Zene u za volanom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Ok, priznajem, zene se manje kaznjavaju u prometu, ali to je samo zato jer ih je manje u prometu a i manje voze kad uopste voze (generalno). A i moja draga, recimo, mnogo vozi, pa kad je zaustavi pandur, ona se nasmesi i, vecinom, prodje bez kazne. Za istu glupost mene bi lupili sa 100din minimum. Vozi malo sporije od mene (ima malo slabiji i manji auto) a i obicno krene na vreme... Ali, tu je interesantno da i nju nerviraju ti tipicno "zenski" potezi i ponasanje na putu. Izletanje iz sporedne ulice pred auto u punoj brzini, ne gledanje ni levo ni desno, nesklanjanje iz brze trake pa makar cela kolona trubila k'o blesava i sl. To se SAMO zenama desava (bar ovo za nesklanjanje).
    E to me izludjuje, kao i njihovo misljenje da su uvek u pravu ma sta uradile zsa volanom...
    Eh, da, moja draga je bolji vozac od mene, priznajem...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

Odgovoricu ovako

sa jedne druge teme...

..........................
      Ja mojoj zeni Verujem za volanom kad je....
      Prvi auto joj je bio GOLF II GTI 16V....
      Pa navikla na Pedalu da stiska.... ko blesava... a ako je neko iseche u voznji... zna da bude gora od mene.... Josh kad vozi dete.....
      Zna da bije ljude... izadje lepo iz auta... pridje tom ko je isekao i izvuche ga kroz prozor... i nalupa shamarima pa se legitimishe i ode... a ovaj u

A kad vozi SAAB-a... ma idi turbina samo pishti....
      Ih bre sad odoh u OFF
      ..............................

Koliko LJUDI toliko CUDI...

Ima i njih i nas SVAKAKVIH!!!

Ne moze se generalizovati...

Inace moja najmilija je MissFunny...

RESPECT

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Ne znam, mislim da je u Srbiji odavno već leva traka spora, a desna traka ona za obilaženje i mislim da to sa ženama nema nikakve veze ...

Comment

• Ji 4Tze
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 806
          • bg
          • Honda CR-V 4WD

brza - spora traka u gradu?
          ko je to izmislio?
          sad neki dan vidim, u levoj traci, nbg kod hotela jugoslavija, mamlaza (u fabii, sluzbenoj naravno) koji se nabio u **** liku ispred sebe (u puntu belom) i blica mu i blica, ovaj ne reaguje (kako i da reaguje kad ni ne vidi blicanje, srednja traka slobodna skroz (desna je taxi-bus). Seti se degen da ga postoji jos jedna traka, obidje ga, vrati se levu i pocinje namerno da kochi ispred punta? kakav mozak, koliko treba mozak da bude zaostao da tako nesto uradi? meni se nesto slicno desilo preko zlatibora na putu za more, taman uhvatim zalet, na 50m da zaobidjem kamion, bolid iza u golfu3 BP table blica i svira...ok, kapiram da mu se zuri da se popne na brdo s kojeg je sishao..predjem kamion, vratim se u sporiju traku, on me obilazi i na 10cm nabija mi se, prelazi u moju traku i kochi... posle produzi i na raskrsnici (ka visegradu, pre onog nadvoznjaka) vuche se i ceka me, ja da ga obidjem, on u levu traku i opet me blokira. mislim, koji mozak...

zene ne prave probleme u voznji, problem prave nadrivozachi i pakosni i nabedjeni mamlazi

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Originally posted by Dren
            Malo teze shvataju potrebu za improvizacijom u pracenju ritma saobracaja...
            Lepo receno
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Originally posted by Bane?
              Ne znam, mislim da je u Srbiji odavno već leva traka spora, a desna traka ona za obilaženje i mislim da to sa ženama nema nikakve veze ...
              Ali, toliko se slazem

prolupator.mojblog.rs

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Originally posted by Ji 4Tze
                ... posle produzi i na raskrsnici (ka visegradu, pre onog nadvoznjaka) vuche se i ceka me, ja da ga obidjem, on u levu traku i opet me blokira. mislim, koji mozak...

zene ne prave probleme u voznji, problem prave nadrivozachi i pakosni i nabedjeni mamlazi
                Naravno da probleme prave nadrivozaci (pogotovo ovi "domacini" sa CG tablicama, ali to je druga tema), no, kad su zene u pitanju, ne mozes reci bas da ne prave probleme...

