Ako bi mogao neko da uporedi ova dva automobila pošto sam razmišljao o kupovini E34-ke, ali su mi iskrsle neke obaveze pa nisam imao vremena da se bavim traženjem dobrog primerka.
a sada razmišljam i o Kappi kao varijanti nakon što sam pročitao uglavnom dobre utiske na CB-u i još par sajtova.
Mene konkretno zanima E 34 sa 2.0 24v motorom od 150ks i Kappa sa isto dvolitarskim motorom (neću preko 2000 ccm zbog registracije) bilo sa običnim ili turbo motorom na koji verovatno neću imati sreće da naletim
ali da bi poredjenje bilo korektno uzmimo recimo da je 2.0 atmosferac u pitanju.
znam da je Kappa noviji model, ali pripadaju istoj klasi, a i Bmw je ipak BMW
i to legenda kao što je E34, plus što su po ceni tu negde ako je u pitanju neki očuvan E34,eventualno malo novijeg godišta-tako da mislim da ima osnova za poredjenje...
nadam se da ima onih koji imaju iskustva sa oba modela...
a sada razmišljam i o Kappi kao varijanti nakon što sam pročitao uglavnom dobre utiske na CB-u i još par sajtova.
Mene konkretno zanima E 34 sa 2.0 24v motorom od 150ks i Kappa sa isto dvolitarskim motorom (neću preko 2000 ccm zbog registracije) bilo sa običnim ili turbo motorom na koji verovatno neću imati sreće da naletim
znam da je Kappa noviji model, ali pripadaju istoj klasi, a i Bmw je ipak BMW
nadam se da ima onih koji imaju iskustva sa oba modela...
This is Bunny. Copy and paste Bunny into
), a o Fiatovim motorima, rednim "petacima" se, bar na ovom forumu, mogu chuti zaista dobri komentari i pozitivna lichna iskustva. E sad, model 2,0 atmo ima (carfolio.com) 155 KS/186 Nm, sa tezhinom od 1450 kg na papiru "obecava" slichne performanse kao 520i. Znachi, ne ochekuj nishta specijalno, mada su ovi motori dosta "rastereceni" shto se tezhine posla tiche i lepo voze karoserije koje "nose na ledjima" =] Ovo narochito vazhi za BMW jer su njihovi redni 6-cilindrashi medju kvalitetnijim na svetu, a sem toga 520i u odnosu na Kappu ima i cilindar vishe
Comment