguce naci mesto za kosu garazu a kamoli za pravu a da me boli glava za 30din/h necu. Sreca ostala su mi jos 3 ispita pa ce troskovi biti podnosljivi
                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• nikolaf7
                  CBC Veteran
                  • 23.12.2007
                  • 181
                  • beograd

U CG ustavni sud proglasio odnosenje ili zadrzavanje neustavnim pa su ih na kratko ukinuli. Sad sam cuo da ih opet ima u podgorici, ali da nema vise seljackih fora iznude - dodjes po auto i odvezes se, ne moras odma da platis.
                  If God rides a Harley............
                  The Devil rides a Duke!

Comment

Working...
                  X