Zene u za volanom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Moja keva ne vozi od kako je cale sestru i mene, pre 15god, nagovorio da vristimo kada ona sedne za volan

Sad mu zao, mora da pazi na kolicinu alkohola kada izadju zbog pandura

Comment

• Čiča
      CBC Senator XXL
      • 14.12.2005
      • 1621
      • Beograd, Vidikovac

Mislim da je glupo genarilozavti da su sve zene losi vozaci, kao i da si svi muskarci dobri vozaci.

Problem je njihov mozak. One jednostavno ne razmisljaju o kolima na nacin na koji mi to radimo. Dok se voze njima su izlozi ono sto oko pre registruje nego znakovi, pre ce primetiti lepu zelenu boju auta ispred, nego VELIKU CRVENU TROLU koja se uzubano priblizava...I tako veliki je broj primera.

Imao sam priliku da se vozim ili da budem vozen od par zenskih vozaca kojima i danas skidam kapu.

Sto se tice moje supruge, ona vozi brzo, sigurno, ali cesto mi se desi da kada ona vozi i "pokupi po koju rupu" je pitam standardno pitanje za iznervirati zenu "el ti to sluzbeni kada tako gadjas kratere po putu"

Moj zivot je mnogo laksi od kada i moja zena vozi, te ne moram da odvezem decu, pokupip decu, nju prevezem ili vratim sa posla, idem u kupovinu, stoga, bitno mi je da ne povredi sebe, decu i ostale.

AUUUUU ala sam se raspisao... necu vise
      Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
      "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

I moja gospodja pokupi po neki krater mestimicno i smatra da je to ok (?!) je, eto, na putu ima i rupa . Trudi se da ih promasi, ali ako ih i strefi, ne uzbudjuje se oko toga... a jaaaa (u sebi )
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

Eto i sad mene neke zene( devojke) pitaju..
          A sta cu ja na CANNONU kad imaju takvo mishljenje o nama..???

Sta da ja tamo kuckam, kad ne znam nishta o Autima...

Ja...

Pa da naucite neshto...

Barem ce dobijati EXPRESNE odgovore...

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

A da otvorimo, forum ili bar temu, za frizere ili frizure, pramenove, duzinu notiju, suknje ili kako god....

Mislim, sve sto ima veze s prljavstinom, pa i automobili ne sme da ima veze sa zenama, ili bar ne s onima koje zanimaju automobili ?!

Kako se zove ona zenska koja je u DTM sampionatu vozila Mercedes i malo-malo pobedjivala, pa i vozila Paris-Dakar i tako to ? Bilo mi je to interesantno svojevremeno... A ona nije jedina...

Naravno da ima mesta i za zene, nek' se bore za promenu misljenja o njima...

Brooka, zaista...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Ta se zove Juta,a dobra je bila i Misel Muton

Comment

• zec
                CBC Senator XXL
                • 05.01.2005
                • 450
                • bgd

Juta Klajnsmit...
                "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Ovo SVI moraju da procitaju

Obratiti paznju da duzi post M-Power-a...

Obavezno stivo za sve

prolupator.mojblog.rs

Comment

• greywiendog
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2006
                    • 421
                    • Stara Pazova

Evo jos jedne potvrde da su zene za volanom opasne... danas sam imao saobracajku sa jednom seat ibizom koju je vozila jedna zenska! Udarila me u zadnji tocak i okrenula za 100- ak stepeni... najjaca je njena izjava u kojoj pise "...i onda je vozilo opel astra naletelo na mene!?!?...)
                    To me podseti na onu staru:"...udario me je glavom u pesnicu..."
                    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Ah... zene... ne mozes s njima, ni bez njih....

prolupator.mojblog.rs

Comment

• greywiendog
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2006
                        • 421
                        • Stara Pazova

a ova je bila ruzna jebiga...
                        Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• Black Knight
                          CBC Senator XXL
                          • 13.10.2004
                          • 2020
                          • Novi Beograd, kicblo

Procitao sam celu temu veceras.Nisam je pratio do sad.Ali sam zbog vecerasnjih desavanja bio vrlo radoznao da procitam kakva su vasa iskustva i da procenim da li je rec samo o mitu ili ne...

Konstatovao sam jedno, a to je ono sto vuce sve ostalo: Zene nemaju osecaj za prostor. To je sve...a i ne moze gore,od ovog za upravljanje motornim volilom!

ovaj post je fenomenalan:
                          Zene nisu sposobnije za voznju od muskaraca, i slabije sposobnosti da se koncentrisu pri vecim brzinama!Slabije se snalaze i imaju losiji osecaj za prostor i polozaj automobila, zato se ja uvek vezem kad se vozim sa zenom jer kada sednem na suvozack0o uvek vidim kako seta spoljni tocak po travi, pesku ili zemlji pored puta!
                          Najgora disciplina za zene je parkiranje unatrag, to im je ko glogov kolac za vampire! Plazi se
                          Ali ima nesto gore i od toga, krenete na more, dva para jednim kolima, voznja na smenu,cure pa ,momci!
                          Sad cure voze momci se prave da spavaju na zadnjem sedistu a zene voze, to je jedinstven dozivljaj kadda zeni das mapu, da nema GPS, one bi se izgubile u krugu od 100km, van autoputa!
                          Treba da se proba i da se snimi, jer ako nesto vredi da se cak i promasi skretanje to je to, samo se trudite da se ne smejete glasno provalice vas!
                          iz iskustva kazem i tvrdim da su zene vozaci nesigurni i nebezbedni.Naravno u svakom zitu ima kukolja, tako i medju zenama vozacima ima dobrih.Jedna moja bivsa je stvarno dobar vozac, nisam verovao svojim ocima koja suptilnost dok je vozila.Ali opet desavale su se neke stvari koje ne mogu da progledam, jer se to muskarcima nikad nebi desavalo!
                          Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Ranko,jel ti to hoces da kazes da ova sadasnja ne zna da vozi

Cccccc,nemoj samo da citam u novinama pregazila decka kolima
                            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Wiz
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3104
                              • Nish

Neke su opasne cak i kao suvozaci,ili ako su uopste u kolima

Comment

• Car
                                CBC Senator XXL
                                • 07.07.2005
                                • 900
                                • Beograd

Nisam citao temu pa mozda i ponavljam neka zapazanja, ali koliko ja vidim nije stvar bas toliko jednostavna. Dosta elemenata utice na to zasto su zene generalno gledano slabiji vozaci (uz izuzetke naravno). Verovatno da dosta utice i to sto su skoro sve stvari koje imaju veze sa nekakvim tehnickim napretkom civilizacije (automobili, kompjuteri, masine ovog ili onog tipa itd.) rezervisane za muskarce. Takva je tradicija jednostavno, odavno postoji diskriminacija u tom, da kazem, tehnickom domenu.

Sto se tice same voznje, muskarci obicno ranije pocnu da se zanimaju za automobile (posledica dugogodisnje diskriminacije?), pa dosta njih samim tim vrlo rano nauci osnovne stvari sto se voznje i saobracaja tice, zene obicno ne kapiraju (ni u osnovi) kako vecina stvari na automobilu tehnicki funkcionise, generalno gledano prave manje kilometraze jer su i manje zainteresovane za voznju (ne znam nijednu zensku osobu koja ponekad vozi auto tek toliko da bi uzivala u voznji) itd...

Ne znam koliko bi naucno moglo da se potvrdi da postoje neke relevantne razlike izmedju muskarca i zene, koje bi, onda, fizicki ogranicavale zensku osobu na losiju voznju. Barem ja nigde nisam citao o nekoj ozbiljnoj studiji te vrste. Mozda samo nisam u toku.
                                Na par mesta sam, recimo, procitao da se zene navodno generalno slabije snalaze u prostoru od muskaraca, koliko je to naucno odrzivo, ne bih znao.
                                Meni se cini da takvih razlika nema, ili da ih ima u nekoj manjoj meri, a da uzrok pre treba traziti u vekovnom drzanju zena po strani kad se radi o stvarima vezanim za tehniku. Mozda u nekoj blizoj buducnosti dodje do izjednacenja?

Comment

Working...
                                X