10 Najmocniih Supri...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline GT-R
    CBC Senator XXL
    • 13.02.2005
    • 806
    • Chicago - My Kind Of Town

Eh sad....pa ako neko exploatise SUpru..ro su Ameri..da nisu mozda evropljani
    Ozbiljno..ovde recimo isto...nema ih mnogo..ALi dok sam ziveo u NY-u...bas dosta...Svakih nekoliko dana sam vidjao po jednu.

Comment

• Karbo
      CBC Senator
      • 16.02.2006
      • 225
      • Sydney - Land of Downunder

Originally posted by Skyline GT-R
      Eh sad....pa ako neko exploatise SUpru..ro su Ameri..da nisu mozda evropljani
      Ozbiljno..ovde recimo isto...nema ih mnogo..ALi dok sam ziveo u NY-u...bas dosta...Svakih nekoliko dana sam vidjao po jednu.
      Heheheeee sta bi tek rekao za Sidnej ili Melburn. Ovde u mom kraju (juzno od Sidneja) ih je do skoro bilo sigurno 10-tak na dan. Ladno si mogao vidijeti po 10-tak raznih modela Supre dnevno (mislim na MKIV modele).
      Zao mi je sto prosle godine nisam snimao Supra Cruise kad su dolazili kod nas na (South Beach) plazu. Bilo ih je oko 50-tak. Ludnica!!!
      I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
      a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
      It will take your breath away!!!
      by David E. Davis

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Ako se gleda zadnja generacija Supre (1993-1998) njih ima jako malo u Severnoj Americi. U tih 6 godina proizvodnje Toyota je prodala samo ~12,000 Supri. Jako mal broj.

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Meni je to sasvim korektan broj.

Comment

• Skyline GT-R
            CBC Senator XXL
            • 13.02.2005
            • 806

Originally posted by Horsepower
            Ako se gleda zadnja generacija Supre (1993-1998) njih ima jako malo u Severnoj Americi. U tih 6 godina proizvodnje Toyota je prodala samo ~12,000 Supri. Jako mal broj.
            Auto sa Toyotinim znakom, po ceni Porsche-a, i to jos pre 10-12 godina...- fenomenalna cifra.

5-6 Supri, u proseku SVAKOG dana za taj period se prodavalo u Americi.

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Svega 2,000 vozila godisnje po ceni od $31,000 (za osnovni model) i $40,000 (za twin-turbo model) je poprilicno mala cifra. Danas postoje exotic auti koji su 4-5 puta skuplji pa se prodaju priblizno tako.
              Toyota sigurno nije mislila da je to zadovoljavajuca prodaja cim su prestali da prodavaju Supru u Americi posle 1998, a nastavili su da je proizvode u Japanu do kraja 2002.

Ali da neidem vise u off-topic.

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

A ti kažeš da se Supra pravila i prodavala bilo kome, sve do 2002? Nisam taj podatak čuo do sad.

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

Originally posted by Bane?
                  A ti kažeš da se Supra pravila i prodavala bilo kome, sve do 2002?
                  Kako si dosao do tog zakljucka? Kazem da je proizvodnja u Japanu nastavljena do 2002, a da se prestala uvoziti u Ameriku posle 1998.

Nije se sigurno prodavala bilo kome, samo je odredjena grupa ljudi mogla priustiti Supru.

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

...što će reći da je i tamo zvanična prodaja prestala 98 ili eventualno 99 ili nisam u pravu?

Comment

• Horsepower
                      CBC Senator XXL
                      • 29.12.2005
                      • 2000

Neznam sta je bilo u Japanu. Procitao sam da se Supra pravila u Japanu do 2002 pa predpostavljam da se i prodavala u Japanu do 2002.

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

To sa suprom ima zajednicko samo lim, nista vise.

Comment

• Skyline GT-R
                          CBC Senator XXL
                          • 13.02.2005
                          • 806

Supra se proizvodila DO '98 (i u JP i u US).

