Kad sam ja bio mali učili su me u školi da se ne sme bez pomeranja auta ostati na jednom parking mestu. Takvo je tumačenje bilo. Znači ne u zoni nego na parking mestu. Da bi to obezbedili škrabali su onom vulkanizerskom kredom na točku imitirajući sat pa je lakim uvidom znao kad si došao i da li si pomerio auto posle tog vremena. Onda ili pomeriš auto pa uplatiš ponovo ili ga preparkiraš na drugo parking mesto.
Mislim ne postoji veća glupost od toga da ja odem u BG radi nekog posla pa onda u toku razgovora o gradjenju 40 hidrocentrala kažem "ajd sačekajte da se provozam pola sata i dolazim..."
Druga hipotetička situacija je da ima slobodnih parking mesta ali oni ne mogu da uzmu pare jer se ti vozaš pola sata... Daklem parking je u pitanju a ne zona.
kako će tumačiti to je jasno....
Mislim ne postoji veća glupost od toga da ja odem u BG radi nekog posla pa onda u toku razgovora o gradjenju 40 hidrocentrala kažem "ajd sačekajte da se provozam pola sata i dolazim..."
Druga hipotetička situacija je da ima slobodnih parking mesta ali oni ne mogu da uzmu pare jer se ti vozaš pola sata... Daklem parking je u pitanju a ne zona.
kako će tumačiti to je jasno....
Comment