Zene u za volanom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MissFunny
    CBC Član
    • 15.09.2006
    • 13

Originally posted by TAZZ
    Zena mi doshla na ideju....

Da bi joj ipak mnoooogo lepo stajao SAAB Aero...

Kaze mnogo joj se svidjaju sedishta i Felne...

Ha

Joj...

Kaze da joj se svidja kad ubrzava, pa kad pusti gas, a auto "KINE"

Ja: pa tako ce da troshi i celih 14-15 litara...
    Ona: Nije bitno, ali lepo kija!

Imam monstruma pored sebe!
    Ja mora da sam prespavala ili sam mese?arila kad sam ovo govorila!
    i to shto kazesh... mojoj za SAAB treba 7 metara... da se uparkira u rikverc...
    Zanimljivo....., verujem da ?e i tebi biti isto toliko sutra kad budeš menjao gume, menja?, TURBINU................

Comment

• Vladd
      CBC Senator XXL
      • 09.07.2006
      • 581
      • NBG

Au

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Uf, dobro je sto moju zenu ne interesuju kola, inace bi bilo

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

i moja kad vidi neko njesra kaze "kladim se da je zena", mada ni ona nije imuna na bisere...

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

sta znam ja sa mojom nemam problema sto se tice voznje...dok smo u srbiji ona dobije vise kazni za brzu voznju nego iko...
            ima jedna anegdota sa mojom zenom...pre par godina smo bili na odmoru i ona je vozila ,u autu moji baba,deda,i klinci...na putu parkirana patrola policije...moja zena ti lepo pred njima okrene auto i nastavi da vozi u suprotnom pravcu...policajci za njom ,dobar dan ,dobar dan,zasto vi bezite od nas,daj papire bla bla ...znate sta im je odgovorila?
            SMUCI MI SE DAN KAD VAS VIDIM....
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• miura
              CBC Senator
              • 18.10.2006
              • 227
              • Lazarevac

Jutros ulazim u grad, vidim sme?ari stali s kamionom na sred desne trake i kotrljaju kontejner... Prilazim na 50-ak metara kad iz bo?ne ulice iza sme?ara izle?e yugo, oble?e kamion i pravo na mene . Vidim plavuša za volanom i motam desno a ona po ko?nici (valjda se utronjala kad je videla koliki mi je - mislim auto ) i zamalo da pokupi kontejner sa sve gancijima... c c c ...
              Odmakao sam dobrih 200m a ona je još bila na istom mestu. Pomislim da se vratim da je odvezem gde treba al' j_biga neispavan iz tre?e smene...

Naravou?enije:
              Tehni?ar se postaje a veli?ina se ra?a...
              Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

Kaze da joj se svidja kad ubrzava, pa kad pusti gas, a auto "KINE"

Ja: pa tako ce da troshi i celih 14-15 litara...
                Ona: Nije bitno, ali lepo kija!
                snimi na CD zvuk blow-offa i prikopcaj radio na neki eksterni zvucnik. ima da "kija" a bice jeftinije
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• boris58
                    CBC Veteran
                    • 19.02.2007
                    • 196
                    • Cacak

Originally posted by Williams
                    Imao sam priliku da se vozim sa zenama koje voze bolje od 90% muskaraca, da vidim devojku u H2 koja sa punim gasom ulece u rikverc u parking mesto u Strahinjica Bana koje je malo vece nego knap. Da je vise takvih, guzve u gradu bi bile znatno manje.
                    Da nije sa CA-88888 tablicama?
                    par puta sam video doticnu na delu -
                    mnogo fino vozi

Comment

• boris58
                      CBC Veteran
                      • 19.02.2007
                      • 196
                      • Cacak

Hmm, a sad malo vise o temi ...
                      malo me nerviraju teorije o pseudo fizicko\psihicko\gnostickim nedostacima kod zena koji ih sprecavaju da postanu normalne, a kamoli odlicni vozacice.

Sve to neodoljivo podseca na razne teorije, koje su nicale po americi, da su crnci nepodobni za intelektualni rad, da nisu dovoljno inteligentni za fine poslove ili da nemaju slop misica\kostiju koji bi im omogucio da rade sa finom mehanikom kao to to imaju belci ....

ufff
                      ajte ljudi, ako zbilja imate toliko zatucan nacin misljenja onda vam i nema spasa i verovatno besno posmatrate vozace "suparnickih" vozila da bi im besno trubili u slucaju da je zensko.

drago mi je da je @myokis dao solidan post, naucno potkrepljen.
                      .........
                      moja draga, koja ne vozi tolko cesto, al ipak naprav nekih 5-6k km godisnje, je dosta dsciplinovana (sem kad je rec o ogranicenju brzine-uziva u brzoj voznji), ima solidan osecaj o dimenzijama vozila i principu kretanja vozila. ali uvek pazi na sigurnost i generalno pazljivije vozi nego ja.

