1. zanimaju me sedista sa serpi, mnogo mi se dopadaju cak i ova sa 924/944 Mig. Ako znas/cujes nesto, javi.
e jbg... pre nedelju dana sam ubacio moja dva sto sam imao viska u saxo-a ) jer su saxova toliki uzas da sam morao da ih bacim u djubre...
p.s. A kad bi i pokidao kvacilo ti ne bi imao sanse. Awd je Awd
pa nisam mislio po snegu da se trkamo .... po suvom nemam preteranih problema sa trakcijom... (osim kad zgazim na punom gasu belu liniju izmedju traka, oce da se okrene ))
pa nisam mislio po snegu da se trkamo .... po suvom nemam preteranih problema sa trakcijom... (osim kad zgazim na punom gasu belu liniju izmedju traka, oce da se okrene ))
Kad vidis kako ide AWD, shvatices da ipak imas problema
A ako cujes za neka druga sedista, javljaj, trebaju mi za drugi auto.
Hvala
btw Uzelac, upravo se pakuje malo veci turbo na mog porscha (250+ ks),
Ale taj tvoj porsche je jos '99 trebalo da postane bi-turbo ali se nije dalo da tako kazem. Mnogo je bio brz i lep. Ne sumnjam da ces da ga dovedes u zavidno stanje.
Srecno sa zamenom turbine i ostalim zajebancijama.
da, upoznat sam sa skoro celom istorijom auta i znam da je uvek bio u dobrim rukama...u sustini otkad je kod mene zamenio sam menjac (posto sam ga uzeo sa menjacem od atmosferca, i skrsio par komada, i na kraju sam naleteo na turbo menjac i eto..) , napravio otvore u kljunu za hladjenje intercoolera (posto je bio zatvoren i nije imao protok vazduha, zbog razlicitih noseva kod turba i atmosferca) , malo digao pritisak turbine, ubacio plin, i napravio cipove za plin, da bi izvukao maksimum, (malo ranije paljenje i drugacija mapa goriva) i bio skroz zadovoljan rezultatom...
...skoro sam naleteo na turbinu od turbo s kkk k26#8, koja je malo veca od moje, tj, trebalo bi da sa njom izadjem na 250ak konja za razliku od 220 sa k26#6 koju sam imao...
Danas kod elektricara gde sam sredjivao struju na Taunusu vidim jedan crveni 944 sa plinom na prodaju. Ne znam kolika je cena, ali mi majstor rece da taj vlasnik namerava da ga proda. Ako nekoga interesuje, respitacu se.
OK, dacu ti broj telefona najverovatnije danas. Spolja je izgledao veoma dobro, ali tapacirung komandne table i vrata je blagi uzas Radio je tapaciranje kod nekih dundjera iz unutrasnjosti, ja onakvo tapaciranje u zivotu nisam video, kao da su se deca od 5 godina igrala i kao nesto bajala
Ima i plin ugradjen koliko mi se cini, ako ti to nesto znaci.
samo u crvenoj boji, bas turbo model, iste ovakve felne, bez budzevina po autu sem pretapaciranih sedista (za ovo nisam siguran, cini mi se da jesu, jer su dvobojna, crno crvena "koza").
Elem, auto je u Hrvatskoj. Auto je u vlasnistvu dobrog prijatelja mog oca. Auto nije registrovan trajno niz godina, vec probno, kad se gazdi vozalo. Navodno, presao je manje od 30000 i nikad nije ni pokisao. Pod haubom apoteka, ali bukvalno. Na maglenkama jos uvek stoje nalepnice.
Sta cenite, za koliko bi se mogao iskamciti auto? Gazda malo kaki, pominje 270 konja i takve price, ali nema veze - citaj, verovatno ne zna kako se krecu cene, niti sta u stvari poseduje. Auto je na prvo oko, u savrsenom stanju.
Jos jedno pitanje je, kako eventualno uvesti ovo sto bezbolnije? Zadnja solucija mi je da ga registrujem u Rvackoj, oni sasvim fino drapaju i za mnogo manje kubikaze + imam cimanje da vadim "osobnu" i tako dalje i tako blize...
ako je 924 turbo onda je to 170 a ne 270 ks ali svejedno, ide to sasvim lepo, pogotovo ako je kako kazes dobro ocuvan. to je motor sa k glavom, znaci ne bas savremen, tako da je bitno da sve radi kako treba i da nije nista budzeno. posto je redak auto, verujem da je i cena lepa, jer kao i svi takvi automobili , veca mu je kolekcionarska nego upotrebna vrednost.
sto se tice uvoza, moza bi mogao da probas u muzeju automobila, koliko znam oni imaju pravo da izdaju uvozne dozvole za vozila od "posebnog istorijskog znacaja" , verujem da bi taj auto mogao tu da se provuce, ako je u tip top stanju, posto je raritet, i oceigleno se ne radi o nekom obicnom automobilu.
u sustini to je njihova slobodna procena, ali verujem da se uz malo price moze zavrsiti...
za 924 i neke osnovne sitnice o njemu znam od kad se interesujem za aute, tj znam za sebe - VW/Audi motor, najnizi u rangu i tako to, uvek sam prema autu imao neki potcenjivacki stav. Ali...
u medjuvremenu sam se malo informisao o autu, prva stvar koja mi je ubola oci je transaxle, zatim da turbo model ima 170 konja, i to sve na 165/70 R14 gumicama opterecenih sa nesto oko 1200 kg Mmase. Ne znam stvarno sta da kazem na to. Ja sam najveci deo dosadasnje kilometraze napravio sa 60 konja i 195/50 R15.
Sad mi je stvarno zao sto nisam bas, bas detaljno pregledao auto, a sledeca prilika ce mi biti tek za par meseci.
ja koliko sam uspeoda vidim oni u nemackoj nisu jako skupi, ali su uglavnom losi, ako bi mogao da isposlujes neku prihvatljivu cenu kontam da je ok kupovine, a mozes da uradis uvoz preko muzej, kontam da ako je auto stvarno dobar nece praviti pitanje ipak je to relativno zanimljiv auto...
Samo kratko pitanje, moze li se preko muzeja uvesti i nesto novije, ali interesantno ?
Da li igraju samo 70-ta godista, ili i nesto iz kasnih 80tih ranih 90tih moze da se zavrsi ?
Comment