A sta sve nije kod nas obmana?
Sednem u kola posle 3 dana i akumulator prazan? A vec jedan zamenjen u garanciji i dobijen nov, znate da pricam o Black Horse - u...
Da li je to obmana kada ja moram da nosim opet u servis da reklamiram i da ne vozim 3-4 dana zato sto sam kupio domaci proizvod?
Koji ne moze ni godinu da sastavi? A za iste pare imam BOSH akumulator sa 2 godine garancije u metrou?
Jel to ono kupujmo domace da te za*je@bemo?
Neka hvala vise... Bosh i nema da se zezam sa nosenjem akumulatora i cekanjem istog dok oni pokusavaju par dana da ga izbajaju da me skinu sa k.
Pozdrav.
Ma oni nas je*b@u godinama kao stoku! Videli su da mogu opusteno i udri po narodu! Kada mi propadamo, vala i vi cete sa nama.
Ja se secam keca novog davne 89 koji je ceo bio krivo sklopljen i bez pola sitnih delova koje ni ne vidis odmah- oni lepo krali!
kada podignes auto, ti se slikaj!
Cale stoji i kaze... Trebalo bi ga skoro celog rasklopiti i opet upasovati... Ovako ne ide
Beda komunizma iz istorije, vampir danasnjice... Koji pije krv sa polupolomljenim zubima...
Sednem u kola posle 3 dana i akumulator prazan? A vec jedan zamenjen u garanciji i dobijen nov, znate da pricam o Black Horse - u...
Da li je to obmana kada ja moram da nosim opet u servis da reklamiram i da ne vozim 3-4 dana zato sto sam kupio domaci proizvod?
Pa mozda se desilo, eto mom burazeru se desilo da je u 2 godine promenio bas 3 (hvaljena) bosch akumulatora, ja sam ih licno nosio na servism, fala bogu cetvrti dobro radi...Servis ih je bio prepun na reklamacijama, i sta bi ja sad iz toga trebao da zakljucim...?!
Inace i ja u kolima imam bosc akomulator i mene dobro sluzi...
Kako se samo iznenadio kad je saznao istinu, a jos ga prodavac ubedio da je to VW ali da na ventil dekli ima Skodin znak.
Pa to je skroz u redu, na feliciama je i stajao skodin znak, tek od fabie stoji i znak VW, ali je opet na poklopcu motora znak skode...
Nije to bas kao kod dacie da stoji renault znak ispod haube...
Ja licno bih uvek kupio pre novog Juga (pardon KOral IN) nego floridu. Sto je rekao jednom prilikom caletov vozac (kada je Audi bio kod limara pa je dosao Floridom iz rezerve) posle voznje fFloride - "Jugo i moze da bude auto ali Florida nikada". I u pravu je - kao da je projektovao Dr Frankenstein - kombinacija najgorih delova Z101 i Fiata Tipo (sem Fiatovog 1.4 motora koji je ok) i inventivnosti nasih "inzenjera."
Skolsko primer loseg auta. Jadan li je Djudjaro koji je to dizajniraoi (prilicno dobro za tadasnje prilike).
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Imate na onom uzasnom sajtu i kontakt telefone i mailove pa...
B. hors imam vec preko 10 godina ( razne modele). Kada se pojavio, valjao je! Znam ljude kojima je drzao i po 7 godina na kojekakvim ladama i sl... E onda su smislili ne znam - silver power, dark power, gold sucker.....
Sve u svemu, kada ga otvorim gore da proverim nivo u njemu a ja vidim da se celije raspadaju u njemu i meni nije jasno kako one izdrze jos godinu dana!
A kad ga odnesete na servis, on isprazni kiselinu pa pod pritiskom crevom ispere svaku celiju i ocedi nadajuci se da ce taj trulez koji ga je doveo do kratkog spoja otici... Onda opet sipa kiselinu i moli boga da si blizu istek garancije...
Jednom recju, Zastavin auto + B. hors akomuljator + tigar gumaye = provalija ODMA!
Tesko da se ja mogu nazvati ljubiteljem domace autoindustrije, ili cak , domace industrije uopste , ali Tigar gume ne zasluzuju da se trpaju u isti kos sa navedenim artiklima.
Comment