Da li se isplati uvoziti pa popraviti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Pa upravo sam i napisao da se treba odreci glupavih i prilicno neupotrebljivih stvari tipa navigacije, hed up display, lane control...
    Ili stvari tipa hladjenje da izvinete j a j a i tako dalje...
    Uzmes normalan auto koji cak i u najosnovnijoj varijanti ima sve ono sto ti je potrebno.
    Da me neko nerazume pogresno, ja volim sve te zezalice, ali tu je slicna stvar kao i sa mobilnim telefonima, posle nekog vremena koristis samo brojeve i tastere da se javis ili spustis slusalicu.
    https://t.me/pump_upp

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Jos jednom da kazem tesko da se ovo moze i uvesti,juri nesto sa manjim ostecenjem makar bilo i za 5k e skuplje

Comment

• jovan30
        CBC Senator
        • 07.05.2006
        • 322
        • Beograd

Pitanje again

Kako vam se cine ovi primerci havarisanih BMW-ova da li se ovo pak isplati uvesti. Cini mi se da su u mnogo laksem stanju nego onaj prethodni 5-ica.

1.
        325 E90 14000 eur 2006 godiste samo 7000 km (prakticno nov auto)
        (cena nehavarisanog od 23000 eur pa navise)

2.
        320 E90 11500 eur 2005 godiste 39000 km (cena ne havarisanog od 20000 eur pa navise)

3.
        320 E90 12900 eur 2006 godiste

4.
        320 E90 ovaj mi najbolje izgleda, posto jedinu stetu koju ima je ostecena hauba od grada, da li to moze da se popravi???
        14200 eur 2005 godiste 44000 km

Nadam se da ce biti nekog ko ce mi ovako odokativno reci da li se isplati kupovina nekog od ovih BMW-ova?

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Meni se najvise svidja opcija 4,mada ni 1 nije za potcenjivanje jel se radi kao sto si reko skoro o novim kolima.Opcije 2 i 3 zahtevaju malo vece popravke i nikad ne mozes da znas da li je samo to sto vidis na slikama ili fali jos nesto.
          Sto se tice poslednjeg auta,ne mogu da vidim kolko je ostecena hauba,ali da znas u srbiji postoje neki likovi koji seredjuju ta ostecenja od grada bez farbanja,valjda nekim vakumom.
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• jovan30
            CBC Senator
            • 07.05.2006
            • 322
            • Beograd

Pa cuo sam i ja za te likove sto sredjuju ostecenja od grada, ali nemam predstavu koliko li to kosta.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

10e po ulubljenju
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

Po meni je "najblizha pameti" opcija br. 1 pa opcija br. 4. Dvojku i trojku bih zaobishao, praktichno isti stepen havarije kao onaj auto sa pochetka priche...

Dakle, br. 1 pre br. 4 i to zbog (uzimam da su navedeni podaci tachni):

- nizhe kilometrazhe, praktichno je nov auto u pitanju
                - mladje kalendarske starosti
                - boljeg motora (325 vs. 320)
                - chinjenice da je hauba ochuvana, krila samo blago iskrivljena ali nishta shto se ne mozhe ispraviti za relativno male pare (mnogo manje u poredjenju sa popravkom haube kod opcije 4. obzirom na stepen oshtecenje iste)
                - br. 1 je 200 evra jeftiniji od br. 4, pa kad sve stavish "na papir" troshkovi popravke ce biti nizhi za opciju 1 (ispravljanje krila + nov prednji branik, uz 200 evra nizhu pochetnu cenu) u odnosu na opciju 4 (popravka haube, 200 evra skuplji u startu)

Chak i da su troshkovi "tu negde", opcija br. 1 je, po meni, daleko bolja jer dobijash faktichki nov auto sa 7 k km i ubedljivijim motorom...

U svakom sluchaju "pamet u glavu" =]
                http://www.bmw.tv

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Ja bih bio obazriv sa brojem 1, posto je model za americko trziste. Mozda ima delova koji nisu isti....

Broj 4 je ili prevara ili nesto mnogo ne valja, a ne vidi se na prvi pogled. Sumju povecava i ime prodavca....Sakir Internationaler Export

Comment

• overspeed
                    CBC Senator XXL
                    • 24.05.2005
                    • 2779
                    • Kosovska Mitrovica

@ DJDexy:

Malo cu u off, nemoj mi zameriti...

Vidim da si bash "namerachio" da uzimash drugi auto, jel' to znachi da ce tvoj uskoro biti na prodaju?

