Danas u novinama procitah da je Delta postala zastupnik i BMW-a, kao i svih marki pod kapom BMW-a, kao sto su Roll-Royse.
Fiat & Co.
Honda
BMW & Co.
Sta je sledece?
Ma, BMW je boza (u smislu poslovanja u Srbiji). To su sebi zasladili nakon uspostavljanja kontrole nad "Tozom Markovicem" pre neki dan. To je im je bila strateska stvar.
Servisni centar ce biti na Banovom brdu po svemu sudeci.
Veoma sam se potresao... gde sad da odem da kupujem svoje BMW-ove?
Mene boli sto su oni (a toliko neodgovorni) zastupnici Fiata i Honde, to mi je mnogo pristupacnije nego BMW. Ne zelim da imam posla s njima i njihovim servisima, nisu se pokazali dostojni zadatka...
Sta se cudite za Radulovica. Pa Autokomercu je prodaja mnogo bolje ispla pa su ga litnuli za cas. Mene samo cudi gde je tu etika da jedna firma zastupa vise brendova od kojih se neki modeli prilicno kolju. U stvari nije bas mnogo "preklapanja" ali serija 3 i Alfa 159 su direktni konkurenti ako se ne varam a i Honda Accord je tu negde!
A sto se ozbiljnosti servisa tice cuo sam razlicite istvari. Neki ih hvale a drugi kukaju (odnosno jena osoba mi se do sada zalila i to osoba koja je bila u to vreme u vrhu Delta Holdinga, da ne imenujem).
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment