Kod motora koji je bio u autu originalno i kod motora koji je sad u autu
Oxygen sensor heater?
Collapse
X
-
F23A5
This engine was used in the 1998-2002 Honda Accord DX in North America.
Specifications
* Bore × Stroke: 86.0 × 97.0 mm
* Displacement: 2254 cc
* Valve Configuration: SOHC, 16 valves
* Compression ratio: 8.8:1
* Max power: 135 hp (100 kW) @ 5500 rpm
* Max torque: 153 ft?lbf (206 Nm) @ 4500 rpm
======================================
F20A
This engine series was used in the 1989-1992 and 1993-1996 Honda Accords in Japan. The DOHC F20A was also derived from this engine (see below).
Specifications
* Bore × Stroke: 85.0 × 88.0 mm
* Displacement: 1997 cc
* Valve Configuration: SOHC, 16 valves
* Max output : 135 PS @ 5400 rpm (PGM-Fi), 110 PS @ 6000 rpm (PGM-carb)
* Max torque : 18.5 kgm @ 4300 rpm (PGM-Fi), 16.1 kgm @ 3800 rpm (PGM-carb)
* Fuel consumption (Japan Combined Cycle) : 9.6 km/l (PGM-Fi), 9.8 km/l (PGM-carb)
This engine also spawned many variants, according to market, but the specs remain largely similar
==========================================
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ho ... 4-cylinderAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Po dosadanjem istrazivanju deluje da su motori koristili razlicite sisteme ubrizgavanja.. no, dodji sa podatcima koje sam trazio da se malo razlista sta je sta i odakle je kompatibilno.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
cek, sad mi nije jasno..vi ste cupali stari motor, i ubacili novi druge generacije bez izmjene ECU-a? hm. pa ak ste to napravili....inace se stravlja motor+ecu+za svaki slucaj paralelna instalacija. getriba, po potrebi..."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
@Boost
U prelude se pakovao h22,i h23, a za evropu su Englezi pakovali F20a iz accorda kao najslabiju verziju
znaci pre je bio h23 dohc 16v 87.0 × 95.0
a ubacen je f20a sohc 16v 85.0 × 88.0
Ako je stvarno tako kao sto kaze speedster,da je covek samo ubacio motor i reko vozi a posle se cudio kako ne moze da nasteluje paljenje......nemam reci!
Comment
-
-
jbga, sad ti ostaje jedino da provjeris ima li u hrvatskoj netko takav ecu. ili u srbiji. ja ti imam ecu za d16a8 tak da ti taj ne pashe"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Ajde vi koji sye u toku sa Evropa modelima, pogledajte da li ta 2 motora koriste istu generaciju ECUa, dakle da li je ozichenje kompatibilno, za ECU j najmanji problem, dajte neki auto koji je imao ECU koji je potreban, ali podvlacim ako je intalacija pin out layer isti.
Naci cu ja ECU , da se pomogne covekuAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment