Zene u za volanom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Pre neki dan sam kupio nove patosnice za Corsu (zeninu), mada starima nista ozbiljno nije falilo... Imaju manje od godinu dana... samo im se, od stikle, pojavila rupa na "vozackoj" patosnici, taman ispod gasa i kocnice Sta da radim, draga voli visoke pete Meni patosnice traju koliko i auto
    Eto, detalj
    Dane pominjem da je zamena ulja, filtera ili bilo cega imaginarna imenica, duvanje guma na ispravan pritisak je nepotrebno (ko se toga jos i seti...), a tecnost za stakla se sipa obicno na sred puta kad u sred kise ili snega shvati da nema vise No, ona se snadje, vozi polako i koristi brisace (saceka da se smoce ), a mene snadje dolivanje tecnosti na putu po kisi i snegu Neka, volim je i takvu najvise na svetu
    Inace, odlican je vozac, s njom i na kraj sveta bez ikakve brige...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mirko
      CBC Senator
      • 18.05.2006
      • 202
      • Prokuplje

Neznam šta je tačno sa ovim ženama ali mislim da se tu skupi više različitih problema:

1. Neko je već naveo TOTALNO nepoznavanje mehanike i nemogućnost shvatanja načina funkcionisanja automobila
      2. uopšteno nepoznavanje saobraćajnih propisa jer su testove naučile napamet ili im je neko pomogao i neznaju ih primeniti u praksi
      3. Slaba praksa što se vožnje tiče nemogućnost ocenjivanja prostora brzine, vremena.
      4. Lako su zbunjive prirode u saobraćaju a sa druge strane misle da sve znaju(obično pogrešno)
      5. Za volanom se ponašaju kao roboti: volan čvrsto na 10 do 2, sedište uz volan maksimalno uspravljeno, pogled prav bez okretanja glave na bilo koju stranu, pokreti nagli i odsečeni, nema opuštanja i uživanja u vožnji
      6. Vrlo je komplikovano koristiti obe ruke, obe noge i glavu u istom momentu
      7. Misle da je retrovizor u kabini ustvari ogledalce specijalno izrađeno za žene vozače i u tu svrhu ga i koriste

Mislim da je to to. ko se nečeg seti neka doda.

Zaista znam samo par žena vožača koje zaista voze i njima svaka čast ali to je samo jedan mali procenat.
      Masec dana sam pokušavao i pokušavao da naučim moju ženu da vozi i na kraju sam joj rekao da joj nikada neću dati moj auto da vozi kakvu god dozvolu mi donela jer će tako biti sigurnije za sve
      Dovoljno mi je samo da je vidim kako nizbrdo u prvoj brzini polazi sa gasom od 4.500-5.000 rpm pod ručnom i
      'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Originally posted by mirko
        Masec dana sam pokušavao i pokušavao da naučim moju ženu da vozi i na kraju sam joj rekao da joj nikada neću dati moj auto da vozi kakvu god dozvolu mi donela jer će tako biti sigurnije za sve
        Dovoljno mi je samo da je vidim kako nizbrdo u prvoj brzini polazi sa gasom od 4.500-5.000 rpm pod ručnom i

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by mirko

6. Vrlo je komplikovano koristiti obe ruke, obe noge i glavu u istom momentu
          Mislim da smo otkrili glavni problem, tu fali još jedna glava???
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Donja????
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• mirko
              CBC Senator
              • 18.05.2006
              • 202
              • Prokuplje

tu fali još jedna glava???
              M I N I M U M
              'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Originally posted by myokis
                Meni nije jasno, kada ste vec dosli do nekakvog zakljucka sta je problem kod zenskih vozaca, zasto ste se pomirili sa tim, kao sto prolupator kaze:"Volim je najcise na svetu":, a to sto ne zna da vozi i sto ce sutra vasu decu da vozi u tom autu, to nema veze.

Preduzmite nesto.

Ja sam moju zenu obucio, tako da sam od nje stvorio monstruma za automobilizam, a da toga nisam bio ni svestan.
                Ne radi se o tome da su NASE zene neobuceme, mojoj je samo lakse da svo zezanje oko odrzavanja prebaci na mene. Naucila je da vozi veoma dobro, a i voli da vozi. Bez problema bih pustio i sebe i decu bilo gde s njom za volanom. Moja na pijaci ne bi gledala air-bagove jer za to ima mene , ali to ne menja cinjenicu da jos uvek mnogo brze i lakse od nje uocavam promene na automobilu, moze to i ona ali se ne trudi... sta da radim, manje je interesuje... za nju je to samo stvar koja ima samo upotrebnu vrednost i to je to.

