Gde servisirate vi vase Skode? Ja je od skoro imam, menjao sam samo ulje i filtere kod majstora koji mi je pre odrzavao auto, ali hteo bih neki veci pregled da uradim samo ne znam gde?! Pricalo se o raznim zvanicnim servisima po Beogradu, ja cak bio i u Alpros-u ali nikako nisam zadovoljan...Dakle, predlozi?
skoda felicia
Collapse
X
-
Auto Cacak servis ( zvanicni ! ) u Krnjaci . Jednom godisnje odes na redovan servis , oni ti urade sve sto treba i jos ti kazu i sta bi sve od sitnica trebalo da se odradi i urade ti to . Dobijes lepo ispisano u servisnoj knjizici sta je radjeno na kolima , na koliko predjenih kilometara , racune i sto je najvaznije pecat u servisnoj knjizici . Imas kompletnu listu sta je radjeno na kolima , a kad ih prodajes to je veeeeeeeliki plus...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
jednom bio tamo, nesto im puno trebalo da odrade (naplatise po satu, naravno) pa mi se nije svidelo. Iz tog 'jednom', ipak ne bih da izvodim zakljucke, ali deluju mi ok, smeta mi sto su tamo gde su, daleko mi je a da cekam auto par sati...
u AutoHerc-u sam bio redovniji sto se mehanike tice, menjao hladnjak, dihtung kartera, redovne servise, paknove, plocice, kao i kod Lesanovica, dva brata matoraca, rade od pre 40 godina bari rade super, kod njih sam menjao set kvachila, kugle, lezajeve i sl... i sve to oni lepo rade, ali godine chine svoje - mnogo su spori, kad je nesto pipljivije, odradi sin od jednog od njih (nikako da provalim chiji je, posto su braca blizanci u pitanju, kose bele ko papir)
Comment
-
-
malo smrdi
Došlo hladno vreme i kad uklju?ih da se ugrejem...5-10 sekundi se ose?a neugodan miris iz ventilacije i onda nestane. Tako svaki put kad uklju?im grejenje. Predlog ideja?
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
Hm...ja sam imao slican problem sa feliciom:
LM, desavalo se da se oseti taj smrad koji ulazi u kabinu, ispalo je da je crkao regler i da je prepunjavao akomulator i dolazilo do kljucanja kiseline i ona je pravila taj smrad...
Resen problem za 5 min stavljanjem novog reglera.pozdrav
Comment
-
-
Ji 4Tze
Kupio sam novi termostat, platio ga 1200 dinkića, kad sam ga malo bolje pogledao počeo sam da se smejem.
Ji 4Tze proveri mi u upustvu da li može da se skine osigurač i izvadi termostat iz plastike? 99% sam siguran da može i da nije lepljen, ako sam u pravu znači da sam mogao da kupim od keca za 200-300 din. i da ga montiram u staro telo.Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
-
Felicia!!!
@mugos:
malo si se zeznuo sa termostatom,posto pretpostavljam sta si uradio-kupio si samo termostat.To moze kod Favorita,kod Felicie ne moze.Kod Felicie je termostat zaliven u to plasticno kuciste,ne vadi se,menja se sa kucistem i obicno i termodavac ide u kompletu sa tim.Ovo sve vazi ako je tvoja Felicia 1.3,a cini mi se da jeste.
Kod Favorita je bilo metalno kuciste termostata i moglo je da se otvori i da se izvadi termostat,ovde ne moze...
Inace,ja sam ga menjao na mojoj Feliciji,dok sam je imao,i kostao je u Auto Cacku oko 5000 i neki dinar,termostat u kucistu sa termodavacem.Toyota Čačak
Comment
-
-
@nebojša
Ma kupio sam komplet sa plastikom za 1200 dinara, gledajući vidim osigurač, i ostalo. Baš ću danas da probam da se igram sa starim termostatom i ako uspem šaljem ti sliku. Mislim da sam ja ipak u pravuNepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
Comment