Koliko vam auto trosi (benzina)?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Khm...

X5 4.8is, ~25l u gradu, ~16l na otvorenom putu, ~24l na 200, max. speed preko 39l

Peugeot 206, ono malo sto sam ga vozio, doduse to je uglavnom bilo zestoko udaranje po gasu i to po gradu - oko 30l
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by TETAK
      Oktavija 1,9 TDI 66KW, na otvorenom 80 km/h u petoj 3,8 l/100 km. U proseku troši oko 4,5 l/100 km.U konstantnoj vožnji u gradu ide oko 5,2 l/100km, naravno evro-dizela!
      E jbg... Sve ove cifre mi deluju nestvarno... Kako postizes tako malu potrosnju... Mom prijatelju i kolegi u taxiju octavia u gradu trosi 7-8litara, a tebi 5,2.. Doduse kod njega je varijanta sa 110ks ali to mislim da nije toliko bitno.... Necu da kazem da izmisljas ali mi sve to izgleda neverovatno...
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• AreOut
        CBC Senator XXL
        • 22.07.2006
        • 590
        • Zabjelo

Pa ako nije guzva moguce je, dizeli u leru trose i do tri puta manje od benzinca vjerovao ili ne. Sto se vise vozi a manje stoji manja je i razlika u potrosnji
        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

Originally posted by 206
          X5 4.8is, ~25l u gradu, ~16l na otvorenom putu, ~24l na 200, max. speed preko 39l
          Mora da imas veliku glavobolju od gledanja u bord comp.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Od gledanja u bord ne, ali me zaboli svaki put kad svratim na pumpu
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Corrado 2.0 16v 136 konja po gradu od 13 do 15, na otvorenom nece ispod 10 da ide kako god ga vozio ne znam zashto.
              M3 e30 dok je vozhen po gradu 2.3 200ks od 15 do kolko ocesh...

I love my

Comment

• vedran
                CBC Član
                • 26.12.2006
                • 39
                • Beograd-center

Evo i ja sam se "ucannon-io" pa da se ukljucim: kad saltam na oko 2500 rpm I bas se obuzdavam da ga ne stisnem ni malo, mislim da je oko 11 L (eventualno, ali EVENTUALNO je mozda 10 umesto 11 mada sumnjam, nisam siguran), znaci skroz lagana voznja, penzionerska ali najbukvalnije. E sad, ostrija, ali I dalje normalna voznja uz cesci ostriji start sa semafora tipa prva-druga, u normalnim beogradskim uslovima saobracaja (koliko je to moguce) 13-14 L , znaci u prilicno zustroj voznji ali ne neko posebno cepanje. Uglavnom,onako kako bismo svi vozili po gradu, brzo al da nije suludo. Na auto-putu- 130-140 km/h oko 9-10 L. Inace BMW E30 320i

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Suza 1.4i 44kw po gradu sa normalnom nogom na gasu tu negde izmedju 8,5 i 10, a na otvorenom do 120km/h izmedju 6 i 7l/100km. S'obzirom da sam ugradio plin (radjeno u ACR) potrosnja istog se krece izmedju 10 i 15% vise nego benzina. Milina jedna da se vozis, jedino sto je matoro bre to!
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• CikaKure
                    CBC Senator XXL
                    • 14.08.2005
                    • 668
                    • Beograd

Pezo 406, 2.0, 1998 godiste.
                    Beograd 15l/100km (Banovo Brdo-Trg i nazad),
                    Beograd-Minhen-Beograd 8.8l/100km,
                    Beograd - Negotin - Beograd 7.2 l/100km, ovo poslednje probao bez aktivnog klima uredjaja, voznja izmedju 90-100 km/h na otvorenim deonicama.

Comment

• mirdza
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2005
                      • 2437
                      • Katowice (PL) / Banja Luka
                      • AGP / W126

Rover 200 1.4 oko 110KS - gradska 7,5-8, na otvorenom 7-7,5, auto-put 8,5,
                      max brzina 10l/100km
                      MB W126 280S - gradska 14-17, na otvorenom 9,5-12,5, max brzina 15l/100km
                      Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• monkey
                        CBC Senator
                        • 14.11.2006
                        • 286
                        • Porec, Hrvatska

opel signum 1,9cdti 120ks+chip
                        na otvorenom sa stedljivom voznjom cak i do 6.5l uspim spustit, normalna voznja oko 9, grad 12, a kad ga stvarno, stvarno stvarno tjeram onda oko 20+

Comment

• Vladd
                          CBC Senator XXL
                          • 09.07.2006
                          • 581
                          • NBG

A sta se ti guras sa tim dizelom, da se hvalis.

Lancer, motor 1,8, 90ks, karburator, na otvorenom 8L, u gradu preko 20. Mnogo "nezgodan" grad.

Poz.

Comment

• bigfoot
                            CBC Senator
                            • 13.04.2005
                            • 224
                            • Lower Hutt, New Zealand

Ajd' kada su krenuli naftasi da se i ja ubacim

Alfa 156 1.9JTD 110ks
                            u gradu oko 8l, kada se divlja zna ici i preko 9, a nemam zivaca da vidim koliko trosi prilikom penzionerske voznje . Na otvorenom najmanje je trosio oko 5l uz prosecnu brzinu 90-100km/h, a na autoputu uz prosecnu brzinu oko 150km/h oko 6,5l.
                            “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• Čiča
                              CBC Senator XXL
                              • 14.12.2005
                              • 1621
                              • Beograd, Vidikovac

Opel Vectra 1.8 16 kada ide na benzin sto je retko onda je potrosnja po gradu od 11-15 l, a na otvorenom od 7,5-9l
                              Ovih 15l je extrem, kada sam vozio zenu na porodjaj
                              Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                              "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• TETAK
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3034
                                • Čačak, Srbija

Nema razloga za filovanjem rezultata.U svakom slučaju kolika god da je potrošnja ja plaćam ceh.
                                Poenta je što ja ne vozim moju Oktaviju kao sav ostali normalan svet.Pošto imam tri auta na raspolaganju, Oktavija se nikad ne vozi u onom stani kreni režimu, pothladjena i na relacijama od po par km.Kad vozim gradsku vožnju to je ono vozikanje uz slušanje muzike, a ne trka oko posla.Dalje, u Čačku se auto i u gradskom režimu vozi dok vi u BGD uglavnom sedite u vozilima na semaforu, u kolonama i sl.
                                Na otvorenom putu pravim lepe proseke ali skoro nikad ne prelazim 3500 rpm(1,9TDI ima pun obrtni moment već na 1900rpm).....
                                Šta god da vozite, probajte ovaj način i bićete iznenadjeni.
                                PS, auto je uvek u super stanju(80000 km), ulje sintetika,aditivi se redovno koriste za gorivo,filter za gorivo i vazduh uvek novi, gume naduvane na 2,4 at.,gepek uvek potpuno prazan(nema čak ni prljavštine), čista aerodinamika bez spojlera, nosača i sl. dodataka.........
                                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                                X