Ako bi mogao neko da uporedi ova dva automobila pošto sam razmišljao o kupovini E34-ke, ali su mi iskrsle neke obaveze pa nisam imao vremena da se bavim traženjem dobrog primerka.
a sada razmišljam i o Kappi kao varijanti nakon što sam pročitao uglavnom dobre utiske na CB-u i još par sajtova.
Mene konkretno zanima E 34 sa 2.0 24v motorom od 150ks i Kappa sa isto dvolitarskim motorom (neću preko 2000 ccm zbog registracije) bilo sa običnim ili turbo motorom na koji verovatno neću imati sreće da naletim
ali da bi poredjenje bilo korektno uzmimo recimo da je 2.0 atmosferac u pitanju.
znam da je Kappa noviji model, ali pripadaju istoj klasi, a i Bmw je ipak BMW
i to legenda kao što je E34, plus što su po ceni tu negde ako je u pitanju neki očuvan E34,eventualno malo novijeg godišta-tako da mislim da ima osnova za poredjenje...
nadam se da ima onih koji imaju iskustva sa oba modela...
a sada razmišljam i o Kappi kao varijanti nakon što sam pročitao uglavnom dobre utiske na CB-u i još par sajtova.
Mene konkretno zanima E 34 sa 2.0 24v motorom od 150ks i Kappa sa isto dvolitarskim motorom (neću preko 2000 ccm zbog registracije) bilo sa običnim ili turbo motorom na koji verovatno neću imati sreće da naletim

znam da je Kappa noviji model, ali pripadaju istoj klasi, a i Bmw je ipak BMW

nadam se da ima onih koji imaju iskustva sa oba modela...
Comment