Bacio sam oko na jednog Fiat Punta iz 2002. godine, 1.9 dizel. Pa me zanima zna li neko koliko ovi motori prolaze, da li je pokazatelj dobrog stanja motora ( kao sto neki gledaju ) da podignem merac ulja dok motor radi i ako ne pusi tu da je ok? Ili kada skinem poklopac ulja ?
Auto ne pusta nikakv dim iz asupuha ni kada se vozi ni kada stoji...
Zna li neko opsti trend koliko prelaze ljudi na zapadu godisnje, da li je 30 000 realno ?
Ovaj konkretno za koji sam se zaintersovao je presao 100 000 ( i po fizickom izgledu za 4 godine tako i izgleda, cena mu je niza nego konkurencija pa se plasim da motor nije pri kraju... a u temama o kupovini polovnjaka nema nekih detalja o tome kako da prepoznam da li je dizel ok.
Unapred se zahvaljujem svima.
Auto ne pusta nikakv dim iz asupuha ni kada se vozi ni kada stoji...
Zna li neko opsti trend koliko prelaze ljudi na zapadu godisnje, da li je 30 000 realno ?
Ovaj konkretno za koji sam se zaintersovao je presao 100 000 ( i po fizickom izgledu za 4 godine tako i izgleda, cena mu je niza nego konkurencija pa se plasim da motor nije pri kraju... a u temama o kupovini polovnjaka nema nekih detalja o tome kako da prepoznam da li je dizel ok.
Unapred se zahvaljujem svima.
Comment