Zastava je i dalje "IN" na balkanu :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Zastava je i dalje "IN" na balkanu :)

Jesam li ja lud ili????

http://www.zastava-info.co.yu/detaljnij ... _lucic.htm
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Od svog osnivanja, daleke 1853 , ZASTAVA izraduje sofisticirane proizvode primenom naprednih tehnoloskih procesa projektovanja, proizvodnje i pružanja postprodajnih usluga kupcima. ZASTAVU cine visoko profesionalni i obrazovani kadrovi koji poseduju specijalisticka znanja potrebna za proizvodnju kvalitetnih i pouzdanih vozila.
    obratite paznju na sofisticirane
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Sada je definitivno dokazao da je vidjen za psihijatriju.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Svaki ciga svoga konja hvali, uvek bilo i bice.
        Naslucujem u kom ce smeru otici ova tema a ukoliko se desi permanentno je brisem.
        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Odradjen je dobar PR... Treba uciti!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

Hocu da skrenem paznju samo...

Meni text deluje kao iz onih reklama sa naivnim domacicama i kucnim megaaparatima na tv prodaji... Kao, porucite odmah, dobicete besplatno pripremu za air-bag u volanu

Kao da smo svi maloletni u zemlji a i sire na Balkanu
            Da 'i palimo?

Comment

• zola_
              CBC Senator XXL
              • 24.06.2006
              • 319
              • Novi Beograd

ovo sa zenom je kao iz reklame "everybody needs a yugo sometimes"...
              yugo cabrio za prve dane proleca... proradio mi je stomak kada sam ovo procitao

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

Jel' neko gledao vesti na B92 sinoc?

Neki lik, asistent na nekom fakultetu u Bg kupio novu Floridu In, iznosio svoje utiscke o autu... Nekih 200 m po izlasku iz prodajnog centra, znachi NOV auto, mu se odlepi ona vrecica oko ruchice menjecha, rukohvati, prekidachi za zakljuchavanje vrata krenu da otpadaju, nakon 8000 km rikne motor, menjach stalno "krchi" pri shaltanju, boja otpada sa auta, znachi HOROR... Zhalio se chovek na josh svashta neshta...

A onda pitaju nekog iz tehnichke sluzhbe Zastave kako je to moguce: "...takve probleme reshavamo pod garancijom, uglavnom se radi o manjim tehnichkim problemima, menjachki sklop ili manji propusti u tehnoloshkim procesima, svaki servis se sprovede u zagarantovanom roku od 28 dana..."

Ej, breeee, pa, josh i garanciju daju na te automobile?! Ako je njemu "menjachki sklop" "manji tehnichki problem" mogu tek da zamislim kako tretiraju ljushtenje boje i otpadanje svih ruchica, rukohvata, prekidacha...sa NOVOG auta A lik iz Zastave totalna opushtencija, kao da ne pricha o NOVOM autu, koji je upravo sishao sa proizvodne trake?!?

E da, zamalo da zaboravim, najzheshci gaf Ovaj lik sa Floridom pozove ove sa B92 da sednu u auto i udju u onu automatsku auto-perionicu. Kad je pochelo prskanje po autu krene da prokishnjava Florida po kederima vrata

Najkriminalniji je bio zvuk iz auspuha Floride na leru, Kragujevachki Harley-Davidson

Krimi...
                http://www.bmw.tv

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Kišovita i nestabilna "florida"
                  26. oktobar 2006. | 07:37 | Izvor: B92
                  Beograd -- Oni koji se odluče da kupe automobile Zastave, mogu očekivati razne probleme, korisnici nezadovoljni servisnom službom.

U fabrici automobila iz Kragujevca željno očekuju da počnu da sklapaju "zastavu 10", odnosno nekadašnji "fijat punto". Do tada će proizvoditi uvek popularne modele "juga" i "floride?. Međutim, mnogi vlasnici tih automobila ukazuju na probleme prilikom korišćenja.