@Horsepower...batali PLEASE vise te tvoje price o prodaji.Uopste me NEINTERESUJE koliko je ko i sta prodao.Pricamo o KVALITETU i SNAZI jednog auta...koliko i STA moze da pokaze.O tome koliko je i dan danas mocan i koliko vredi.
                          Uostalom, sam si reko da je imala posebnu grupu kupaca.

Jbg, sad bi svi da je imaju, ali se nikom ne placa 40-50....100k+ dolara za dobro ocuvanu\tuniranu Supru.

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Kad se prica koliko Supri ima na ulicama danas onda se mora prodaja spomenuti jer je prodaja odlucila broj Supri na ulicama danas. Ja hocu samo reci da ih nema mnogo. Nista vise.

Gledao sam istoriju Supre po netu i na dosta mesta pise da se proizvodila u Japanu do 2002, a da se prestala izvoziti u Ameriku 1998.

Comment

• sagitarius
                              CBC Početnik
                              • 08.06.2007
                              • 4

Supra ....super

E, odusevili ste me sa Suprama! Pricao sam ovde ljudima o jednoj takvoj i svi me gledali kao cudaka, kao Toyota i sportski auto, gde to ide zajedno...U stvari jos davne 1990 ziveo sam par godina u USA i igrom slucaja vozio tri meseca jednu Supru, model mislim 1985 ili tako nesto, koja je bila pravi monstrum. Moj kolega, Franscisco Tausk, kupio ju je polovnu ali mu se ubrzo majka u Argentini tesko razbolela, pa je morao hitno kuci. Meni je ostavio da je vozim i staram se o njoj jer se bojao kradje. Ja kreten makar jednu sliku da sam napravio s njom! Svejedno, nisam tri meseca izlazio iz nje. Bila je nabudzena, uzasno brza i fenomelalno povozna. Muzika fantasticna, sedista aktivna sa 12 motora...strava. Kakvi Porsei...U blizini San Diega postojalo je nekoliko puteva u izgradnji gde se drustvo skupljalo uvece i gde se vozilo na milju, pa ko brze stigne. Moram da priznam da su tamo Honde carovale, ali dolazak ove Supre sve je stavio na pravo mesto...Najlepsi i najbolji auto ikada, bar za mene. Ovde u Beogradu ljudi nisu imali pojma ni da postoji, a Dragan iz Boleca, inace ljubitelj Supre, jedini je odmah znao na sta mislim kada sam je opisivao. Cuo sam se skoro sa Panchom. Supra je otisla u vecna lovista nakon 300.000 milja. Svaka joj cast.

Comment

• Skyline GT-R
                                CBC Senator XXL
                                • 13.02.2005
                                • 806

Re: Supra ....super

Originally posted by sagitarius
                                E, odusevili ste me sa Suprama! Pricao sam ovde ljudima o jednoj takvoj i svi me gledali kao cudaka, kao Toyota i sportski auto, gde to ide zajedno...
                                Jos jedan ljubitelj Supre.Svaka cast.Volim kad ljudi znaju sta je potencijal

Naso si u Srbiji da pricas o Supri (sala)

Supra je prelepa i nenormalno mocna.Jbg..pravljena je da to i bude.Inzenjeri iz Toyote su hebenop dobro odradil poso sa 2JZ masinom.

To sto si vozio je MKIII Supra.Takodje dobar potencijal tuning-a ali...kod MKIV je to odvedeno do savrsenstva I posle ovoliko godina nema joj ravne.Jako ladko se tunira, prilicno jeftino...a motoru nikad dosta snage

Konstantno se pitam...kako od svih tih ljudi u Srbiji koji imaju para za dobre aute...nema MAKAR JEDAN normalan ( ) ko ce da kupi Sky-a ili Supru i uneredi sve do jednog na Balkanu.
                                Kapiram da je BMW, MB i VW "tatko na mafiju" kad je o balkanu rec ali...valjda ima i onih kojima je snaga i kvalitet bitan.Neznam...

Comment

Working...
                                X