Treba mi za druga električna šema felicije dizel. Ima probleme sa grejačima, pregorevaju mu. Pre neki dan je stavio nove i pregoreli su mu. Kaže da dobijaju struju i dok motor radi?
Pozdrav
Stvarno si car. Ovo zadnje je pun pogodak ali moram da te zamolim još nešto (nadam se da nećeš mnogo da me psu.eš). U ovom zadnjem se pominje Chapter C section1. Da li bi mogao i to da postaviš.
Hvala unapred i izvini
Pozdrav,jeli mozda pise nesto o klima uredjaju za 1.3 mpi ili neki drugi model felicije u potrazi sam za klimom pa ako je uspijem nabaviti dobro bi mi dosla
ima poslednja strana (tj. pola strane u delu za hladjenje/ventilaciju) o modelima sa klimama ali nista konkretno niti ilustrovano, i boldovano da nije DIY fazon vec teraj kod skoda dilera
Ma ostace mi taj auto kao drugi ne isplati se prodavati, pa ako bi nasao sve komplet za oko 200-300 eura sa nekakve razbijene uzeo bi pa si sam preslozio zato i trazim orginal da ne kemijam, a buduci da ne mogu jos postat u oglasniku ako mozda netko zna za kakvu razbijenu 1.3 mpi sa klimom ili ostale modele felicie da si uzmem barem kutiju i kompresor sa nosačem ako paše tu negdje u vojvodini ionako vjerovatno dolazim na alfa meet u 6 mj. pa da pokupim to.
Comment