moja keva - polozila pre par godina, pravi sllicnu kilometrazu. prvih par meseci njenog vzackog iskustva sam se vozio pored nje (lagana obuka) gde sam po gradu panicno se drzao desnom rukom za drzac na vratima, a leom za rucnu kocnicu, povremeno pustajuci nesto od toga da bi pomerio volan inace to mi je jedini pocetnik s kojim sam se osecao tako, a nije mi problem da pomazem pocetnicima...
                      danas ona vozi sasvim solidno, pazljivo, ne jurca, i dalje nema blage veze o mehanici, uljima, obrtajima .... al sam joj barem objasnio kako da tera auto uzbrdo, kako nizbrdo i da povremeno slusa motor.

dakle vecina osoba moze da se nauci da vozi, samo ako osoba pored njih ima dovoljno strpljnja i ako se ne ponasa kao sovinista ili licni boziji vozac.
                      ipak najcesca situacija kod nas je da porodica ima 1 auto, koje vozi uglanom muz, koji se ne oseca sigurno kad ga drgi voze, pogotovo ako je to njegova zena ili cerka, sin normalno mora da nauci da vozi negde sa navrsenom 1 godinom zivota ...

Comment

• AreOut
                        CBC Senator XXL
                        • 22.07.2006
                        • 590
                        • Zabjelo

Znas kako baki kad te 2 puta zveki zena pocinjes da zazires od njih...jbg ko se o mlijeko opece i u jogurt duva
                        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• GT
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2006
                          • 337
                          • Beograd

Slazem se da ne treba generalizovati nista, ali neke stvari definitivno ne idu u skladu sa prirodom!

Video sam nekoliko zena koje voze bolje nego neki muskarci, mislim da to nema neke veze sa polom uopste vec sa interesovanjima pojedinih osoba! E sad posto su zene drugacije od muskaraca tako ih i drugacije stvari interesuju, a to je retko kad tehnika, mehanika i elektronika, kao sto ima malo manje muskaraca koji vole da stavljaju karmin na usne, a ako cemo po biologiji muske od zenskih usana se ne razlikuju ama bas nipocemu!

Definitivno da postoji taj neki genetski minimum koji je isti i kod zena i kod muskaraca, ali socijalne prilike, pomalo i genetsko nasledje koje nosimo kao pripadnici ovog ili onog pola dosta nas usmeravaju kropz odrastanje i sazrevanje kakvi cemo biti i sta ce nas interesovati u zivotu!

Tako da je zakljucak moje price samo u nacinu razmisljanja muskarca i zene i da je stvar samo licnih afiniteta! Da se kojim slucajem situacija promeni preko noci i odjednom zene pocnu da vole automobile i voznju potpuno sam siguran da bi bile bolji vozaci od muskaraca koji bi eto promenjeni preko noci zeleli da se sminkaju ili nose cipkaste carape!

Ovo naravno ne vazi za sve, definitivno ne za stvari vezane za snagu muskarca i zene koje nisu iste i fizicku sposobnost jednog i drugog pola za neke stvari, ali to ovde nije tema...
                          "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Ne pricamo o tome da su zene psihofizicki inferiornije i nesposobne da voze automobile. Pricamo o tome da, generalno, ne umeju da voze. A razlozi jesu i evolucijeske i drustveno-vaspitno uslovljene prirode.
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

Meni se prosle godine jedna zena od 40-ak godina spucala u zadnji deo auta. uletela mi guska u gepek Kad je udarila ja sam izgledao otprilike ovako , a akd sam video zadnji deo auta ovako- .

A ja STAJAO na semaforu i uopste nisam naglo zakocio da bih stao, nego bas lagano i taman stanem i stojim par sekundi i samo cujem buum

I na kraju sta je bilo, kaze pricala mobilnim i zanela se, kasno je pocela da koci i nije dovoljno jako pritisla kocnicu a bila je nizbrdica...

srecom nije bilo nista ni njoj ni meni, ali rasturila mi zadnji deo auta. doduse udarac nije bio toliko jak pa mi je auto bio u voznom stanju, ali morao je kod limara i lakirera na opsezan zahvat najgore od svega je sto su ulicu u tom trenutku prelazila neka deca, da je jace udarila ili da ja nisam jako stisnuo kocnicu ko sto jesam ili da je vozila neki tezi auto mogla je da me nabaci da moj auto udari neko dete pa da me ne opere ni dunav ni sava. ali srecom sam stao malo dalje od pesackog, a i vozila je jugica, plus sam ja stao na kocnicu.

i takodje srecom tad jos nisam bio kupio ovu omegu, da mi je u nju udarila poludeo bih.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                                - 42 -
                                • 03.02.2005
                                • 2235
                                • Novi Sad

Originally posted by boris58
                                Hmm, a sad malo vise o temi ...
                                malo me nerviraju teorije o pseudo fizicko\psihicko\gnostickim nedostacima kod zena koji ih sprecavaju da postanu normalne, a kamoli odlicni vozacice.
                                Prvo sviram, onda j... majku žensku (i 96% slu?ajeva budem u pravu), a u drugom slu?aju (na osnovu tablice) mesne pripadnosti (u mom kraju naj?eš?e sombor i ruma) i/ili taksisti?ku neispravnu.
                                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                                11.04. 0:12 #2
                                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                                X