Šalu na stranu, ali ženska bića(iskustveno) svojom vožnjom ometaju odvijanje saobraćaja(kada ovaj pojam definišemo na način kako ga sagledavaju muškarci)!
Na uzorkovanih deset situacija, kada mi je bila bliska misao da zadavim drugog učesnika u saobraćaju, u devet slučajeva radilo se o vozačima ženskog pola.
Ovo su fakti, a sve ostalo su podmetačine mrskog feminističkog lobija!
myokis na onakvom postu, ali ovo je ipak subjektivna tema, sto jes' jes'. Kao sto rece TETAK "Šalu na stranu, ali ženska bića(iskustveno) svojom vožnjom ometaju odvijanje saobraćaja(kada ovaj pojam definišemo na način kako ga sagledavaju muškarci)! ".
Prema tome, zene su losiji vozaci, ma sta nauka ustvrdila
U prilog tome ide i cinjenica : "mushkarci mogu da pushe kad voze dok zenske chim probaju slupaju se" iako to i nije cinjenica u punom smislu reci, ali iskusteveno je dokazana
Ma kako god..
Prelazim peske ulicu, iza mene auto... ubrzam malo (ali izgleda nedovoljno brzo) kad odjednom sirena TUTUTUTUUUUUUUUUUUUU i urla zena za volanom: "DA LI SI TI NORMALAN, ZAR NE VIDIS DA SAM MOGLA DA TE ZGAZIM???" Odgovorih:" Kokosko jedna, zar ne vidis da je ovo pesacki prelaz, nije ti palo na pamet da usporis? Ona:"NIJE, VIDIM, PA???" Odgovor (uz nevorovatno zbunjen izraz lica):"Ok, onda je sve u redu, izvini sto prelazim ulicu...: I odem, a sta sam drugo mogao...
Neke bitke se ne isplati voditi....
'Aj' sad to naucno objasni? Ona smatra da mi je spasila zivot ....
A pa to ti je jasan slučaj. Žena je sigurno imala prvenstvo prolaza samo ti to nisi znao. To ti je znaš onaj kockasti znak, žuto u sredini belo okolo. Ako njega imaš možeš da gaziš sve redom
Još bolja varijanta ti je ako ima uslov na semaforu. E onda si na...o
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Samo se Vi smejte i zezajte...
Ima extra Vozaca ZENA...
Evo sad kad MissFunny sedne u Svog SAAB-a.... pazte se dobro...
Crni SAAB CC... ima siber!!!!.... To znaci kad je neko isece ili iznervira... ona po gasu, pretekne... otvori siber i baci Ti limenku punu soka na auto... pa ti gledaj...
Postoji jedan uslov za onu akciju sa limenkom, a to je da dotična bude ispred žrtve.Ženama treba objasniti(pošto nemaju takvo iskustvo) i zašto se ne piški uz vetar, odnosno zašto se aktivirana limenka ne baca u napred!
Prelazim peske ulicu, iza mene auto... ubrzam malo (ali izgleda nedovoljno brzo) kad odjednom sirena TUTUTUTUUUUUUUUUUUUU i urla zena za volanom: "DA LI SI TI NORMALAN, ZAR NE VIDIS DA SAM MOGLA DA TE ZGAZIM???" Odgovorih:" Kokosko jedna, zar ne vidis da je ovo pesacki prelaz, nije ti palo na pamet da usporis? Ona:"NIJE, VIDIM, PA???" Odgovor (uz nevorovatno zbunjen izraz lica):"Ok, onda je sve u redu, izvini sto prelazim ulicu...: I odem, a sta sam drugo mogao...
Neke bitke se ne isplati voditi....
'Aj' sad to naucno objasni? Ona smatra da mi je spasila zivot ....
Ja u slucaju kad mi neko tako svira kada sam na pesackom imam obicaj da se "uplasim" i skocim na haubu. Kako sam jednom baji ulubio haubu na BMW-u to je cudo. Samo sto je posle bilo - beziiiiiiiiii.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Postoji jedan uslov za onu akciju sa limenkom, a to je da dotična bude ispred žrtve.Ženama treba objasniti(pošto nemaju takvo iskustvo) i zašto se ne piški uz vetar, odnosno zašto se aktivirana limenka ne baca u napred!
Kolega...
Prochitaj ceo post...
"Crni SAAB CC... ima siber!!!!.... To znaci kad je neko isece ili iznervira... ona po gasu, pretekne... otvori siber i baci Ti limenku punu soka na auto... pa ti gledaj... "
Comment