Odrzavanje koze u automobilu !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Re: Odrzavanje koze u automobilu !

Vecina proizvoda koje sam gledo ima aromu koze tako da to nije toliko bitno. E sad ne znam u cemu se razlikuje sastav, da li svi imaju anti Uv ili je to sve jedno te isto samo drugacije upakovano!?

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Re: Odrzavanje koze u automobilu !

Probao sam nekoliko krema i pasta, i to renomiranih proizvodjača, ali nisam bio zadovoljan nijednom. Ili je u pitanju bila prejaka aroma, ili neka skrama koja ostaje na koži nakon tretmana čak i nakon detaljnog čišćenja (radio sve po uputstvu) ili nešto peto. Na kraju sam probao originalan BMW-ov proizvod, radi se o pakovanju u kojem se nalazi pasta sa 2 sundjera i antistatičkom krpicom za prvo, suvo brisanje. Tek nakon toga ide krema, pa onda utrljavanje i čišćenje. Unutra je i uputstvo za upotrebu Jeste da košta blizu 30 evra ali obradi kožu tako dobro da 3-4 meseca izgleda bukvalno kao nova. Jedna bočica potraje za 5-6 tretmana, dakle oko godinu i po' dana, tako da i nije neki luksuz. Preporučujem svima koji hoće dobar tretman za kožu u svojim automobilima.

PS. Na ovoj slici je samo kutija sa kremom, nisam mogao da nadjem sliku one veće kutije, sa sundjerima i antistatičkom krpicom, ali izgleda identično samo je malo šira u odnosu na ovu.
      http://www.bmw.tv

Comment

Working...
      X