video sam neki dan u visnjickoj plavu devojku koja se sminka gledajuci se u retrovizoru, a levom vozi super vele slalom ko ingemar stenmark, jako sigurno. crvena korsa, nova, 1.4
Zene u za volanom
Collapse
X
-
Svi misle da muskarci zbog superiornosti (bla bla jaci pol ovo ono) misle da zene ne treba da voze...
E to nije tacno, zene su u 95% slucajeva neopreznije od muskaraca. To sto one voze duplo sporije i navodno gledaju svaki 5 sek u retrovizore nije zbog njihove opreznosti, sam sam imao priliku da vidim kako jugo seta sa desne u levu stranu i nagtrag dok doticna gospodjica istresa celu torbu na suvozacevo sediste da nadje ruz i posle ga isto tako gledajuci u srednji retrovizor nanosi... E sad da li je to normalno???? Jednostavno(naravno cast izuzecima) zene su opasnost na putu...A i naucno je dokazano da zene razlicito sagledavaju situaciju, i da se ne snalaze najbolje u haoticnim situacijama(kakav je i nas saobracaj jel da..).
Comment
-
-
Hmm, a sad malo vise o temi ...
malo me nerviraju teorije o pseudo fizicko\psihicko\gnostickim nedostacima kod zena koji ih sprecavaju da postanu normalne, a kamoli odlicni vozacice.
Sve to neodoljivo podseca na razne teorije, koje su nicale po americi, da su crnci nepodobni za intelektualni rad, da nisu dovoljno inteligentni za fine poslove ili da nemaju slop misica\kostiju koji bi im omogucio da rade sa finom mehanikom kao to to imaju belci ....
ufff
ajte ljudi, ako zbilja imate toliko zatucan nacin misljenja onda vam i nema spasa i verovatno besno posmatrate vozace "suparnickih" vozila da bi im besno trubili u slucaju da je zensko.
Comment
-
-
a jel znate da u svakom trznom centru u austriji u garazama postoje mesta za parkiranje za zene i muskarce...i to je lepo naznaceno i parking mesto je sire od onog mesta za muskarce
a znate zasto se zene parkiraju na parkingu za zene?
da ne bi ostetile aute koje voze muskarci"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment