Nalepnice protiv kradje auta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Originally posted by ilkebgd
    I ja mislim da je prekidac dobra fora, a 2 prekidaca pogotovo. A gde ti je drugi prekidac bio i sta je on prekidao??
    Jedan je prekidao kompletnu struju u kolima, dok je drugi bio vezan samo za pumpu. Kasnije sam isao logikom: sta bih ja, da sam lopov, pomislio da udjem u auto i da uopste nema struje. Verovatno bi mi odmah palo na pamet da negde postoji prekidac. Ali, ako sve radi, vergla, a nece da upali, verovatno bih pomislio kako nema goriva ili nesto slicno. Zato sam uglavnom samo iskljucivao onaj vezan za pumpu.

Taj prvi je bio neki koji se aktivira nogom i nalazio se negde kod kvacila na podu. radi se bas o prekidacu koji se namenski aktivira nogom. Ovaj drugi sam stavio na potpuno neskrivenom mestu. Mislim da je to jedan od onih koji je bio rezervisan za maglenke. Dakle, moj auto nije mogao da upali, ako se prethodno ne ukljuce "maglenke".
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Čiča
      CBC Senator XXL
      • 14.12.2005
      • 1621
      • Beograd, Vidikovac

Lik koji je patentirao onu mehanicku zastitu kada se prtisne kocnica svi tockovi blokiraju (mislim da je autoblokator) je takodje radio i zastitu da ti otkaci sajlu za otvaranje haube. Naravno da ti postavi rucicu negde grugo gde ti znas da je to. Realno, koliko cesto se otvara hauba2-3 mesecno??? A najveci problem jeste onima koji kradu da otvore auto i da dodju do motonog prostora te da pocupaju sirenu. Kada to rese sve je ostalo "relativno u miru i tisini"

Da ne pametujem, kao sto rece brick, rade se kola sa kojekavim cudesima, ali kombinacija iznenadi protivnika (mehanicka plus, neka ili vise elektor) zackoljica, u svakom slucaju otezava zivot i mozda moze da vam zadrzi auto kod vas.
      Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
      "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

"Sve sto moze da se zakljuca moze i da se otlkljuca" - oduvek bilo i zauvek ce biti.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• X9
          CBC Senator XXL
          • 28.06.2005
          • 3179
          • Wien-Sabac
          • RX-8 i X-9

ovo sve sto ste ispricali je veoma tacno....samo zaboravljati jos jednu situaciju...ako im je zaista stalo do auta,eto njih na dobro jutro pa ce te im dati i kljuceve i pokazati sve cake
          "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Bansha
            CBC Veteran
            • 09.01.2006
            • 101
            • Kragujevac

a da se ugradi skriveni radio lokator?
            Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.

Comment

• Ivvan