"Zastavu ?floridu? sam kupio krajem decembra prošle godine i još uvek je pod garancijom. E sad, kakve probleme imam... Odakle da krenem. Pa, čim sam izašao sa parkinga, recimo 200 metara, ispao je deo koji je povezan na menjač?, priča Dejan Šegan, asistent na Hemijskom fakultetu u Beogradu.

On je naveo da jedna od vrata na kolima ne mogu da se otvore, a da pri odlasku u autoperionicu voda curi u unutrašnjost vozila. "Nisam platio da mi motor radi do 8.000 km, niti da mi menjač 'crkne' na pet, i još da prokišnjava, da otpada farba, mislim da se vrata ne otvaraju, zatvaraju", kaže on.

Slaven Soldo, rukovodilac putničkog servisa u firmi Zastava promet, kaže da dobijaju standardne reklamacije za vozila: "Zna se desiti neotvaranje vrata, nekad da zablokira, neka sitne stvari koje otklonimo jako brzo."

"Desi se ponekad motor, neka sitnica na menjaču, i to su stvari koje obično čekaju dvadesetak dana, jer je malo procedura i takva, ali u 99,9 odsto se ispoštuje sve u zakonskom roku od 45 dana", kaže on.

Međutim, Dejan Šegan kaže da odnos servisne službe u Zastavi odslikava tu firmu: "Uopšte i ne znam koga sam dobijao, zapravo i nisam dobijao. Od te servisne službe ja sam dobijao sekretarice kroz jedan period od tri meseca, po sistemu: 'Šef je zauzet, šef na godišnjem odmoru, šef je valjda ponovo na sastanku...'"

To je potvrdio i poziv direktoru postprodaje u kragujevačkoj Zastavi, gde se javila sekretarica i rekla: "Najbolje bi bilo da se vi javite sutra. Zato što stvarno danas ima puno sastanaka i ja ne znam kada će to da se završi. I njegov zamenik je na sastanku."

Comment

• ssteva2206
                    R.I.P. CBC Drug XXL
                    • 22.04.2005
                    • 106
                    • Beograd

1. Ludo me zanima, koliko para je dobio Dejan Lucic za ovu reklamu. Pretpostavljam jaaaaako mnogo. Posto se ugled i reputacija lako i brzo gube.
                    2. Zasto ljudi jos uvek kupuju nova zastavina vozila?????????

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

zato sto su mnogo jeftina...imaju neku garanciju..i sve sto moze da crkne na njima nevredi vise od 400 evra.
                      nadam se da ce sa zastavom 10 krenuti mozda neki novi period i da ce konacno Fiat "progutati" zastavu,kao sto je Reno Daciju.. pa da sa prave kakvi takvi jeftini ali ipak moderni automobili...
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Mene nesto drugo brine.Naime znam da ludake zbog prepunjenosti ludnica pustaju da se slobodno setaju okolo ali mi nije jasno ko im daje dozvolu da se pojavljuju u javnosti i daju izjavu za medije.

Comment

• Dren
                          CBC Senator XXL
                          • 24.08.2005
                          • 1068
                          • Sarajevo

Da nije ovaj Dejan Lucic reinkarnacija Milica od Macve ??? Utripovana prica mi lici na njegove...

Umjetnici su to, najtuznije je sto on to mozda zaista i misli... Da su bar pare u pitanju shvatio bih, ali...

A za Z10 se samo nadam da se nece proizvoditi u Kragujevcu, bar ne sa ovom postavom od direktora pa sve do cistacice... Dok je 'sarafaju' u Torinu i dovoze i licice na nesto, ako pocnu da je prave umjesto Floride na traci, slijedi 'potop', barem u praonicama...

Comment

• g60
                            CBC Senator XXL
                            • 20.10.2006
                            • 1011
                            • Vrachar je majka ;)

Sve govori ona scena kada onom jadniku curi voda u kabini nove floride na sve strane u perionici

Comment

• jaksa
                              CBC Senator XXL
                              • 23.10.2004
                              • 701
                              • Novi Beograd, SC

Ja sam vec pisao (u zakljucanoj temi ) o iskustvima sa Floridom In L.
                              Ponavljam i ponavljacu uvek, ko da pare za Floridu, iste je bacio.

Comment

Working...
                              X