TOYOTA COROLLA VERSO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Originally posted by Dren
    Land Cruiser=SUV ?
    Ja napisah Land Cruiser Prado, a izmedju njega i "klasichnog" Land Cruisera je velika razlika. Ako vec citirash navedi citat u kompletu...

Klasichan Land Cruiser je vishe "orijentisan" na terensku vozhnju, model Prado je napravljen da bi se distancirao od takvog imidza i vishe "priblizhio" klijenteli zainteresovanoj za prevashodno "on road" vozilo sa dinamichnim voznim karakteristikama i sa odredjenim, ogranichenim "off road" mogucnostima. A koliko ja znam, upravo to je "opis lichnosti" jednog SUV vozila. Verzija "Prado" nosi ime Land Cruiser zato shto je izradjena na istoj osnovi, ali su im zapravo vozachke karakteristike, klasa i segment u koji spadaju vrlo razlichite.

Uostalom:

Desno, ispod slike, pogledaj shta je navedeno kao klasa vozila.

@ Ole: Sorry za off...
    http://www.bmw.tv

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

pazi vako, ja tj moja radnja, vec duze vreme saradjuje sa Tojotinim servisom u rakovici, stari kosutnjak, mislim da je ovaj mijaljevic ali ne mojte me drzati za rec. kad god se vidim sa gazdom on kuka kako nema posla tj ima ali se sve svodi na servis filteri, ulje, kaisevi evetualno limarija kad dodje polupan auto. sto ce reci, auto za sve pare. bilo koja tojota... nije dzabe vec par godina prva na ADAC listi kao auto sa naj manje kvarova...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Kazhem opet, ti automobili su jednostavno neunishtivi... Misija Ujedinjenih Nacija na Kosovu i Metohiji ih nashiroko koristi kao oficijelno sluzhbeno prevozno sredstvo, i to od Land Cruisera, preko Prada, 4Runner-a, do Aven**** i Corrole. Osim Toyote tu su josh i Hyundai (minivenovi, poneki Santa Fe), kao i Volvo (uglavnom limuzine za "glavonje" iz vrha glavnog shtaba, naravno, oni "dolaze" u kompletu sa lichnim shoferom ).

Toyota se, bar meni, iz prve ruke pokazala kao neunishtiv auto, narochito "laki" terenac 4Runner, kojeg vozi policija UNMIK-a i privremena administracija. Ti automobili se voze 24/7, iz smene u smenu, sa razlichitim shoferima za volanom, a tu ima dobrih ali i ochajnih vozacha iz africhkih i azijskih zemalja (nishta lichno) koji krecu iz mesta sa pritisnutim kvachilom i sa 3 k rpm (), "milion" startova za mesec dana, konstantno drndanje, neretko po kojekakvim vuko*ebinama... I nishta.

Odrzhavaju se redovno, sa skracenim intervalom (mali servis) na svakih 5000 km, nakon toga zvuchni signal upozorava na servisiranje, tolerancija je 300 km preko toga, nakon chega kontrolna elektronika "ugasi" ECU i auto sve i da hocesh ne mozhesh da startujesh. To redovno odrzhavanje je sve shto te Toyote "vide" od servisa, a mnoge imaju po 200+ k km, a pod opisanim uslovima tih 200-250 k km zapravo znache mnogo vishe... =]
        http://www.bmw.tv

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Sve zive gerile, paravojne formacije, teroristi koriste Toyote... Kako kaze Jeremy Clarckson ne moze da se okrene stranica novina da se ne vide slova Toyote kako voze neku vojsku lili izbeglice...kakav mocan marketing

Comment

• Orlando
            CBC Član
            • 26.12.2006
            • 97
            • Beograd

Generalno taj 4Runner bi legao mom drugaru pošto je i Prado prili?no veliki (ima ga drugi drugar). Mislim da se 4R više ne proizvodi i da treba neka nova Toyota da iza?e, nešto izme?u Rav4 i Prada. Navodno treba da krene prodaja do kraja godine.

@Zverko
            Ajde pita?u te kad si ve? ovde da ne idem na french-maniu. Da li u prodavnici imaš potrošni materijal za Pežo-e?
            Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

sta podrazumevas pod potrosnim materijalom? filtere, kaiseve , plocice i diskove... ja ne radim auto delove, radim sa kljucevima i bravama...

Comment

• Orlando
                CBC Član
                • 26.12.2006
                • 97
                • Beograd

Jbg. Baš to kaiševi, plo?ice...

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

pa bre kume to bar nije problem. zna se gde se kupuje.
                  XM, panter ili kod brke...

Comment

• Orlando
                    CBC Član
                    • 26.12.2006
                    • 97
                    • Beograd

Ma znam, nego tebi da se pravi posao.

Comment

• Ljubo
                      CBC Senator
                      • 18.10.2005
                      • 278
                      • Kraljevo

Odg: TOYOTA COROLLA VERSO

vadim temu iz mrtvih ali je sa naslovom koji je predmet mog javljanja.
                      dakle, mozda mi se ukaze prilika za kupovinu jedne iz naslova, ali sa motorom od 2.0 d4d, godinom proizvodnje 2001., i kilometrazom 150-200hkm.

ako neko pita zasto bas ovaj auto, odgovor je da trenutno vozim Xsaru Picasso pa sam se navukao na 'velicinu'.

molim za komentare o pomenutom autu, odnosno na sta da se konkretno obrati paznja pri zagledanju kupovine polovnog.

hvala!

Comment

• oooo quattro
                        CBC Veteran
                        • 01.08.2007
                        • 126
                        • Zrenjanin

Gde može da se nađe user ili service manual za toyotu corollu verso 2.0 d4d?

Comment

• zoranc
                          CBC Senator XXL
                          • 31.03.2005
                          • 1313
                          • Beograd
                          • AR 147

Probaj ovde, Ruski je sajt ima svašta možda traži registraciju.
                          Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• oooo quattro
                            CBC Veteran
                            • 01.08.2007
                            • 126
                            • Zrenjanin

Na žalost nema ni kod rusa. Kuda ide ovaj svet kada kod rusa nema piraterije

Comment

• oooo quattro
                              CBC Veteran
                              • 01.08.2007
                              • 126
                              • Zrenjanin

Šta? Niko ne zna nijedan link ili slično? Strašno.

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

ne vidim nista strasno u tome sto niko ovde nema link za ono sto trazis. zasto lepo ne odes na toyota club srbija i tamo pitas.

Comment

Working...
                                X