prolupator.mojblog.rs

Comment

• G_Unit
                  CBC Član
                  • 21.02.2006
                  • 35
                  • NbG BLock

slicna situacija, moj poznanik vozi pug 106 ulicom jurija gagarina ka gradu, a zena u bmw-u se iskljucuje sa gazele(prvo iskljucenje ka nbg-u) i hoce da skrene na onaj parking bez gledanja i udari u njega i nabaci ga na drvo(ili banderu ne secam se) i izlazi iz kola i krece da histerise u fazonu jesi li ti normalan sta mi izleces, covek zbunjeno gleda, a ona kaze pa ja sam dala migavac, morao si da me propustis!!!!! inace imala je dete na zadnjem sedistu, a suvozac u 106-ici je dobio blagi potres mozga...
                  Pod prvo ti verovatno znas Sashu,ali ne koliko ga ja znam.Pod 2.Ja sam tad bio sa njim u 106-ici i nije niko histerisao niti je u BMW-u bilo dete na zadnjem sedishtu niti sam ja dobio potres mozga,niti nas je nabacila na drvo a on je mogao da koci nego se isfolirao pa je dao gas.SVEJEDNO DALI SI TI TO IZMISLIO ILI TE JE SALE SLAGAO NEMOJ TO VISE DA RADIS MOLIM TE!!!
                  Lada Samara

Comment

• Bane
                    CBC Senator XXL
                    • 30.05.2006
                    • 344
                    • Konjarnik Bg

Originally posted by G_Unit
                    slicna situacija, moj poznanik vozi pug 106 ulicom jurija gagarina ka gradu, a zena u bmw-u se iskljucuje sa gazele(prvo iskljucenje ka nbg-u) i hoce da skrene na onaj parking bez gledanja i udari u njega i nabaci ga na drvo(ili banderu ne secam se) i izlazi iz kola i krece da histerise u fazonu jesi li ti normalan sta mi izleces, covek zbunjeno gleda, a ona kaze pa ja sam dala migavac, morao si da me propustis!!!!! inace imala je dete na zadnjem sedistu, a suvozac u 106-ici je dobio blagi potres mozga...
                    Pod prvo ti verovatno znas Sashu,ali ne koliko ga ja znam.Pod 2.Ja sam tad bio sa njim u 106-ici i nije niko histerisao niti je u BMW-u bilo dete na zadnjem sedishtu niti sam ja dobio potres mozga,niti nas je nabacila na drvo a on je mogao da koci nego se isfolirao pa je dao gas.SVEJEDNO DALI SI TI TO IZMISLIO ILI TE JE SALE SLAGAO NEMOJ TO VISE DA RADIS MOLIM TE!!!

ajde nam onda ti objasni ko ovde ne govori istinu???????

Comment

• G_Unit
                      CBC Član
                      • 21.02.2006
                      • 35
                      • NbG BLock

A sta ti mislish ko govori istinu?
                      Lada Samara

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Ja verujem svemu sto pise

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zola_
                          CBC Senator XXL
                          • 24.06.2006
                          • 319
                          • Novi Beograd

@G_Unit
                          Onda je mene Sale izbaronisao, on mi je tu pricu tako ispricao i secam se odlicno kada mi je i gde mi je pricao, rekao je da je zena vozila cerku i da je bio neki bmw na nemacke table i da je suvozac (verovatno ti) dobio potres mozga, mozda je on preterao sa pricom, ali ne znam zasto bi me slagao...
                          Ako je tako ja se javno izvinjavam zbog javnog sirenja neproverenih informacija.

Comment

• G_Unit
                            CBC Član
                            • 21.02.2006
                            • 35
                            • NbG BLock

ali ne znam zasto bi me slagao
                            A zasto nebi kad to stalno radi...Svejedno zene su me sekle milion puta tako da su za mene ochajni vozachi i treba im svima dati da voze peglice!!!
                            Lada Samara

Comment

• zola_
                              CBC Senator XXL
                              • 24.06.2006
                              • 319
                              • Novi Beograd

Jbg. ne znam saleta tako dobro da bih to znao...
                              Ja tebe verovatno znam iz osnovne, cini mi se da je rekao da je neko iz osnovne bio sa njim u kolima kada se to desilo...

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Da to nije Sale Zbun ? Imali smo mi jednog Saleta u osnovnoj koji je stalno zbujivao narod oko sebe, ali je preterivao u tome pa bi cesto zbunio i sebe, odatle "Zbun" Odosmo mi u off...... laganica...... sto ejk ovaj svet mali... pogotovo kad su za volanom zene....

Nema mi nista sladje kad ne zurim nigde, a za volanom negde u neposrednoj okolini neka mlada, doterana, sva usplahirena u malom gradskom automobilcicu... mnooogo slatko, pozelim da joj kupim cokoladicu da joj ne opadne koncentracija

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X