Zene u za volanom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Blackeyed
    CBC Senator XXL
    • 06.07.2005
    • 402
    • Novi Sad

Do sada se pokazalo kao pravilo u 99% slucajeva, kada se neko nelogicno ponasa na putu (gnjavi, ne sklanja se, ne pretice kada treba...itd) u pitanju je zena.

Pre mesec dana: Na izlazu iz BG-a kada auto-put za Nis pocine da se penje uz brdo ima pumpa sa desne strane. Vreme oko 15h, znaci guzva na putu, trake pune. Bez ikakve najave, auto zute boje naglo koci i iz kranje leve trake skrece prema pumpi. Kakvo je dranje guma nastalo, vriste pneumatici i kocnice i nije mi jasno kako se niko nije skucao. Zuti auto se poprecio izmedju dve trake i unutra 4 mace, skockane kao sa Pinka, unezvereno gledaju, ne znaju sta se dogadja, zasto im svi trube ? samo su htele da natoce goriva a to su se setile 3m pre pumpe.
    "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Stex,
      Jel to kao u onom vicu "ala baba dobro vozi".
      Ja isto imam vise poverenja u "sigurnu ruku"

Comment

• observer
        CBC Veteran
        • 06.10.2005
        • 196
        • Novi Sad
        • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Originally posted by Blackeyed
        Do sada se pokazalo kao pravilo u 99% slucajeva, kada se neko nelogicno ponasa na putu (gnjavi, ne sklanja se, ne pretice kada treba...itd) u pitanju je zena.
        Upravo tako, totalno odsustvo elementarne logike i osecaja za prostor i saobracaj... O zakonima mehanike da i ne govorim

A kao sto neko rece, najgore su majke sa (malom) decom... To ne prati nikakva desavanja oko sebe i ponasa se kao da je samo u kosmosu...

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

slika vrijedi 1000 rijeci

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Negde sam naleteo na fotku gde je neka policajka(plavuša) u Londonu na veoma čudan način prevrnula patrolni auto......ostali stoje okolo i čude se.Ako nadjem sliku, postavljam je!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Eh, kad bih i slikao sve gluposti koje zene naprave za volanom, brzo bih se slupao zajedno s njima... Trebaju mnogo dobri refleksi da se izbegne ono sto jedna zena zakuva u trenutku inspiracije....
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• doc
                CBC Senator
                • 25.08.2006
                • 240
                • BGD/KG

vreme - pre jedno 3-4 godine, nedelja jutro, savrseno vreme, kraj oktobra
                vozim ja resavskom ka nemanjinoj, skroz opusteno i negde pred raskrsnicu sa bircaninovom precim u manju brzinu, vidim krajickom oka da uz bircaninovu ulicu ide crna 307-ica...kapiram, stace, prebacim ja u 3 i krenem (ja imam prednost) i u sledecem trenutku osecam da idem bocno, leti staklo (koje je srecom izletelo kroz otvoren siber i prozor s druge strane)... izadjem ja is kola, a gospodja iz 307ice histerise!!! kako ja ne gledam gde vozim, vozim ko muva bez glave...

moj auto na trotoaru, a gospodjin na kolovozu, izgleda kao da je ona isla resavskom!!!
                dodju panduri, dodje njen sin (oboje su "estradni umetnici" kako je gospodja navela u zapisniku, sebe je nazvala "priznatim estradnim umetnikom" a za ovog drugog jos nisam cuo,ali ...) i pocinje preganjanje... ti si kriv, ona je vozila polako..
                njena izjava: ona je stala na uglu, pogledala, pa grenula, a ja sam se stvorio neverovatnom brzinom!!
                pritom gospodja ima trougao...
                pandurima smesno, meni jos smesnije, al sta da radim

i na kraju ja ukapiram da nemam dokumenta od auta kod sebe Smeskoi jos gore, zaboravio sam da ga registrujem 3 meseca!!! zaustavljali me panduri tokom ta 3 meseca i niko nije provalio!!!

p.s vozio sam audi100cc, 2.0 tada, cisto da vam docaram koliko je kocila =]
                pps udarila je u stub,iskrivila pod i krov auta
                Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• zola_
                  CBC Senator XXL
                  • 24.06.2006
                  • 319
                  • Novi Beograd

slicna situacija, moj poznanik vozi pug 106 ulicom jurija gagarina ka gradu, a zena u bmw-u se iskljucuje sa gazele(prvo iskljucenje ka nbg-u) i hoce da skrene na onaj parking bez gledanja i udari u njega i nabaci ga na drvo(ili banderu ne secam se) i izlazi iz kola i krece da histerise u fazonu jesi li ti normalan sta mi izleces, covek zbunjeno gleda, a ona kaze pa ja sam dala migavac, morao si da me propustis!!!!! inace imala je dete na zadnjem sedistu, a suvozac u 106-ici je dobio blagi potres mozga...

