jel moze onaj ko ima dvojno drzavljanstvo da prevede auto sa crnogorskih tablica na srpske i koja je procedura
dvojno drzavljanstvo
Collapse
X
-
Moze.
Treba da ima i drzavljanstvo Srbije.
Vozilo treba da je na njegovo ime.
Treba da se odjavi iz CG za Srbiju.
Vozilo treba da je uvezeno u skladu sa srpskim propisima (E3 i slicno).
Naravno to se "malo" ceka dok se ne izrse odredjene provere, posalje dosije vozil iz CG, a njihova administracija je poznata kao "vrlo brza".Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
Comment
-
-
cekaj ko kaze da ne moze kad je ada pricao vec o tome da su prebacili jedan auto na tu foru...ja znam da moze...jer kad je nekom burazerovom ortaku sestra menjala drzavljanstvo i adresu ....otisli su u tamo sup i pitali da li je mogla da prebaci kola ako ima i rekli su da moze
ada :
evo da se i ja nadovezem! uspeli smo da preregistrujemo auto sa cg tabli na ns Smesko nije bilo nista komplikovano! nasli smo zenu iz cg koja je vojno lice to jest radila je u vojsci neznam vec sta i napravili smo kupoprodajni ugovor sa njom 10 dana pre refernduma! zena je u cg prevela auto na sebe i spakovala se dosla za ns da zivi! znaci nevraca se vise za cg!!! posle smo napravili kupoprodajni ugovor na ovdasnjega vlasnika i to je bilo to SmeskoI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Euro 3 je uslov da se uveze a ne preregistruje auto. Znaci CG table + euro 3, plate se dazbine (carina + porez) kao da je iz Nemacke i vozi.
Znaci, prakticno preregistracije nema, ni sa Euro 3 ni bez, samo klasican uvoz iz strane drzave, pod postojecim uslovima.
Comment
-
Comment