z10
TRILEMA, MALI AUTO?!?!?!
Collapse
X
-
Kada je neko tražio auto za 4000e ti si mu predložio "novu Z10"...
Sada neko traži auto (zapravo ne traži, dao je tri predloga, da mu pomognemo da se odluči) i ti mu nudiš opet "Z10"...
Ne znam kako ovo da ti kažem, a da te ne razočaram...
Zastava 10 košta 7990€ i praktično dolazi bez opreme... Cena svih stavki dodatne opreme, od kojih je većina standardna na drugim automobilima, nije me mrzelo da izračunam, jeste 1607€, a ako hoćeš sa klimom, onda 2280€...
Nije ti išla matematika u osnovnoj? Vidi se.
Comment
-
-
Originally posted by SALETazzz izvini na off-u, Dejane koliko odprilike vredi takva Nubira. ...
Meni mala morlan satisfakcija.
U oba slucaja, karavan verzije, jedna teget, druga boja visnje.Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Hvala svima na misljenjima...
ako gledam lupanje... kucanje, sudare... SAAB bi uzeo sigurno, ali moja draga bi htela "mali" auto... Kaze svi joj se smeju kad parkira prekookeanski brod u KPA. U MICRU se zaljubila, koliko vidim Dobar auto, a i delovi za redovna odrzavanja nisu neshto... 10X to "M POWER"
.
Meni je simpatican C3 onako nesvakidashnji, isto kao i MICRA.
Iskreno PUG mi je na zadnjem mestu.
Yaris bi rado uzeo ali ih nema bash neshto, a da nisu izakani.
Najlakse bi sebi birao za ove pare... SAAB 9-5 i CAO... mislim plus jedno 1000 evra. Naravno.
Gledah neshto NISSAN MICRA 1.5 DCi... To je RENO motor od 65HP... Verovatno ovaj shto ide u DACIA-u LOGAN.
Kakav je to motor? Koliko su pouzdani, ima neka ponuda za oko 6500 evra da me koshta 2003 XI mesec VISIA + oprema... i to mi je recimo zanimljivo, samo auto je zgazio oko 120K. Talijani su to.
Yaris D4D nema shanse da nadjem do 7000 da me koshta ovde a da je Dobar, i da je 2003. Naravno da bi i njega Uzeo da izleti.
STILL THINKING....
EDIT: Ispravljeno PUG-RENO
Comment
-
-
@ BANSHA....
Molim te... Hvala ati na predlogu, ali KAKO< KAKO < K-AKO Z10 ulazi u cifru od 6000-6500 evra, sa 4v, Klimom, bla bla bla opremom... Pre ce biti oko 8-9K... Tako da Hvala, ali NE-HVALA na predlogu, da tako razmishljam uzeo bih NOVI GRANDE, ili tako neshto i to je to, ili chak Novu Micru.
Nov Auto ipak jeste Nov auto, Ali Tad ako treba dacu i 1000-2000 vishe za neshto dobro...
Comment
-
-
@Bansha ..? kao da kupi za 4000-5000 evra auto koji kosta 7000-8000 evra..??
mislim na Z10 ?
shta si se uvatio za Z10" ko pijan za plot "? (takav ti avatar)
@Tazz .. pa ako je 1.5 dci dizel i jos nissan( a on je pod Renom) ... onda je Renoov motor...,a i Dacija je pod Renoom
moj glas PuntuLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Evo i žene, red je da i ja kažem koju, jer ipak JA tražim auto!
LM, kao što Tazz već reče, meni se Micra baš baš fizički dopada, ali samo i samo verzija sa 5 vrata! Ali skupa!
Punta bih rado vozila, jer da se razumemo, onoliko koliko meni treba da me preveze i doveze(ne vezujem se sentimentalno za auta), on je totalno OK, ali Tazz ima neki otpor prema njemu, ubedite ga da nema razloga za to!
I još nešto, to što sam žensko, zaista ne treba odmah da navodi priču na Yuga!Užasavam ga se, a dete još da vozim u njemu, NE HVALA!!!! I mani te me priče o njemu, molim vas!
Comment
-
-
Zastava 10 košta 7990?
Pitanje za MissFunny:
koliko ti je bitna oprema?
Ja bih se ipak nje odrekao zarad 3 godine garancije i 100 i kusur hiljada kilometara manje na cajgeru...
Jesi li nekad vozila Matiz ili Spark? Ako nisi, probaj, verujem da ce ti se svideti...
Taman za cifru koju bi ulozila u taj polovan, mozes da doplatis za klimu u Sparku...
Comment
-
-
Originally posted by Bane?Nije ti išla matematika u osnovnoj? Vidi se.
Jeste 8500k eur za Z10 u nekom dobrom paketu, ali malo platis ucesce, malo kredit, ulaganja za majstore i delove nemas sigurno 5 godina. Milina! Da ne bude da reklamiram, samo sam se primio da ja kupim jedan Z10 i jedva cekam, samo dok se vratim iz nemacke, dosta mi je polovnjaka,
aj p0z.Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
Comment
-
-
Originally posted by bozza1979Pitanje za MissFunny:
koliko ti je bitna oprema?
Ja bih se ipak nje odrekao zarad 3 godine garancije i 100 i kusur hiljada kilometara manje na cajgeru...
Jesi li nekad vozila Matiz ili Spark? Ako nisi, probaj, verujem da ce ti se svideti...
Taman za cifru koju bi ulozila u taj polovan, mozes da doplatis za klimu u Sparku...
Mnogo smo dumali i dumali, i napokon smo se okvirno dogovorili za jednu od hiljadu vaijanti, još samo da uokvirimo finansijski momenat i blagovremeno da vam kažemo šta smo odlučili!
Hvala svima na predlozima(osim YUGA)
=]
Comment
-
-
Jevticu, poredis babe i zabe tojest z10 u fullu sa grandom koji je klot - konzervica sa tri pedale sa ABS. Mada poceli ste da me kolebate - dal vredi dodati koju iljadicu i uzeti auto koji bas bas volite.
Cilj mi je da bude novo i da nije YUGOi najbitnije da ima klimu. Predvidjaju ovu 2007 godinu da bude najtoplija IKAD!
A koliko kosta spark-matiz sada? Jes nekad bio jeftin i njega sam zagledao ali ... nesto nije popularan ovdi. Nekako mi ceo taj chevrolet smrdi. Mozda neki slican iz hyundai ili kia palete vozila?Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
Comment
-
-
Spark je cini me se sada najjeftiniji oko 6500-6700, sa samo airbagom za vozaca...
Servo mu i nije potreban, jako lako se okrece volan... Varijanta sa klimom, servom, podizacima, bla,bla i ko zna cime je mislim oko 7500... Motor je isti kao u Matizu, 3 cilindra, 800 ccm, 50-ak konja, cini mi se... A ima i varijanta sa 1000 ccm, 4 cilindra.
Ne bih se slozio da nije popularan... Ima ih bas dosta po Beogradu... A i Matiz se pokazao kao pouzdan... i mali potrosac...
Za 6950 moze da uzme varijantu sa servom, centralnom, podizacima, jednim airbagom, ali bez ABS-a... Kod nas svi prodaju takve pakete da je ABS samo u najskupljoj varijanti, tako da ako ga hoces moras da doplatis i klimu i sve ostale nepotrebne zajebancije...
E, sad, nisam 100% siguran da je ta cena jos uvek aktuelna... Ali, ne verujem i da je mnogo drugacija...
Comment
-
Comment