Mislim da je pravo pitanje da li prave vise gluposti u odnosu na ukupnost njihovog broja na ulici ? DA, PRAVE !!!

Cast izuzetcima, ali to su samo izuzetci...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Ji 4Tze
                  CBC Senator XXL
                  • 04.05.2006
                  • 806
                  • bg
                  • Honda CR-V 4WD

nisam se dobro izrazio...
                  prave probleme, zene ne prave
                  pravi problem jeste kad neko zbog svog inata, pakosti, sujete ili cega vec - namerno pravi sranja.
                  i dobrom vozachu moze da se desi da ga u sekundi omete suvozach ili dete pozadi i da napravi sranje, i sta je on onda, los vozach?
                  mada, slazem se, najgori sluchaj jeste zena nadrivozach, znam jednu, okrece se da uzme nesto sa zadnjeg sedista i mahinalno stiska gas a vise vremena provede mahajuci i psujuci nego sto menja brzine

Comment

• Skyline GT-R
                    CBC Senator XXL
                    • 13.02.2005
                    • 806
                    • Chicago - My Kind Of Town

Zene su generalno losiji vozaci od muskaraca i to je jednostavno tako.Praksa tako pokazuje.NIsam nikakav zenomrzac, daleko od toga...ali kakvih sam se samo situacija nagledao u saobracaju koje samo zene (mogu da) prave...znaci strasno.MIlion slucajva gde misle da su bukvalno SAME u celom gradu - ne prate retrovizor, peestrojavaju se iz trake u traku kako im se cefne, isprakiravanje\uparkiravanje, da ne pricam o proceni situacije - blagi uzas, tiha jeza...svaki put kad mi se desila takva situacija, zenska osoba je bila za volanom.Tako da ne moze niko da me ubedi kako voze propisno i sigurno.Iz mog iskustva, totalno je suprotno.

Btw...pre nekih godinu dana (ili jace) je bila ista ova(kva) tema na forumu.Moze neko\moderator da potrazi ako ih ne mrzi

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Skyline GT-R
                      Btw...pre nekih godinu dana (ili jace) je bila ista ova(kva) tema na forumu.Moze neko\moderator da potrazi ako ih ne mrzi
                      Ne radi ti "search" na forumu?
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• mirdza
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2005
                        • 2437
                        • Katowice (PL) / Banja Luka
                        • AGP / W126

vozio sam sa podosta zena/djevojaka u autu i mogu da kazem da su 2-3 vozile dobro a sto se tice ostalih ne bih da komentarisem
                        moja najveca zamjerka je da ne znaju sta im se desava sa autom - ne znaju u kojoj su brzini, ne smeta im sto je auto blizu red line ili sto se trese zbog premalog gasa na visokoj brzini, i sl. pored toga rijetko znaju da krenu pod rucnom i ne prate sta se desava iza njih (hoces da je prestignes a ona nema pojma da ima jos auta iza nje...).
                        BTW imam jednu prijateljcu koja stvarno dobro vozi (prilicno agresivno, rekao bih). ali kad je njen muz u autu ponasa se potpuno drugacije - non stop neki kiksevi. samo sto je on jedan od onih koji sve znaju najbolje ine prestaju da zanovjetaju
                        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Ja sam sa nekim prijateljicama i poznanicama dosta razgovarao na ovu temu pa su se uglavnom izjašnjavale da kao prvo nisu dovoljno koncentrisane na vožnju jer razmišljaju o hiljadu drugih stvari o kojima mi muškarci normalno nemamo potrebe da tupimo mozak.Dalje,većina njih nema pojma o mehanici automobila što im čini problem u tehnici vožnje, jer u stvari npr. nemaju pojma šta se dešava kad pritisnu pedalu kvačila, koliko jako treba da nagaze na kočnicu, koliko brzo mogu u krivinu, itd. itd.
                          Pojavila se tu još jedna njihova važna primedba(kada su neke od njih bile ludo iskrene) u stilu da većina njih ne upravlja 100% automobilom već on njima....
                          Šta reći, kad sve ovo i još po nešto saberemo, dobro je da i ovako voze!
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Uros Piperski
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2005
                            • 2978
                            • Beograd

