Skoro uvek na JP, i ponekad, vrlo retko na LukOil posto mi je blizu.
Gde tocite gorivo?
Collapse
X
-
Dejton, Zmaj.
zadnji put Lukoil u Prvomajskoj.
izbegavam stare manje (neodrzavane) pumpe.
posebno izbegavam "poznate" - vise puta sam se uverio a i od prijatelja su identicna iskustva sa pumpom preko puta ulaska u garazu Vukov spomenik. uhvatio ih 4 puta u kradji.
za "poznate" saznajem od taxista.
sa gorivom sa prometnih /vecih pumpi nikada nisam imao problema ni sa kolicinom ni sa kvalitetom.
sada iskustva sa benzinom, ranije sa dizelom.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by 206Ja nekako nemam smelosti da sipam na manjim pumpama, na ovim vecim, kad i muljaju sa gorivom, "ubiju" ga manje nego po ovim manjim pumpama gde stvarno nemaju mere. One dve pumpe na pocetku Ibarske - tu sipa samo ko ne zna (sorry Kani), pogotovo pumpa prema gradu, ona manja, tu em sipaju nesto malo goriva i ostatak vode, a kradu NEVIDJENO.
Ja obicno na Centru Boban, jer mi je blizu, JP u Francuskoj, Zmaj, Lukoil na Autoputu posle Surcina (sasvim OK gorivo), i Eko ispod Bogoslovije (takodje dobro gorivo). Na ove manje, ni mrtav, a Slap i pogotovo Sher Box - tu bih morao dobro da se napijem da pridjem na kilometar...
Uz jednu ogradu - iz iskustva znam da najbolje prolazim kada kupim gorivo na EKO pumpi ispod Bogoslovije. Em mi nije daleko, em imaju najcistije gorivo (ne kazme najbolje, jer je baza za sva goriva ista, pa mi se cini da razlike mogu nastati samo iz kvaliteta i kvantiteta aditiva i cistoce rezervoara, odnosno broja pretakanja).
Sa OMV-om generalno imam jako losa iskustva, njih obilazim u sirokom luku. Luk i MOL nisam probao, pa ne znam.
U svim slicajevima, benzin BMB 95.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
Comment