LAMBORGINI MURSIELAGO VS HONDA AKORD ST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikola
    CBC Senator XXL
    • 29.09.2004
    • 975
    • Indjija/Vojvodina

Ekipe koja radi oko te Honde
    .:Cuore Sportivo:.
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

OK...ali ja jos uvek polazem nade na tu hondu...ali....
      Power of dreams !!!

Comment

• Nikola
        CBC Senator XXL
        • 29.09.2004
        • 975
        • Indjija/Vojvodina

"Trkački auto je stigao u prikolici nalik na kutiju. dok su ga izvezli iz nje, upalili i zagrejali motor trebalo je više od sata. dok su ga spakovali u nju, još toliko. čitav tim ljudi potreban je da bi se on uopšte pokrenuo"

I sve to zbog 325KS

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Ljudi, nesto se raspravljam sa nekim ljudima koji dizu Andreja Kulundzica u nebesa, pa me interesuje, kada i gde je on pobedio zadnji put i koliko pobeda ima u zivotu ?

Comment

• tenzo RS
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2004
            • 309
            • Krusevac
            • Saab 9-3 TiD

...nisam siguran ali mislim da je od prilike 3 puta pobedio...kada je pocinjao karijeru na aerodromu je pobedio sa suzuki swiftom po nekoj kisi ( kazu da je vozio dobro )...
            ...drugi put sa bmw e36 u klasi gde su se vozile kockice M3 pa je bio diskvalifikovan posle cega je otisao u inostranstvo...
            ...u porsche superkupu imao je jednu pol poziciju ( izvukao iz sesira - prvih 6 izvlace st. pozicije )...
            ...zadnji put na pozivnoj trci u banjaluci pre oko mesec dana...
            8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Hondashi, pozovite Jun Supru. Stari as je cheka na ovoj adresi. Toliko za sada...
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• tenzo RS
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2004
                • 309
                • Krusevac
                • Saab 9-3 TiD

Originally posted by 206
                Mikin 406 ima 340KS, tj. ovaj novi motor koji je skoro dobio.
                ...ako provereno znas onda ok...znam da je i honda imala 340 ks kad je kupljena ali se vozila u britanskom sampionatu gde je blokada ogranicena na 10 000 rpm...posle je pomerena na 8500 rpm i od tada valjda ima 325KS...a za pezoa, vektru i audia rekao je da su tu negde svi slicni oko 310-315 KS
                8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

• Nikola
                  CBC Senator XXL
                  • 29.09.2004
                  • 975
                  • Indjija/Vojvodina

Juce gledam kako Kulundzic u svojoj emisiji pravi listu od top 10 automobila, koji su postigli najbolje vreme na jednoj stazi, cinimi se da se staza zove Ada pa nesto.
                  Prvo sto je lista smesna maksimalno, po poredku, a drugo sto, kada je poceo da redja auta, pa sve redom do drugog mesta, i onda odjednom tu izlete karting.
                  Da, karting je na drugom mestu, verovaili ili ne.

Sad ja nesto razmisljam, kako bi bilo kada bi oni sa Top Gear-a uvrstili u onu svoju listu karting?

Bilo bi smesno

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

Originally posted by tenzo RS
                    ...nisam siguran ali mislim da je od prilike 3 puta pobedio...kada je pocinjao karijeru na aerodromu je pobedio sa suzuki swiftom po nekoj kisi ( kazu da je vozio dobro )...
                    ...drugi put sa bmw e36 u klasi gde su se vozile kockice M3 pa je bio diskvalifikovan posle cega je otisao u inostranstvo...
                    ...u porsche superkupu imao je jednu pol poziciju ( izvukao iz sesira - prvih 6 izvlace st. pozicije )...
                    ...zadnji put na pozivnoj trci u banjaluci pre oko mesec dana...
                    Kao sto sam i pretpostavljao. Hvala puno na informaciji

Comment

• 156V6
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 415
                      • BEOGRAD

Originally posted by VR6
                      Jedino bi Enzo mogao nekako konkurirati ovoj Hondi, ali sumnjam da bi se i on proslavio...
                      Mozda bi trebalo ovu Hondu staviti u sledeci GT shampionat posto je toliko "konkurentna" dere cak i Lambo,kako se pametni Karic nije toga dosetio,mislim da se Enzo trese od straha ...a ko je vozio Lambo u testu na stazi Elena Mijatovic? ili tetkica sa A1 terminala?

Originally posted by Nikola
                      Prvo sto je lista smesna maksimalno, po poredku, a drugo sto, kada je poceo da redja auta, pa sve redom do drugog mesta, i onda odjednom tu izlete karting.
                      Nikola sta si ocekivao od novine koja pise kako joj naruce sponzori,posto igraci kao Autokomerc,Radulovic,M Benz besomucno placaju i reklame i oglase ne cudi da od 10 mesta 8 zauzimaju nemacki automobili....onaj ko placa taj i kreira "top 10" listu i slepac bi to shvatio

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Originally posted by Nikola
                        Juce gledam kako Kulundzic u svojoj emisiji pravi listu od top 10 automobila, koji su postigli najbolje vreme na jednoj stazi, cinimi se da se staza zove Ada pa nesto.
                        Da, karting je na drugom mestu, verovaili ili ne.

Sad ja nesto razmisljam, kako bi bilo kada bi oni sa Top Gear-a uvrstili u onu svoju listu karting?

Bilo bi smesno
                        Ada Huja. Nije ni cudo sto je karting drugi, kad je to karting staza, dugacka celih 780 metara... Kakva glupost, testirati automobile na stazi gde imate 2 krivine kuda auto jedva prodje i prvom sa punim ajnslagom, kako tu uopste ista moze da se testira?? Zamisli lamborgini Diablo na stazi gde je najduzi pravac 150 metara, ako j i toliko, a pre i posle toga, lakat od 180 stepeni!? A taj karting je trkacki hobi, dvotaktni od 39KS koji se vrti do tricavih 18.000, na primer

Glupost od casopisa kazem vam, "naruceni" testovi, totalno neobjektivni, sve sto su ikad od jacih auta testirali, ne pada im na pamet da kazu ista lose za njega jer naravno sledeci put ce da dobiju k****c! Kakva farsa...

Sto se mene tice, Top Gear, Car, i Evo su PRAVI auto casopisi, sve ostalo je boranija.
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Lucky
                          CBC Veteran
                          • 08.12.2004
                          • 184
                          • Prokuplje

Originally posted by BRABUS
                          Ljudi, nesto se raspravljam sa nekim ljudima koji dizu Andreja Kulundzica u nebesa, pa me interesuje, kada i gde je on pobedio zadnji put i koliko pobeda ima u zivotu ?
                          Evo na ovom forumu ljudi pricaju o njegovoj 'karijeri':

http://www.gonzaracing.com/forum/viewto ... +kulundzic

Comment

Originally posted by 206
                            Glupost od casopisa kazem vam, "naruceni" testovi, totalno neobjektivni, sve sto su ikad od jacih auta testirali, ne pada im na pamet da kazu ista lose za njega jer naravno sledeci put ce da dobiju k****c! Kakva farsa...
                            Ne greši dušu! Nisu naručeni... Dobro, možda poneki!

Ta novina služi za objavljivanje mesečnih kupovina porodice karić. Ovog meseca to izgleda: kupili smo lambo, upoređujemo dva mercedesa (koji mi svakog dana stoje ispred firme), kupićemo tjuniranog jaguara i slično...

U celom časopisu jedino valja ona kolumna koju piše Voja Žanetić!

Comment

• Stefan1
                              CBC Veteran
                              • 27.10.2004
                              • 137
                              • Beograd

pa da ja sam vise puta rekao da su to sve njihova kola(sem u rubrici everyday)
                              Mene malo iritira ono hvalisanje...tipa...jedini smo koji smo usli u fabriku Ferrari i sl.
                              Mislim pa oni tamo idu kao kupci,pa cak i da ne idu kao kupci,zna se da su Karic i familija "tajkuni" i da im se bogatstvo ceni na vise stotina miliona $.Pa logicno da ce takvima dati Paganija,Lamba,Ferrarija na probu,pa ga snimaju koliko hoce,posto neko od velike porodice Karic ce sigurno taj model kupti.

ALi ja ih stavano ne mrzim zbog toga...moze im se...gledajmo realno da smo mi u takvoj situaciji,i mi bi smo se tako izivljavali.

jedino sto mi bas ono bode oci je ona njihova "lazna" skromnost...kao...nas citalac nam je ustupio S8 na test(broj jun 2000 godina) ili ono "cim se Lambo pojavio na ulicama BG mi smo ga rezervisali za test"."Ekskluzivna informacija iz centrale Maybacha da su jedan cak prodali i kupcu iz Srbije"...pa nismo mi deca,niti su oni "obicni novinari"
                              ma reci bre..."Cale je kupio mom burazeru Lamba,pa mi je ovaj dao da ga testiram"...ili ono "Glava porodice Bogoljub je prvi u Srbiji kupio Maybacha pa sam ga jutros uzeo da ga testiramo"...ili "Uzeo sam stricev SL 55 AMG i burazerov E 55 AMG pa sam ih testirao na Avali"...ili ono kad je ako se secate prosle godine Bogoljub kupio Sretenu BMW 745Li..."Uzeo sam caletovog BMW-a serije 7 i stricevog Mercedesa S 600 L pa sam ih testriao vozeci se Dedinjem i okolinom".
                              A da i onu rubriku "Trazimo najbrzi auto u Srbiji" mogli bi da preimenuju "Imamo najbrzi auto u Srbiji".

Meni takodje smetaju i ona naivna pisma citalaca...nekad mi deluje kao da ih ili pisu "debilcici" ili neko ko nije iz Srbije i nikad nije cuo za Karice.
                              Mislim da u pismu kazu..."Znam da je vama tesko koliko i nama"...ili "I vi ste u besparici..."...i ono "Znam da novca manjka,pa ste izdali specijal broj sa vasim prethodnim testovima,ali ne birnite,mi zaljubljenici u top speed masine cemo vam oprostiti"..."pretpostavljam da je jako tesko doci do Ferrarija,i izmoliti ljude da vam daju na test tako skupo vozilo"
                              nekako mi je to previse naivno...
                              a da i jedno obavestenje...a to ste i sami znali,mislim top speed posluje u konstantnom gubitku...i verovatno nikad nece biti ni na pozitivnoj nuli a kamoli dobitku...ali ko mari...iza njih stoje milioni...desetine miliona

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

top speed je prakticno pamflet i ne treba uzimati bas ozbiljno.
                                kao predizborni papirici, nabacano samo reklamerstvo bez grama mozga i dodira sa realnim svetom.
                                a najsmesnije je sto se ta kola uglavnom nigde i ne vozi jer niti znaju vlasnici sami da ih voze niti ikoga na ulici zanima.
                                teska kicerska sapunica koja nije vredna pominjanja i truda
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X