Zanima me da li postoji neki servis u Beogradu koji popravlja plovke na rezervoaru za Folksvagen i Ausi goriva. Konkretno, ja imam problem sa lampicom za gorivo na Golfu II, synchro, 4X4.
Moze li neko da mi pomogne?
Bio bih zahvalan, jer mi stvarno pravi problem!
16l po gradu, "solidne voznje", 14-15l kada se vozi normalno.
Autoput, pri 130-140 km/h trosi 10,5l
Otvoren put (malo autoput vise magistralni) oko 12l.
Najvise je potrosio 22l na 100km, prvih 100km kada sam ga kupio .
Sve ovo je zimska varijanta, jos nije dovoljno kod mene da znam letnju. Ocekujem 0,5-1l, makar kada je grad u pitanju.
Yugo 1.6 12-13l grad i okolina delimicno punim gasom, otvoren put za sada najmanje izmereno 7.5l iz Budve do Bgd-a, mislim da je moglo i manje jer sam ga bas peglao odozdo, ako neka trosi za to je pravljen
Evo napokon sam dosuo pun rezervoar i na predjenih 744km strogo gradske voznje uglavnom u spicu, znaci odlazak-dolazak sa posla i malo ostrije voznje na nekim deonicama ispalo je u proseku 13,44l na 100km.
Odusevljen sam posto je prosli motor sa K-glavom trosio oko 20l i jos je bilo toplo vreme
Pretpostavljam da bi leti normalnom voznjom moglo da izadje i na 12l sto mi zvuci neverovatno za motor od 230KS.
Inace prosli Audi GT Coupe 136KS sa K-glavom je zimi trosio oko 13l, a leti oko 11l
Evo napokon sam dosuo pun rezervoar i na predjenih 744km strogo gradske voznje uglavnom u spicu, znaci odlazak-dolazak sa posla i malo ostrije voznje na nekim deonicama ispalo je u proseku 13,44l na 100km.
Odusevljen sam posto je prosli motor sa K-glavom trosio oko 20l i jos je bilo toplo vreme
Pretpostavljam da bi leti normalnom voznjom moglo da izadje i na 12l sto mi zvuci neverovatno za motor od 230KS.
Inace prosli Audi GT Coupe 136KS sa K-glavom je zimi trosio oko 13l, a leti oko 11l
Stvarno, da li je moguce da taj Audi trosi manje od Impreze koja ima manje ccm, manje KS i znacajno je novija ?
Ili vozis ko baba ?
Comment