Sto se Punta tice, ne treba ni da ga proveravas... Motori su veciti. Odvedi ka kod trapadzije da ga podigne i pogleda trap, ako je tamo sve ok, onda je i auto ok... Samo da nije odvaljen, kupi i vozi, pogotovo ako ima plin, a vecina ih ima, a ako nema plin ti je oko 300-350eur. Ja sam s Puntom Mk1 presao 200K km i bio je kao nov. Vozi dve-tri godine, prodaj i kupi nesto vece.
Auto oko 3000 evra
Collapse
X
-
Kupi Daewoo Nexiu 1.5 16v sa plinom, 97. ili 98. godište. delovi pasuju od kadeta suze pa su extremno jeftini. limarija je odlična, ne rdja uopšte. opreme ima pun Qrac za tu klasu automobila. motor potiče takođe od Opela ali je savremeniji od kadetovih, ima 90 KS i jako lepo vuče. nije bučan osim pri višim obrtajima kad počinje prijatno da reži. motori prelaze po 300k km bez problema. ako i nema plin ima metalnu granu pa ugradnja nije skupa. auto je dosta udoban, mnogo udobniji od kadeta. zvučna izolacija je dobra. u odnosu na punto 1, nexia je auto! znam jer sam vozio i jedan i drugi. osim toga imaš brdo majstora koji rade kadete, svaki od njih će znati i nexiu da ti održava. takođe ne moraš uopšte da se brineš da će ti ga neko ukrasti, daewoo se jednostavno ne krade.auto je pouzdan, mog komšiju koji ga ima za 150k km nikada nije ostavio na putu.
Comment
-
-
Po mom iskustvu, masa automobila, gotovo redovno "ostavlja ljude na putu".
Da ne navodim primere, u zadnjih dva meseca, jedno sest "ozbiljnih" automobila je "ostavilo" svoje vlasnike, istina samo je Polo (2004), "ostao" na parkingu, ni makac.
Ne racunam moj krs, koji me je u zadnje 2 godine cetiri puta izdao, kvarno, onako kurvinjski...
Comment
-
-
Originally posted by ZlocaA renault 19?
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=14157
Za proveru Punta ... ma,da li ko radi u subotu popodne uopste?!?
@Marko001 ti daje solidan savet za Daewoo.Obrati paznju i na Espera.Ovde u PO videh neki dan jednog 1.5 '95. za 2.950e ... to je prvi samostalni Daewoo projekat,opet na bazi Opela(dosta mehanike pashe od Opela).@dvv bi mogao jos malo da te uputi,recimo,oko te marke.
Comment
-
-
Renault 19 je super auto, ali ovaj primerak nije. Ima neki "levi" prednji branik, sto znaci da je bio negde odvaljen.
Ako bas ne mozes da odolis necem brzom onda bolje uzmi Tipo Sedicivalvole, auto je kvalitetan, ne rdja, ide izvanredno, ima 5oro vrata i moze lako da se odrazava. Ima jedan solidan na na nekom od ovih sajtova za polovnjake, kosta nesto preko 3000...ali zato trosi...
Ipak, mislim da je bolje uzmes nesto mirnije, ovaj Puntic deluje kao solidna ponuda.
Comment
-
-
Ako se zakacis za Daewoo, dobra preporuka je i Lanos. I on se moze prilicno jeftino naci, a gotovo svi su u dobrom stanju. Ja vozim Daewoo Nubira Mk.2, pa ako ti treba preporuka za radnju za delove ili majstora, tu sam... Auto mnogo dobro ide, jeftino i lako se odrzava, trosi dovoljno malo, a ja ga vozim kao da je tudji...
Inace, Lanos ti je najisplativija kupovina.
Comment
-
-
@prolupator,to i ja kazem ... mada Lanos za 3.000teska posla,cini mi se.Lanosa i Nubiru 1 tesko da ce uzeti za manje od 3.300-400 a da nije kanta.
Evo i @vujadina sa dobrim misljenjem za Tipa.Pride,kazu da je Tipo II dosta bolji auto od Tipa I.
Punto I 1.2,solidno ako je sacuvan i ako ti nije premali,mada za 3k ...
Comment
-
-
Punto je tako prostački auto da tu nema šta da se održava. Za grad i kraća putovanja je najbolji. Cena održavanja je takva da ga smatram najboljim izborom za grad i okolinu....Veličina auta je druga stvar.
Comment
-
-
Moze se reci da nema punta za 3000. Gledao sam nekoliko komada, sve to iscukano, curi ulje, sa raznim problemima tipa "zaglavi mu gas ako ga stisnes do patosa, verovatno treba da se podmaze sajla".
Na kraju sam uzeo reno 19 od mate16v, ne znam da li je i na ovom forumu. Ima neke stvari da se odrade, ali polako, jedno po jedno valjda cu ga dovesti u stanje kakvo ja hocu.MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Ako ti trebaju delovi za francuza , znas koga da cimas pozJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment