Zene u za volanom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Zena mi doshla na ideju....

Da bi joj ipak mnoooogo lepo stajao SAAB Aero...

Kaze mnogo joj se svidjaju sedishta i Felne...

Ha

Joj...

Kaze da joj se svidja kad ubrzava, pa kad pusti gas, a auto "KINE"

Ja: pa tako ce da troshi i celih 14-15 litara...
    Ona: Nije bitno, ali lepo kija!

Imam monstruma pored sebe!

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

@Ranko: Polako s takvim izjavama, procitace ti draga sta mislis a onda ...

Zene definitivno ne umeju da reaguju, prate saobracaj i ravnopravno ucestvuju u istom. Nikad, ali nikad se ne mozete pouzdati na reakciju zene za volanom. U svakoj prici ima izuzetaka... znam koliko sam proveo uceci moju gospodju da vozi. Ne zato da bi mogla da jurca, vec zato da bi bila sigurnija za volanom.
      Zenama bi, generalno, trebalo poveriti samo kolica za supermarket, to umeju da voze i da parkiraju.

Svaki put kad vidim zagusenje na putu ili da neko pravi glooposti bez ikakve potrebe za volanom je ili zena ili su na autu PA tablice, mada je prvi slucaj cesci
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

@ Prolupator

Ja na Gazeli kad vidim zastoj u 70 % su ili dedice za volanom, ili naki kao zli likovi u "BMW" ili "Golf" ili shta vec, a samo u 30 % su zene...

Obrati paznju... znachi za neverovati.. ali tako je

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

'Ajd' obraticu... ali cim vidim zastoj pogotovo bez potrebe !!! Najgore mi je kad mi treba sat i po da izadjem iz grada i dokopam se Bubanj potoka...
          A zamisli samo kad bi eliminisali tih 30% zastoja gde su zene uzrok? To su zastoji zato sto su zene - zene, samo to, a s dedicama je pitanje godina (ok, u redu je) a BMW-i, Golfovi i ostalo je pitanje inteligencije, pomanjkanja iste, nedostatka karaktera... to se leci ...

Nikad nisam video da zena ume da se parkira, pa ni moja. Ume, ali Corsa trazi mesto kao da ima 5.5 metara... sto je sigurno - sigurno je. Ili je ta varijanta, ili je susta suprotnost, omlate sve zivo i ne gledaju sta rade...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

i to shto kazesh... mojoj za SAAB treba 7 metara... da se uparkira u rikverc...

Comment

• miura
              CBC Senator
              • 18.10.2006
              • 227
              • Lazarevac

Kod mene je sve .
              Draga nema voza?ku niti je ikad probala da sedne za volan, ?erka bi da polaže vožnju (i ho?e uskoro) ali od kad sam pazario stotku (4.78 x 1.81cm) nema baš volje da proba.
              Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• ziksy
                CBC Član
                • 01.09.2006
                • 26
                • Novi Beograd

Originally posted by prolupator
                Zenama bi, generalno, trebalo poveriti samo kolica za supermarket, to umeju da voze i da parkiraju.
                ...netacno!Poludeh jutros u Tempu od zena vozaca kolica,ista situacija kao i u saobracaju( neverovatno?),misle samo na sebe a druge ko ........ .
                Ako ne mozes danas ,sutra!
                ...ako ne sutra,prekosutra...

Comment

• Vladd
                  CBC Senator XXL
                  • 09.07.2006
                  • 581
                  • NBG

Dugo godina sam posmatrao "fenomen", zbog raznih situacija, koje sam doziveo. I kritika sto kritikujem zene vozace.
                  Trapavih i glupih ima na "obe strane", tu su muskarci mozda u prednosti.

Jedina ozbiljna razlika, koja moze da objasni dobar deo ponasanja, je da zene ne vole da voze. Posmatraju voznju kao potrebu, posao, rad. Koncentracija traje nekoliko minuta, pa zamor, pa ponovo, reklo bi se da dobro voze u etapama. Ponasaju se slicno kao matori , izgubljeni muskarci u voznji.

Kod muskaraca, koji dobro voze, u licnosti stoji i uzivanje za volanom, da se svaka operacija izvede elegantno brzo ili kvalitetno, i zadovoljstvo voznje i upravljanja kolima. Izsizavaju se neki detalji u voznji, a "posledica" je izuzetan licni stil voznje.
                  E to zene nikada ne izgradjuju, imaju vaznije stvari, voznja im nije na "listi".

Poz.

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Evo juce sam mogao jednu u Yugu da zalepim,ja idem sa onog novog mosa iz pravca Tosic pumpe na bulevaru pravo,a doticna ide iz suprotnog pravca i skrece(njoj levo) naravno ne obraca paznju na mene da ja idem pravo,srecom bilo je dosta manevarskog prostora tako da sam je izbegao time sto sam usao skroz u njenu traku i i ja skrenuo levo prema bulevaru pijaci b.buha a trebao sam da je raspalim i onako mi hauba i branik za farbanje

Comment

• Vladd
                      CBC Senator XXL
                      • 09.07.2006
                      • 581
                      • NBG

Sta ima da te gleda kada nisi lep

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Jok ti si

Comment

• JNC
                          CBC Senator XXL
                          • 19.12.2006
                          • 1332
                          • Beograd

Pa pre neki dan , stojim ja na raskrsnici, jel te znak stop, a sa suprotne strane ide zenska, i umesto samo pravo ona lagano u suprotnu stranu(sve se desava pri njenoj brzini od ~5km/h) i pravo na mene, ja je gledam, stojim nemam gde, sve se nadam da ce da provali sta radi, na jedno 1-2m od mene, opasulji se ona, vidi gde je i sta radi, stade na sred raskrsnice poce da mota pun desni i sva se smejuci ode svojim putem.

A sa svojom zenom imam srece sto se tice voznje, sama kaze zene nisu sposobne za voznju i cim vidi neku da luduje po putu samo kaze "gle lude li zene".

Comment

• prle
                            CBC Senator
                            • 04.09.2006
                            • 223
                            • Beograd - Konjarnik

Najbolje je kada žena vozi i priča telefonom istovremeno

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Joj, i moja popeezdi kad viki kokosku za volanom...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• JNC
                                CBC Senator XXL
                                • 19.12.2006
                                • 1332
                                • Beograd

Pa sve u svemu, onda smo dobro prosli.

Comment

Working...
                                X