Ima sredstava za odrzavanje koze u automobilu, mogu da se kupe kod nas...nista komplikovano, pogotovu sto preko 90% automobila nema pravu kozu (skupo!) nego vestacku koja je jos laksa za odrzavanje.
Zavisi od frekventnosti upotrebe sedista (logicno), kvaliteta koze, da li automobil stoji na suncu, kao i od samog sredstva. Ja sma imao neko sredstvo u spreju koje bilo dovoljno staviti dvaput godisnje. Inace, svaka hidratantna krema moze da posluzi.
Ako su sedista prljava najbolje ti je da uzmes bejbi sapun koji je ph neutralan i neku blagu cetkicu i da lagano predjes preko.Posle obrisi suvom krpom.Kada se sedista dobro osuse onda utrljas sredstvo za negovanje koze.Ja koristim Hemel na bazi voska ili mozes Niveu mleko za telo ako bas nemas nista.Ljudi obicno ne ciste crnu kozu jel se ne vidi zaprljanost ali ako je krem varijanta onda ce te naterati na cesce intervencije,srecno
moj stari u svom krdzi maze sjedista nivea kremom
malo kreme na meku krpu, sve namaze i kada se upije pretrlja suhom. izgleda sasvim OK ali koza je crna pa se ni ne primjeti zaprljanost
Black night je svoja sedista bukvalno vratio iz mrtvih sa nivea kremom za ruke.
Ja licno sam nasao u InterEX ispred Cacka neko (die beste) Nemacko sredstvo sa pcelinjim voskom i dva puta godisnje premazem sve kozne delove.
Povrati sjaj i izglea super.
Imas toga dosta a i sajam je za dva dana pa ces tamo naci svega.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
...nasao sam na netu neki FAQ za odrzavanje koze u kom ima i smirglanja sa sitnom smirglom pa me zanima jel neko probao nesto tako ?!
...inace sutra idem do saba pa vam javljam koja je cena i sta kazu za preparat !!! -hvala
Ima li neko iskustva sa TurtleWax-ovim sredstvom za odrzavanje koze!? Moje iskustvo govori da se sa tim sredstvom jednom mesecno mora premazati sve sto je u autu od koze. Pise da je ujedno i odstranjivac fleka i prljavstine ali nisam nesto primetio da frsi tu funkciju. Ima li jos neko pouzdano sredstvo!?
Ova tema je bas mrtva, a slicnih koliko vidim nema!
Do sada sam koristio ovaj proizvod: http://www.pricemania.sk/imgs/products/ ... 309197.jpg
Proizvod na slici je slican onom sto sam koristio, nisam mogao naci identicnu sliku. Da kazem da sam bio relativno zadovoljan ovim proizvodom, a kako ga vise nama i kako treba kupiti novi razmisljam se da mozda uzmem nesto slicno od drugog proizvodjaca. Na primer kod mene u kraju sam nasao ovo: http://www.carplan.co.uk/index.cfm?product=96
Oni koji imaju kozna sedista u svojim automobilima bilo bi lepo da napisu sta od proizvoda koriste ili ako neko zna gdeneralno sta je najbolje od onog nama dosupnog u radnjama.
ovaj prvi proizvod mi se sviđa iz razloga što ima miris kože pa kad ga namađeš ceo auto se oseća na kožu. mazao sam ga često i generalno sam bio zadovoljan jel lako se nanosi i brzo suši.
zadnji put sam koristio kremu koju sam kupio na sajmu namešraja. jako teško se nanosi i mnogo je masna tako da se teško suši. na sajmu su imali neku staru stolicu koju su do pola namazali tim pa mi je delovalo primamljivo.
Comment