Ako je odgovor pozitivan, koliko cesh "obeshtecenje" da trazhish za isti? Koji si vlasnik po redu, kad je auto uvezen, shta ima od opreme, ako nije tajna...

Pitam "onako"...

http://www.bmw.tv

Comment

• jovan30
                      CBC Senator
                      • 07.05.2006
                      • 322
                      • Beograd

Sto se mog sadasnjeg auta tice, on ce biti na prodaju, ali tek posto uzmem nov auto. Jednom sam se zeznuo da prodam auto pre uzimanja drugog auta, pa sam sam se nesto zeznuo oko tog drugog auta pa par meseci uopste nisam imao auto, i morao sam da se stekam od caleta.
                      Ajde cisto informativno, od opreme ima digitalnu klimu, prednje el podizace, jos uvek radkapne, komande za radio na volanu, i mislim da je to to. Ja sam prvi vlasnik u Srbiji, a treci ukupno.120000 km predjenih
                      Eto veruj mi kad uzmem novi auto tebi cu moj ponuditi, ne verujem da bih ga prodavao ispod 10000 eur. Sad sam u fazonu da mi se svidja E90 ali i E46 coupe, E46 coupe mi je jedan od najlepsih cupea i veruj mi kajem se sto odmah nisam uzeo coupe. Videcemo za sta se bude imalo para, jos nije sigurno ali u svakom slucaju kada budem uzimao moj novi auto ce biti ili E90 ili E46 coupe.

@brabus
                      reci mi molim te kako znas da je model pod 1. za Americko trziste? Voleo bih da i ja otkrijem nacin za prepoznavanje takvih modela.

@svi da li postoji neki site, tipa mobile.de gde je ponuda blago havarisanih automobila, znaci ne onih potpuno razvaljenih nego cisto onako manje udarenih a da se popravka isplati. Mislim na novije automobile, max.3 godine starosti

Comment

• BRABUS
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2004
                        • 2399
                        • London

E90 za americko trziste ima drugacije farove - pogledaj kako su migavci integrisani u farove na modelu pod1, a pogledaj ove druge.

U principu, automobili za USA trziste se prepoznaju najlakse po zutim svetlima koji su na samim uglovima auta sa prednje strane, nalik onim bocnim migavcima. Od nazad se najlakse prepoznaju prema obliku mesta za tablicu....ima jos finesa, ali ovo je nesto po cemu prepoznas auto za USA trziste na prvu loptu.

vidi na www.bmwusa.com ili www.mbusa.com kako se razlikuju modeli za USA i evropsko trziste

Comment

• jovan30
                          CBC Senator
                          • 07.05.2006
                          • 322
                          • Beograd

e da i posto zivis i radis u Nemackoj, reci mi kolika je sansa da me zeznu ovi placevi tipa Husein auto, Djukic auto, ili tamo gde pise govorimo po ruski/polski/srpski ili tako to. Pretpostavljam da su to placevi kojima je primarni cilj da izvezu auto van Nemacke, ali racunam Nemacka je pravna drzava pa je mala sansa da mi prodaju macku u dzaku, posto valjda su kod njih firme drugacije od nasih.
                          Kakva ti imas iskustva po pitanju kupovine sa takvih placeva

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Verovatnoca da bude prevara, ako pise Saban, Husein i to je velika. U principu, ne prevara tipa das mi pare ja ti nedam auto, vec da auto bude sranje i da ne odgovara opisu. Mada, oni uglavnom i prodaju skart auta, sto se i vidi po ceni, kaja je najniza od svih. Od njih uglavnom aute kupuju nasi, bugarski, poljski, turski preprodavci kojima je cilj da kupe ***** koje ce da zamazu i ulickaju i prodaju dalje.

Mada, i kad sam uzimao auto od jednog Nemca, koji radi automobile za izvoz, nudio mi je sve - od smanjivanja fakture do vracanja kilometraze. Znam i par nasih koji rade automobile s nekim mojim prijateljima i daju im samo dobre automobile, jer ovim mojima nije cilj da uvale skart nekom.

Ako kupujes auto za sebe, gledaj da ne bude od nekog takvog, i gledaj da ne bude medju najjeftinijima, jer je to dobar indikator da ne valja nesto.

Nemacka jeste pravna drzava, ali znaju i oni kako da izvrdaju zakon, pogotovo sto imaju u vidu da ti nisi bas u stanju da ih tuzis, placas sudske takse, advokata....

Comment

Working...
                            X