Originally posted by TETAK
                            Dalje,većina njih nema pojma o mehanici automobila što im čini problem u tehnici vožnje, jer u stvari npr. nemaju pojma šta se dešava kad pritisnu pedalu kvačila, koliko jako treba da nagaze na kočnicu, koliko brzo mogu u krivinu, itd. itd.
                            Boji se da ovo vazi i za vecinu muskaraca . Retki su takvi na ovom forumu, ali ih ima mnogo inace.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Originally posted by TETAK
                              Dalje,većina njih nema pojma o mehanici automobila što im čini problem u tehnici vožnje, jer u stvari npr. nemaju pojma šta se dešava kad pritisnu pedalu kvačila, koliko jako treba da nagaze na kočnicu, koliko brzo mogu u krivinu, itd. itd.
                              Pojavila se tu još jedna njihova važna primedba(kada su neke od njih bile ludo iskrene) u stilu da većina njih ne upravlja 100% automobilom već on njima....
                              Šta reći, kad sve ovo i još po nešto saberemo, dobro je da i ovako voze!
                              A kad zelis da im pojasnis zasto im se desava to sto im se desava toliko te ignorisu da se osecas kao jedini visak na planeti ? Ne treba im tvoja pomoc jer, zaboga, nisu "toliko" lose? A koliko su lose ?

Dakle pre oko 2 sata desava se sledece:
                              Izlazim na auto-put na pozarevackoj rampi, ispred mene ide beli Polo desnom trakom koja ga vode podaleko od mesta za uzimanje kartica.
                              U poslednjem trenutku Polo se prestrojava (skoro se prevrce) i dolazi do mesta gde se uzimaju kartice, usporava, ubrzava i naglo koci 15-ak metara dalje. Iz automobila izlece suvozac (muskarac) trzi da uzme karticu i izvinjava se u trku: Izvinjavam se, izvinjavam se, dama je vozac!, kao da je to generalno opravdanje za sve gluposti koje zene za volanom mogu da ucine... Zar je moguce da ne zna da treba da uzme karticu na ulasku na auto-put????? Moguce je Sa zenama za volanom je sve moguce i ocekivano?!

'Ajd', nabacajte zgode i nezgode sa zenama za volanom....

prolupator.mojblog.rs

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Eh, primeri...`ajde jedan vrlo skorasnji...Za Adrijanu Cortan (to je inace riba od Zeljka Joksimovica i "kao neka voditeljka" na Pinku) se moglo citati da je mangup u voznji, a i sama voli da daje izjave kako voli brzo da vozi. Tih naslova iz tabloida sam se setio tek kada sam je video na delu.
                                Ulica Decanska kod Doma sindikata. Joksimovic je istovaruje iz Chrysler 300C karavan. Riba ulazi u svoj Golf III. Isprakirava unazad bez gledanja, vrlo ostro. Neki Audi 80 jedva izbegava sudar (srecom trake iz suprotnog smera su bile prazne)... Riba pravi polukruzno u Decanskoj preko pune linije, kola iz suprotnog smera jedva koce i izbegavaju (bila je nedelja, pa slabiji saobracaj, te su ljudi imali srece)... Semafor kod tunela za NBGD. Leva traka je za most, pravo je za centar, desno je za Kosovsku i Nusicevu...inace u desnu traku niko ne staje i to se na ovom semaforu postuje jer postoji uslovni desni semafor. Adrijana hoce pravo, ali je zauzela desnu traku i niko ne moze da skrene. Na trubljenje odgovara psovkama. Semafor se pali, riba nagazila Golfa (neka obicna verzija, dosta slabasan) i ne uspeva da isece auto koji je bio u srednjoj traci i da se u nju ubaci (da ne bi stala iza autobusa GSP na stanici kod Doma omladine), te mu trubi i nadrkano mase iz kola...
                                Dalje nisam video, ali ovo se sve (za one koji ne poznaju taj deo Beograda) desava sve u 150 metara...ja sam sve vreme isao peske pored.
                                Ovo nije tipicno zensko ponasanje za volanom, vec neka mutirana srpska turbo varijanta, ali dosta je slikovito...

Comment

Working...
                                X