A sta mislis kakve su te sto dobro voze u krevetu, mislim, mozda dobro voze zbog viska testosterona.
Glasam za one sto lose voze, narocito za one sto voze katastrofalno. Obicno su to neke extra ribe.
Potvrđujem...
Baš juče izlazim iz kuće i u sledećoj ulici vidim pezo 307 kako iznenada bez ikakvog smisla izleće sa ulice na jedno proširenje pored, i staje pod nekim uvrnutim uglom na tom proširenju. i ja se baš čudim ko to tako vozi bez ikakvog smisla jer su tamna stakla pa nisam video, kad izlazi iz 307-ice jedna extra i do daske nafrakana plavuša i izgubljeno me pita gde je i kako da nađe neku ulicu...
Sto joj nisi ponudio da je licno odvedes, ali okolnim puticem ?
Nisam bas siguran da su sve "izgubljene" extra ribe , mada....
Uostalom, jucer je ispred mene u peglici bila bas extra riba, s veoooma dugim nogama da i ne znam kako je stala unutra (mora da je gipka), pa minic (do pupka) i ostala oskudna oprema, a sve usko, tesno....
Ali, avaj, opet nije umela da vozi.. Samo, njoj bih sve oprostio... (ili skoro sve )
Ja sam moj primerak sa peglicom priveo, eto, već ima 17 godina.Utisci su kako sam već naveo veoma povoljni a vi drugovi moji .......vidite, ima sigurno još po neka peglica!
Ja samo mogu da kazem da ih nije bitno samo nauciti voznji, vec ih nauciti kako da se opuste kada voze....
Moja sada vozi i motor, naucila je da koci pod rucnom u krivini, vozi pun gas... Ali ne zato sto sam je naucio kako se to radi, vec je naucio da se opusti....!!!!!!
A za sve to treba strpljenja i vreme....
I bitno je da ne panice u kriticnoj situaciji sto im je problem.... To kada savladaju, onda nam postaju skoro ravnopravne...
Ja sam moj primerak sa peglicom priveo, eto, već ima 17 godina.Utisci su kako sam već naveo veoma povoljni a vi drugovi moji .......vidite, ima sigurno još po neka peglica!
Pa dobrooooo, moja je pala na sluzbenog Yuga (em Yugo, em nije moj), mada mi se cini da i peglica moza da sluzi u te svrhe Nekako je manja pa su ljudi u njoj blizi, a i sporija je pa se duze putuje, ima se vremena za upoznavanje, pa onako brunda (tandrce), podstice zensko telo na ugodne vibracije..... Ima tu smisla
Zene nisu sposobnije za voznju od muskaraca, i slabije sposobnosti da se koncentrisu pri vecim brzinama!Slabije se snalaze i imaju losiji osecaj za prostor i polozaj automobila, zato se ja uvek vezem kad se vozim sa zenom jer kada sednem na suvozack0o uvek vidim kako seta spoljni tocak po travi, pesku ili zemlji pored puta!
Najgora disciplina za zene je parkiranje unatrag, to im je ko glogov kolac za vampire!
Ali ima nesto gore i od toga, krenete na more, dva para jednim kolima, voznja na smenu,cure pa ,momci!
Sad cure voze momci se prave da spavaju na zadnjem sedistu a zene voze, to je jedinstven dozivljaj kadda zeni das mapu, da nema GPS, one bi se izgubile u krugu od 100km, van autoputa!
Treba da se proba i da se snimi, jer ako nesto vredi da se cak i promasi skretanje to je to, samo se trudite da se ne smejete glasno provalice vas!
Veceras zamalo da bude havarije kod gradske bolnice doticna guska em sto mi je pravila polukruznoi ispred nosa,nego kad sam je izbego pocela da ide u moju levu traku bo je onaj ko joj dade volan i golfa
Comment