Originally posted by Gtiboy
Koliko vam auto trosi (benzina)?
Collapse
X
-
-
Zanima me da li postoji neki servis u Beogradu koji popravlja plovke na rezervoaru za Folksvagen i Ausi goriva. Konkretno, ja imam problem sa lampicom za gorivo na Golfu II, synchro, 4X4.
Moze li neko da mi pomogne?
Bio bih zahvalan, jer mi stvarno pravi problem!
Comment
-
-
Subaru Impreza WRX MY01
16l po gradu, "solidne voznje", 14-15l kada se vozi normalno.
Autoput, pri 130-140 km/h trosi 10,5l
Otvoren put (malo autoput vise magistralni) oko 12l.
Najvise je potrosio 22l na 100km, prvih 100km kada sam ga kupio
.
Sve ovo je zimska varijanta, jos nije dovoljno kod mene da znam letnju. Ocekujem 0,5-1l, makar kada je grad u pitanju.work in progress
Comment
-
-
Opel Rekord 2000.
U zadnje 4 godine ni kapi a prešao preko 50K
Morao sam
Comment
-
-
Evo napokon sam dosuo pun rezervoar i na predjenih 744km strogo gradske voznje uglavnom u spicu, znaci odlazak-dolazak sa posla i malo ostrije voznje na nekim deonicama ispalo je u proseku 13,44l na 100km.
Odusevljen sam posto je prosli motor sa K-glavom trosio oko 20l i jos je bilo toplo vreme
Pretpostavljam da bi leti normalnom voznjom moglo da izadje i na 12l sto mi zvuci neverovatno za motor od 230KS.
Inace prosli Audi GT Coupe 136KS sa K-glavom je zimi trosio oko 13l, a leti oko 11l
Comment
-
-
Stvarno, da li je moguce da taj Audi trosi manje od Impreze koja ima manje ccm, manje KS i znacajno je novija ?Originally posted by shone190Evo napokon sam dosuo pun rezervoar i na predjenih 744km strogo gradske voznje uglavnom u spicu, znaci odlazak-dolazak sa posla i malo ostrije voznje na nekim deonicama ispalo je u proseku 13,44l na 100km.
Odusevljen sam posto je prosli motor sa K-glavom trosio oko 20l i jos je bilo toplo vreme
Pretpostavljam da bi leti normalnom voznjom moglo da izadje i na 12l sto mi zvuci neverovatno za motor od 230KS.
Inace prosli Audi GT Coupe 136KS sa K-glavom je zimi trosio oko 13l, a leti oko 11l
Ili vozis ko baba ?
work in progress
Comment
-

Comment