Kazne za neplacen parking

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

znam, znam, tako sam i pomislio, mangup je to vidis da bi pravio i kalauz za lisice , Mada koliko su ti nasi na granicama zagledivi, moze komotno da im da i saobracajnu od Aera i da stavi njegove BG tablice, X, M i ta neka slova i brojke po saobracajnoj isti im djavo i ovako samo gledaju dal je registrovan i dal se tablice slazu sa onima u saobracajnoj. i teraj samo...
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Prolazio sam i u zutom M-u na saobracajnu od 206...nenamerno naravno, ali dosta govori
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

A drugar je redovno vozio na bratovljevu, bratovu, kakose kaže, dozvolu, i nisu ga provaljivali na kontrolama..a i ne liče baš previše.

Comment

• Pekar
          CBC Član
          • 15.11.2007
          • 95
          • Beograd

danas sam polomio retrovizor na kolima, jer sam pokusao da se uvucem u neko dvoriste u admirala geprata da ne platim parking. epilog- polomljen retrovizor i svejedno placen parking u garazi na zelenom vencu. najduzi je put od d u p e t a do glave =]

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

posto ti svi "timbatec" uredjaji rade u gprs konekciji ja am razmisljao da stavim ometac gsm signala koji ima u kini jeftino i stavim ga u kola, ukljucim ga pri parkiranju i adio..

Comment

• Heinz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 1027
              • Beograd, Voždovac
              • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by cvrle
              Samo dok ne uvedu da se kola sa '"stranim" tablicama po prekoracenju parking vremena ili ne placanju istog odvoze uz obavestenje gde se podize auto uz placanje kazne.
              Mislim da u Budvi nose kola koja dugo stoje a ne plate parking za dovoljno sati.
              Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• prle
                CBC Senator
                • 04.09.2006
                • 223
                • Beograd - Konjarnik

Originally posted by JAPANX
                posto ti svi "timbatec" uredjaji rade u gprs konekciji ja am razmisljao da stavim ometac gsm signala koji ima u kini jeftino i stavim ga u kola, ukljucim ga pri parkiranju i adio..
                nista to ne znaci, zapise ti broj, udalji se 10m, opet ima signal i proveri sta mu treba

a i ometaci su zabranjeni zakonom...

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

nikad ih nisam video da upisu broj pa se odaljavaju, svaki dan su mi ispred radnje i bas posmatram... a ovo radi na 20 metara dometa

ih, sto sta je zabranjeno zakonom pa se koristi... npr laser jammer

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Kojim je zakonom jammer zabranjen, posto ZOOBS-om nije...

Comment

• gti16v
                      CBC Senator XXL
                      • 05.08.2007
                      • 343
                      • BGD
                      • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Zakonom o javnom redu i miru

Član 23
                      Ko uvredi, zlostavi, preti da će napasti, pokuša da napade ili napadne ili na drugi način ometa ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira - kazniće se zatvorom od šest meseci do tri godine.
                      Na ovo maltene uvek mogu da se pozovu kad im nesto smeta

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Ovo nema ama bas nikakve veze i apsolutno nikako ne moze da se primeni na jammer, ne izmisljajte bez veze...

Comment

• cvrle
                          CBC Senator XXL
                          • 11.06.2006
                          • 1008
                          • Beograd,Banovo brdo

Takodje mislim da nema nikakve veze jer to nije iz zakona o saobracaju, kao sto recimo mozes da imas u kolima tonu muzike i ozvucenja, i ne krsis zakon o saobracaju, ali ako stanes i napanjis posle 10 ispred neke zgrade i dodju panduri, pisace ti kaznu za remecenje javnog reda i mira, a ne saobracajni prekrsaj.
                          Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• JaMaL
                            CBC Senator XXL
                            • 14.04.2007
                            • 448
                            • JaMaL

Ometanje sluzbenog lica u obavljanju duznosti je kao telefonski akt u americi moze se primeniti na sve...

a jammeri spadaju u tu kategoriju... dakle nije frka da ga ti imas ali ako te pri merenju zaustave i nadju ga mogu da pisu prijavu ne za prekoracenje brzine vec za ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti... kao i za kompjutere, mogu da ih oduzmu privremeno radi provere na neodredjeno vreme i oduzmutrajno ako se dokaze da je sa tim uredjajem na bilo koji nacim krsen zakon...

to je univerzalni akt kojim se drzava stiti od preteranog detaljisana i stalnog dopunjavanja zakona...

i naravno sve je na kraju u rukama sudije... posto zakon ima tu mogucnost ostaje na sudiji da li ce da primeni zakon slepo ili ne...

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Vi to tumacite sire nego sama Policija, izgleda, posto ni oni sami to ne tumace u toliko sirokom smislu.

Kako god, mozemo mi sad da filozofiramo o cemu god, ja vam kazem da po ovom pitanju niste u pravu, i to je to. Hajdemo dalje, ovo je ionako debeo off.

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

bilo koji predajnik je odredjen po zakonu pa cak i toki-voki i radio stanice u odredjenim frekvencijama. opste je poznato da frekvencije koje koriste policija i vojska niko ne sme da ometa u sta spada i radar za ocitavanje brzine...

ne znam po kom clanu, i po kom osnovu je zabranjeno ali jeste... u nasoj drzavi je svasta zabranjeno pa se i ne praktikuje ali ako neko hoce da ti uzme, ima osnova...

Comment

Working...
                                X