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

A da provedemo referendum da se "vozacicama" uvede test refleksa, smisla za prostor, inteligencije, poznavanja propisa na nedeljnoj bazi ?
                    A mogli bi i mnogi "vozaci" na isti test

prolupator.mojblog.rs

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Zemun, zena skrece levo iz Tosinog bunara u Ugrinovacku i mora da propusti sve iz Bezanijske. Zenska se 'ladno postavi na sred raskrsnice onemogucivsi prolaz svima i ceka da ljudi iz Bezaniske "prodju". Stoji u raskrsnici i ne obazire se na mahanje svik koji joj govore da skrene (iako nema prednost ali niko ne moze da mrdne zbog nje) i cudi se u cemu je problem. Na kraju tip ispred kog se "parkirala" izlazi iz svog automobila, moli je da se skloni kako bi ostali narod mogao nastaviti svojim putem. To je sve trajalo oko tri "semafora" (perioda crveno-zuto-zeleno), dakle nacekali smo se i svojski nasmejali A ona sva lepa, u novoj Hondi, "postuje pravila"... noj su takopokazali... mora da je polozila u garazi....

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Williams
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2006
                        • 556
                        • Beograd- Cerak

Po mom nekom iskustvu muskarci su bahatiji, znaci svesno i namerno idu da naprave gresku, racunajuci da ce drugi vozac to da ispravi (uletanje u traku dok jos niije prosao vas automobil, ne pomeranje iz brze trake autoputa iako je desna slobodna, namerno naglo kocenje taksista itd). U ovoj kategoriji najvise se eksponiraju vozila od preko 3.5 tone.
                        Zene u neku drugu ruku, rade to iz neznanja. Najgora kombinacija je "nabedjena da zna da vozi" zenska osoba. U tu kategoriju spadaju osobe lepseg pola koje su sklone brzoj i nebezbednoj voznji. Moj licni primer je kruzni tok na NBG gde je devojka uletela sa jedno 80-90kmh bez ikakve upotrebe kocnice. Ja sam ukocio na sred toka, svirao, i sve sto sam dobio je jedan blago teleci pogled.
                        Druga rizicna kategorija je ona sto vozi 40kmh i drzi volan svom snagom oberucke, bez gledanja u retrovizor i korigovanja stila voznje shodno okolnostima iliti uslovima saobracaja. Ova kategorija isto ima tendenciju naglog prestrojavanja, neodlucnost i lose reagovanje u rizicnim situacijama.

Naravno ovo je sve subjektivno jer u obe kategorije se mogu naci i muskarci, ali po mom iskustvu su 50% + 1 zene.
                        Imao sam priliku da se vozim sa zenama koje voze bolje od 90% muskaraca, da vidim devojku u H2 koja sa punim gasom ulece u rikverc u parking mesto u Strahinjica Bana koje je malo vece nego knap. Da je vise takvih, guzve u gradu bi bile znatno manje.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Većina žena jednostavno nema percepciju izvan vidnog polja od 90 stepeni. Što nije u tom opsegu jednostavno ne postoji.
                          Iz tog razloga ona jednostavno skrene il ise prestroji pošto je put čist.

Mali off...
                          Danas gledam oglase da kupim nekog Juga i čovek napiše pored ostalo "vozila žena" Mislim sad jel to za pohvalu ili pokudu auta...
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Ha , to je na Zapadu zesca pohvala (ko zna tamo bi zbog ovakve diskusije po`apsili pola foruma ), a kod nas je pokuda (ili je bila...) a za mene licno bi bio znak da moram da ukalkulisem novu lamelu mnogo brze nego sto bi trebalo...

Comment

• mirdza
                              CBC Senator XXL
                              • 14.03.2005
                              • 2437
                              • Katowice (PL) / Banja Luka
                              • AGP / W126

Originally posted by Dora
                              Danas gledam oglase da kupim nekog Juga i čovek napiše pored ostalo "vozila žena" Mislim sad jel to za pohvalu ili pokudu auta...
                              kad sam kupovao rovera naletio sam na jednog sa mnogo vise opreme nego moj, manje presao, muz kupio zeni a ona rijetko vozila, bla bla bla...samo imao "neki mali kvar na mjenjacu" - dio za 10-15euro (tako mi rekla preko telefona)
                              ispostavilo se da je taj "mali dio" sinhron 2-ge i 3-ce brzine toliko o zenama i mjenjacima i kvacilima
                              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Bane
                                CBC Senator XXL
                                • 30.05.2006
                                • 344
                                • Konjarnik Bg

Originally posted by Dora
                                Većina žena jednostavno nema percepciju izvan vidnog polja od 90 stepeni. Što nije u tom opsegu jednostavno ne postoji.
                                Iz tog razloga ona jednostavno skrene il ise prestroji pošto je put čist.

Mali off...

Comment

Working...
                                X