Pozdrav... Ajde malo uvoda... Imam dva auta u taxiju, i hocu da uzmem jos jedan... Izbor je pao na Mercedes 190d i audi 80 1.8s+plin... Juce sam ceo dan obilazio ove sa oglasa i stanje je katastrofalno, sve same kante i dresine... Ovo pogotovu vazi za 190d koje su verovatno presle milion kilometara... Naravno vecini na satu je do 200.000km i jos te ubedjuju da je kilometraza prava.... Znaci smucilo mi se....
Sto se tice para koje su u opticaju, to je negde 3000-4000eur....
E sad posle svega toga naletim u Kragujevcu na placu polovnih automobila na Fiata Cromu 2.0i, 1997godiste za 3000eur... U odnosu na ove skule sto sam gledao auto je avion... Dosta je veci, ima dosta prostora napred i pozadi i veliki gepek... Ful oprema, sve na struju, digitalna klima... Dakle auto je odlican gledajuci cenu i velicinu... Udoban je i za taxi, a pre svega ima i klimu pa mogu ga voziti letos na dugim turama...
Sta me interesuje?
Valja li Croma i kako se pokazala?
Koji je ovo motor od 122ks kada ga u autodati nema?
Da li je pocinkovana i ima li problema sa limarijom?
Koliko su izdrzljivi motori? Interesuju me samo benzinci i u njih bih ugradio plin... Metalna grana je obavezna...
Ima li nekih nedostataka fabrickih ili na sta treba posebno obratiti paznju pri kupovini....
Kolika je potrosnja 2.0 motora? Ovo je jako bitno ako ce u taxi...
Ajde sada realno... Da li biste pre uzeli Cromu (kao sto bih i ja) koja je 95-97godiste ili za iste pare 190d 84-90 a da se ima u vidu taxiranje???
Sto se tice para koje su u opticaju, to je negde 3000-4000eur....
E sad posle svega toga naletim u Kragujevcu na placu polovnih automobila na Fiata Cromu 2.0i, 1997godiste za 3000eur... U odnosu na ove skule sto sam gledao auto je avion... Dosta je veci, ima dosta prostora napred i pozadi i veliki gepek... Ful oprema, sve na struju, digitalna klima... Dakle auto je odlican gledajuci cenu i velicinu... Udoban je i za taxi, a pre svega ima i klimu pa mogu ga voziti letos na dugim turama...
Sta me interesuje?
Valja li Croma i kako se pokazala?
Koji je ovo motor od 122ks kada ga u autodati nema?
Da li je pocinkovana i ima li problema sa limarijom?
Koliko su izdrzljivi motori? Interesuju me samo benzinci i u njih bih ugradio plin... Metalna grana je obavezna...
Ima li nekih nedostataka fabrickih ili na sta treba posebno obratiti paznju pri kupovini....
Kolika je potrosnja 2.0 motora? Ovo je jako bitno ako ce u taxi...
Ajde sada realno... Da li biste pre uzeli Cromu (kao sto bih i ja) koja je 95-97godiste ili za iste pare 190d 84-90 a da se ima u vidu taxiranje???
Comment