PORSCHE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vlada26
    CBC Početnik
    • 20.06.2012
    • 7
    • smedefrevo

Odg: PORSCHE

pozdrav svima,nov sam ovde a imam par pitanja ako moze neko da mi pomogne,situacija sledeca od 4 porsea 924 sklapam jedan ) taj sto se sklapa je 924 ali prosiren a imam i jedan 924 turbo iz kog bi prebacio motor (turbinu nema ostalo je samo kuciste), trapove, menjac (i menjac je neki sto bi reko nas narod sav ,,naopako,, R gore prva dole druga gore itd)...treba mi mehanicar koji bi mi namestio turbinu veceg pritiska od fabrickog (mislim da je 6 bara) i neko ubrizgavanje jer je taj turbo imao karburator i plin smesno a tuzno cuo sam za plaskovica pa me interesuje da li jos radi to i ako neko ima broj fona...uzgred da li neko zna nesto o ovom autu,u bg-u je bio 12 godina mislim da je 4 u zemunu a ostalo na novom beogradu u ivana ribara..i da je bio zesce polupan...evo slika kakav je danas i kakvog sam ga uzeo..hvala unapred svaki podatak mi je bitan

Comment

• vlada26
      CBC Početnik
      • 20.06.2012
      • 7
      • smedefrevo

samo da provalim kako se izbacuju slike

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Zelim da postavim slike sa poslednjeg Cbc skupa ali ne ide mi,ne znam kako.Hvala unapred.Pozdrav

Iz nekog razloga ne radi u brzom odgovoru, mora iz naprednog editora.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• vlada26
          CBC Početnik
          • 20.06.2012
          • 7
          • smedefrevo

Comment

• vlada26
            CBC Početnik
            • 20.06.2012
            • 7
            • smedefrevo

jos nije skroz zavrsen...ako neko nesto zna o ovom autu ili vlasniku stvarno bi mi znacilo..

Comment

Working...
            X