Honda, zadovoljni vlasnici Scandinavije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Honda, zadovoljni vlasnici Scandinavije

Interesantan podatak i sve cestitke Hondi na kvalitetu.

Naime, odeljenje za primanje reklamacija ove auto kompanije je imalo u Svedskoj jednog zaposlenog radnika.
    Vrlo pohvalno ukoliko jedna osoba uspeva da obradi SVE reklamacije sa teritorije jedne drzave.

No, da stvar bude jos jasnija, ista osoba je sada zaduzena (posto nije imao dovoljno posla) od strane Honde da prima reklamacije sa teritorije cele Scandinavije, dakle, Norveska, Finska,Svedska i Danska.

Mislim da ovo sve govori i o kvalitetu samog auta ali kompletirano sa kvalitetom usluga servisne mreze Honda automobila.

Sve pohvale !!!!
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind
  • DC2R
    CBC Senator XXL
    • 06.12.2005
    • 334
    • Perth Australia

Mislim licno nista drugo nisam ni ocekivao, ipak je honda nesto posebno hehe

Jel imas kakav link za taj info??

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Nope, info inside
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Sta reci, Power of dreams...

Uskoro ce tog lika da zaduze za celu severnu Evropu...veruj mi
        Power of dreams !!!

Comment

• level3
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2006
          • 857
          • BGD, V.B. Karaburma

Delta se nece nesto opariti od servisiranja Honde

Power of dreams
          www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Svaka cast !!!

Delta se nece nesto opariti od servisiranja Honde
            Nece ni od prodaje

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

kako su krenuli oce veruj mi civic-a moras da rezervishesh 6 meseci unapred ....sve ih je vise na ulicama a acorda da ne pominjem.....
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• level3
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2006
                • 857
                • BGD, V.B. Karaburma

Ne znam kako je u Nisu, ali ovde u Beogradu, sve je vise novih Accorda. Civica vec ima manje. Verovatno zato sto im je cena slicna. Ni Jazz ne zaostaje za Accord-om.

A i kamata je povoljnija od ostalih. Cinimi se oko 6.5%
                www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• SAAB PoWeR
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2005
                  • 1394
                  • tu iza coska(Milwaukee USA)

to je tek pocetak , polako se japanci probijjaju , dosta europljana i nisyu ljubitelji japanace i imaju nisko misljenje o njima , ali polako , sve ce se to izmeniti , a tek toyota kad krene punom parom ...
                  _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Valent Vudriga
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2005
                    • 2778
                    • USA

Mojoj musteriji otisla CVT transmisija. Deset god. star auto s 72K milja.
                    Honda im je zamijenila transmisiju pod garancijom iako je sluzbena garancija davno istekla. Platili su samo instalaciju. Hondino obrazlozenje je bilo da se ta transmisija nije smjela pokvariti u tako kratkom roku.
                    Customer satisfaction is a goal #1. Moze li se kupiti bolja reklama?

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

Originally posted by BRABUS
                      Nece ni od prodaje
                      Pa nebih rekao. Accord se sasvim dobro prodaje. Jos u saradnji sa Intesa Leasingom gde se ucesce (do 50%) placa na kraju. Znaci prvo rate a onda ucesce i auto se bukvalno dobija bez datog dinara (do prve rate).

A za 20650 koliko kosta Accord Comfort 2.0i-VTEC tesko da ces dobiti kod nekog drugog proizvodjaca auto srednje klase sa 155ks koji 0-100 postize za manje od 9s (8,9 je ipak manje od 9) kome da bi bio u extra opremi fali jedino MP3 player (kvalitetniji su ispod 150 evra), naravno nekima bi falile i aluminijumske felne jer se isporucije sa celicnim petnaesticamaali ima gomilu vazdusnih jastuka, dvozonski automatski klima uredjaj, ABS, ESP i jos gomilu troslovnih skracenica .

Za moj ukus mu fali volan presvucen kozom (naravno i menjac) i alu felne ali ipak je ovde rec o najnizoj ceni.

Vec za 22700 se dobija Accord sa extra opremom u sta ulaze i kozni volan i menjac i muzika i 6 zvucnika i alu felne... Kada se pogleda da je cena slicno premljene Opel Vectre sa 1.8 motorom i 125ks (30ks manje) oko 24000 onda se vidi da Accord uopste nije skup automobil. A vec sto se kvaliteta tice (bar iz prica koje sam cuo jer Hondu nikad nisam vozio) Opel i Honda nikako ne mogu da se porede. Za slicne pare za koje se moze kupiti osnovna verzija Accorda moze se kupiti npr Hyundai Sonata (ako smo ograniceni na srednju klasu) ili Golf sa malo vise opreme.

Accord je verovatno "best buy" na nasem trzistu sto se tice srednje klase.

Moze li neko da mi objasni zasto je najjeftiniji Civic skuplji od najjeftinijeg Accorda? Jel to Honda ima problem sa Accordom koji je precutala ili sta je kvaka?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• NemaN
                        CBC Senator XXL
                        • 29.11.2004
                        • 1560
                        • munze

civic je uvek bio najskuplji u klasi ....tako je od 90god ....nema veze sa problemima jednostavno je tako
                        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• ToNcA
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2006
                          • 868
                          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                          • Mazda 6 2.0d

Lepo je to ali onda mi nisu bas mnogo jasni ljudi koji bi kupili Civic pre Accorda. Jedino ako nekome treba bas auto koji bi vozio uglavnom pogradu i ponekad na otvorenom (sto je bio slucaj kada sam kupovao Megane) ali kada se zna da kod nas ljudi kupuju auto koji obicno bude jedini onda je Accord logicniji izbor. Odosmo mi u off samo tako .

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• HotDog
                            CBC Senator XXL
                            • 06.05.2005
                            • 965
                            • BSG 75 (011)

pa imas jednostavno objasnjenje da ti se neki auto jednostavno vise svidja na oko, a onda mozes da igras pipirevku koliko hoces dokazujuci prednosti nekog drugog...

Comment

• BlueCRX
                              CBC Veteran
                              • 01.08.2006
                              • 122
                              • Beograd, Zvezdara

Ja sam danas chuo da Japanci jedini otkupljuju nojevo perje
                              i od njega prave chetke kroz koje automobil prodje pre fabrichkog
                              farbanja.

Tako da ako neko ima noja, nek se obrati Japancima.

Comment

Working...
                              X